HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 19 hodnocení, celkem již získala 1.197 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Jana M. (Joplineli) ID 215847 (14.12.2017, 9:59) DNES
Balíček je doma!! Děkuji za fajn rychlý obchod. Doporučuji!!! (snehulak) (snehulak)
ODPOVĚDĚT
Petra S. (kerryss) ID 448731 (13.12.2017, 9:45) včera
Milá Lucie, děkuji za prima obchůdek, balíček dorazil bleskově a zcela v pořádku. Užijte si dnešní sváteční den a mějte krásně Vánoce (banky) Vřele doporučuji! (Y)
ODPOVĚDĚT
Hana Nováková (Agaata) ID 10279 (12.12.2017, 12:36)
Balíček v pořádku dorazil, vše je moc pěkné! Děkuji, H. Nováková (Y)
ODPOVĚDĚT
Iva V. (JAAJENOMJA) ID 329630, mimibazar.cz/jaajenomja (11.12.2017, 18:12)
MOC DĚKUJI ZA BLESKOVÝ OBCHŮDEK. VŠEM MOHU NAKUPOVÁNÍ U PANÍ LUCIE JEN A JEN DOPORUČIT. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) PŘIŠLA NÁM OD NÍ KRÁSNÁ VESTIČKA :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) NEVÁHEJTE A NAKUPUJTE (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (G) (G) (G) (G) (G) (G)
ODPOVĚDĚT
Dita S. (retulf6) ID 439237, mimibazar.cz/retulf6 (8.12.2017, 18:53)
Dobrý den, děkujeme za krásnou sukýnku i rychlé poslání! všem vás mohu jen doporučit! |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) D (hello)
ODPOVĚDĚT
Veronika F. (Verča F.) ID 496625, mimibazar.cz/vercaf (7.12.2017, 13:51)
Moc děkuji za vše, balíček došel v pořádku, výborná komunikace a kostým je krásný (clamp) (Y)
ODPOVĚDĚT
Ludmila Lorencová (oříšek1000) ID 381327 (4.12.2017, 21:26)
Milá paní Lucie, děkuji moc za capáčky, které v pořádku dorazily, jsou moc hezké!! Ráda Vás doporučuji dalším!!! Liduška
ODPOVĚDĚT
Lucie F. (luji02) ID 422207 (2.12.2017, 13:19)
Vše v pořádku, komunikace rychlá a balíček přišel obratem. Mohu jen doporučit.Děkuji
ODPOVĚDĚT
Dagmar H. (Dagmar H.) ID 302187 (30.11.2017, 14:29)
(Y) (Y) Balíček dneska v pořádku dorazil. Děkuji za prima obchůdek
ODPOVĚDĚT
Roman S. (dennisse) ID 133723 (29.11.2017, 20:59)
Dobrý den, děkuji za balíček, bunda je moc krásná a dceři perfektně sedí. Kabátek bohužel, i když je psaná velikost 152, je o hodně menší a dceři není :( Je moc pěkný, tak mě to mrzí. Jinak všechno v pořádku, bezproblémový obchod. Děkuji. Denisa
ODPOVĚDĚT
Markéta S. (Markyt) ID 19335, mimibazar.cz/markysochorova (28.11.2017, 19:28)
Dobrý večer Lucie, dnes dorazil (pack) se sukýnkou :-) (Y) Je naprosto super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Moc děkuji za rychlost a ochotu (flower) (flower) (flower) (flower) DOPORUČUJI!!!!! Markéta (F)
ODPOVĚDĚT
Hana K. (Kubic) ID 240834 (25.11.2017, 23:37)
Děkuji za balíček, který dorazil velmi rychle. (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Petra P. (ppalov) ID 258324 (24.11.2017, 10:50)
Děkuji moc za ochotu a milé jednání. Paní Lucii všem doporučuji. Kdyby bylo více takových lidí, je krásně na světě (clamp) (clamp) (F) (clamp) (clamp) (F) (F), Petra
ODPOVĚDĚT
Šárka N. (sarkulka) ID 137194, mimibazar.cz/sarkulka02 (23.11.2017, 21:00)
Milá Lucko,
dneska jsem si vyzvedla balíček a čepička je úžasná (clamp)
Děkuji za prima obchůdek a rychlé zaslání (Y)
Pěkný adventní čas přeji :-$ (L)
ODPOVĚDĚT
Miroslava B. (Mirunda333) ID 189539, mimibazar.cz/mirunda333 (23.11.2017, 20:33)
Velice milá a ochotná maminka, rozhodně doporučuji ostatním! :-) Děkuji za superrychlý obchod!
ODPOVĚDĚT
Helena B. (Kemia) ID 144806 (23.11.2017, 13:44)
Děkuji za rychlé dodání, balíček dorazil. Děkuji.
ODPOVĚDĚT
Lucie S. (svejdinka) ID 604677 (21.11.2017, 16:21)
prodej proběhl hladce, rychle, doporučuji (Y)
ODPOVĚDĚT
Kateřina B. (Pučmelounka) ID 495718 (21.11.2017, 15:38)
Balíček dorazil, všechno je super. Díky moc!
ODPOVĚDĚT
Alena K. (happiness) ID 479513 (17.11.2017, 22:34)
Balíček přišel velmi rychle a čepička se sobíkem je úžasná! Moc děkuji (Y) (F)
Alena
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook