PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
MILÉ MAMINKY,
pokud si u nás něco vyberete, očekávám do 3. prac. dnů - od odeslání podkladů - platbu. Pokud se domluvíme, jsem ochotna s platbou počkat do Vaší výplaty či mateřské.
VĚCI JSOU DOVOZ ANGLIE - OBJEDNÁVÁM PŘEVÁŽNĚ 25KG PYTLE - VĚCI NEPERU!!!!!!!! BERTE TO PROSÍM NA VĚDOMÍ...

Pokud prodávaná věc má nějakou vadu snažím se ji co nejpřesněji popsat a vyfotit, pokud se stane, že něco přehlédnu (jsme jen lidi ,-)) a reagujte ihned (max 3 dny po doručení) nějak se domluvíme a problém vyřešíme.

Vše je na dohodě a spolupráci, i rychlost obchůdku :-))

Od dubna 2018 nastupuji do zaměstnání, tudíž balíčky odesílám 1x - 2x týdně. Pokud na věc spěcháte, není problém odeslání urychlit, vše je na domluvě.

Poštovné uvádím u jednotlivých položek, je v něm zahrnuta jak samotná platba poště, tak balné (většinou používám plastové obálky), cesta na poštu a v neposlední řadě čas strávený balením či popisováním. Při výhře v aukci je navíc v poštovném zahrnut i poplatek za aukci - 5 kč O ceně poštovného nesmlouvám. Balíčky posílám doporučeně, na vyžádání na Vaše riziko i obyčejně - v tom případě si účtuji 30 kč, lze takto poslat jen velmi lehké věci (např. tílko, bikiny bez výztuže apod. - do tloušťky 2cm obálky)

NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM - přijímám platbu jen na účet!!! Č. účtu je 2600591755/2010

Záruka:
Vrácení a výměna nového zboží
Dle zákona máte právo nepoužité zboží do 14 dnů, bez udání důvodu, vrátit. Zboží mi v tomto případě zašlete jako doporučenou zásilku či jako pojištěný klasický balík včetně paragonu!!! Vrácené zboží na dobírku nepřebírám! Je to z toho důvodu že před vrácením peněz musím zboží prohlédnout, zda nedošlo k jeho poškození či opotřebení. Vrácené zboží musí tedy být nepoškozené, neprané, nenošené, čisté.
Pokud tedy chcete zboží vyměnit či vrátit, je potřeba ho vrátit rychle bez zbytečného odkladu do uvedené 14ti denní lhůty od převzetí. Pak si zákazník sám může určit, zda upřednostňuje výměnu za jinou velikost, jiné zboží či vrácení platby. Není tedy možné, aby se zákazník rozhodoval o výměně či vrácení zboží, aniž by zboží ve 14ti denní lhůtě zaslal nazpět a měl ho jen doma.
Peníze za vrácené zboží zasílám pouze na bankovní účet a to do 30 dnů od převzetí zboží, které splnilo všechny výše uvedené podmínky. A to bez POŠTOVNÉHO!!!
V případě Vašeho zájmu, je možné takovéto Vámi vrácené zboží, splnující výše uvedené podmínky, vyměnit za zboží stejné jen v jiné velikosti, barvě či za zboží úplně jiné.
Veškeré náklady s touto výměnou nese zákazník!!!
Nové zboží na výměnu se zákazníkovi posílá do 14ti dnů!


Na použité zboží neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo obecně v obchodních podmínkách.

Důvod reklamace že jste špatně měřili neuznávám!!!!!!!!! V takovém případě jsem ochotna zboží vyměnit za jakékoliv jiné z mého bazárku a to i u nových věcí!!!! Míry psané např. obvod prsou 90-98 cm - znamená že první číslo je měřeno vklidu - druhé max. napnuté!!! - berte navědomí že pružné triko či plavky budou sedět ikdyž máte např. těch 98 cm obvod, nicméně při nepružné košili či halence vždy přihlížejte k prvnímu číslu - tedy obvodu vklidu - je jasné že pokud ji budete mít na sobě uplou nebude to vypadat hezky!!!
Tak prosím dobře měřte, ráda cokoliv přeměřím i nafotím...
POZOR!!!!! vyměnit můžete použité zboží za použité!!!!!!!!! nelze vyměnit použité za nové a pak nové bez udání důvodu vrátit!!!!!!!!!!!!!

POKUD MI PISNETE ŽE DANOU VĚC BERETE A JÁ VÁM JIŽ POŠLU PODKLADY BERU TO JAKO ZÁVAZNOU REZERVACI, TAKŽE POKUD NÁSLEDNĚ NEZAPLATÍTE, DĚLÁTE MRTVÉHO BROUKA ČI SI TO PO PÁR DNECH ROZMYSLÍTE PÍŠU NEGATIV!!!!! TAKŽE SI PROSÍM DOBŘE PROMYSLETE ZDA O DANOU VĚC MÁTE ZÁJEM.

VĚCI PO OTÁZCE NA PŘEMĚŘENÍ A POD. REZERVUJI MAX. 24 HOD. POKUD NEREAGUJETE ANULUJI A DÁVÁM ZPĚT DO PRODEJE.

NA VYŽÁDÁNÍ VYSTAVÍM A PŘIBALÍM PARAGON. - (ten slouží pro případnou reklamaci!!!!!!!!!)

KE SVOJÍ OBJEDNÁVCE SI MŮŽETE VYBRAT JEDNU VĚC ZNAČENOU ZDARMA K OBJEDNÁVCE ;-)

PROVOZOVATEL:
ZDEŇKA ŠTĚPÁNKOVÁ (KUBOVÁ)
AXMANOVA 3912/11
76701 KROMĚŘÍŽ

IČO: 02969149

NENABÍZEJTE VÝMĚNU, CO POTŘEBUJI SI KOUPÍM SAMA, PROTO PROSÍM PIŠTE JEN ZÁJEMCI O KOUPI...
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.7.2020, 20:04
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu