změna práce
Ženy taky to máte na jednu stranu bych stršašně mo chtela změnit práci a jít zkusit pracovat někam jinam a na druhou stranu se bojím,že mi ta práce nepůjde atd, mám strach je to nebo neni normální?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Verča H. (Ver.una) ID 466931 (11.10.2015, 8:01)
Tak to je jakobych tenhle dotaz psala já, před několika měsíci. řešila jsem to i zde. Měla jsme v práci obrovskou depku a vyhoření. Už jsem v práci ani s nikým nemluvila a kula si v hlavě plán že odejdu. Myslím, že to bylo hodně i tím, že jsem měla za sebou v soukromí velkou psychickou zátěž a do toho práce, která mě nenaplňovala tomu dala jak se říká korunu. Takže jsem se rozhodla, že odejdu. Hledala jsem si tajně místo a najednou, jak jsem si to sama v sobě urovnala a byla rozhodnutá odejít, mi bylo v práci všecno jedno. Přestala jsem se strachovat, jestli udělám něco dobře nebo blbě. jednoho dne si mě šéfka pozvala na kobereček. Jindy bych z toho byla nervozní, ale teď jsem to dokonce chtěla. Normálně jsem si přála, aby mě vyhodila. No a tak jsem jí řekla že už mě ta práce nenaplňuje atd. že jsem vyhořelá a taky jsem jí řekla na rovinu co se mi v práci nelíbí a proč. zůstala koukat s otevřenou pusou a na

ODPOVĚDĚT
Verča H. (Ver.una) ID 466931 (11.10.2015, 8:03)
nakonec mi nabídla lepší práci a za stejné peníze s možností navýšení peněz do budoucna. To mě hodně potěšilo, když si uvědomím, že mám 3 děti a že jsem oporavdu docela zariskovala. Asi tam o mě opravdu stojí a toho si zase vážím já :-)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 37256 (7.10.2015, 19:20)
Pokud budu v práci spokojená, nebudu mít chuť měnit práci. Pokud bych byla v práci nespokojená, pak bych do změny šla, ale vůbec bych si nepřipouštěla, že to v nové práci nedám. Jen to chvíli potrvá než bych v nové práci zas získala takový přehled, jaký jsem měla v té své původní a všechno by tedy déle trvalo. Ale to je normální, jsou povolání, kde jen přesednete z místa na místo a jedete stejně, ale u mnoha profesí to prostě nejde. (F)

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (7.10.2015, 12:45)
Je to běžné. Ale teda je to dost nepraktické a nepříjemné a kořen je v tom, že si nejste jistá moc sama sebou, nemáte se možná úplně ráda a tak. To ovšem jsou věci, na kterých se dá pracovat bez ohledu na to, v jaké situaci se necházíte

Pro posílení vlastního sebevědomí v pracovní oblasti - ještě než budete dávat případnou výpověď, zajděte si někam, kde dělají pracovní poradenství na komplexnější diagnostiku, při které si ujasníte co vám jde (nikomu nejde všechno) a jaké práci hledat. Zároveň vám pak tam taky mohou poradit s tím, jak ji najít a jak přesvědčit budoucího zaměstnavatle, že chce zrovna vás.

V profilu máte, že jste z Havlíčkobrodska - zkuste se obrátit sem http://www.rcv.cz/cs/articles/show/jednotlivci http://www.rcv.cz/cs/branches/?map-id=2&do=map-setRegion

ODPOVĚDĚT
Jana P. (eliastepa) ID 55809 (7.10.2015, 12:31)
Já jsem taky taková - nejde třeba úplně o strach, ale třeba jen o obavu, jak to bude dál. Měnila jsem už práci 4x a vždy je to tak, že prostě dopředu nevíte do čeho přesně jdete. Ano, víte třeba náplň práce a tak, ale neznáte kolegy, kolektiv, vztahy na pracovišti a tak. Ale odejí můžete vždycky.

ODPOVĚDĚT
Hana Z. (smudlinky) ID 172510 (7.10.2015, 12:28)
je to normální, spousta lidí nemá ráda změny, změna práce je dost zásadní věc.

ODPOVĚDĚT
Hana P. (Kobliha21) ID 376852 (7.10.2015, 12:28)
Taky jsem takova, a to uz musi byt, kdyz se k necemu odhodlam.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (7.10.2015, 12:23)
Pro mě to normální není. Nemám ve zvyku bát se dopředu.

ODPOVĚDĚT