Gargáno - či jiná oblast Itálie
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s dovolenou v oblasti Gargáno? Jak se vám líbilo, co jste tam navštívili? Nebo by jste doporučili jinou oblast Itálie? Děkuji za Vaše rady a tipy, pa
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (1.3.2017, 8:49)
Kdyz uz chcete jet "daleko", doporucuji oblast Tropea. Cestou tam jsou Pompeje. Tropea je nadherna. V okoli jsou istrovy Vulkano, Stromboli (cinna sopka), ty stoji za videni. A jednodenni vylet na Sicilii je taky super (Etna, Taormina).

ODPOVĚDĚT
Jitka Z. (jta) ID 28209, mimibazar.cz/jta (1.3.2017, 8:54)
Nejde o to, že chceme ject daleko, možná spíše naopak. Teď jsme byli třikrát po sobě v létě v Rakousku, tak by jsme chtěli změnu. A jezdíte to na jeden zátah, doporučila by jste i jinou oblast než tu Tropeu? (F)

ODPOVĚDĚT
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (1.3.2017, 9:11)
My jezdime bez planu tak na 16 dnu. Ono je hezky vsude. Na severu jsou prima pisecne plaze a hodne zajimavosti v okoli. Gargano priroda. Sever druhe pobrezi - okoli Pisy. V Rime jsme byli v kempu primo u dalnice, ale klidek a z kempu jezdil vus do Vatikanu. Tropea, Pompeje.... Radsi mame druhe pobrezi. To, kde jsou Benatky. Pro mensi deti optimalni. Auto nechat v Jesolu a lodi do Benatek, primo na namesti sv.Marka. Ny cestou domu stavime tak na dve noci i v Dolomitech. Okoli Canazej nema chybu. A na Marmolade si stavime snehulaka.

ODPOVĚDĚT