HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 8 hodnocení, celkem již získala 1.291 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Eva O. (Evelina86) ID 197990 (24.6.2017, 14:08) včera
Dobrý den, včera dorazil (G) s krásnými triky (Y) (Y) (Y) jsou super, |:o), moc děkuji i za to zelené navíc (L), díky i za rychlé zaslání (witch), všem můžu jen a jen (F)D*O*P*O*R*U*Č*I*T (F). Mějte se krásně (child2) a zdravím (hello) Eva (plavec)
ODPOVĚDĚT
Jana N. (janeuw) ID 63592, mimibazar.cz/janeuw (23.6.2017, 10:55)
Dobrý den, Evi, moc děkujeme za krásné tričko i milý dáreček, obchůdek s Vámi všem maminkám vřele doporučujeme a budeme se těšit zase někdy příště nashledanou. Jana a Adélka (Y)
ODPOVĚDĚT
Lenka L. (ALMUDENA) ID 225036, mimibazar.cz/almudena (16.6.2017, 7:43)
Zdravím Vás (hello) (hello) (hello), zásilka (pack) dorazila v pořádku ... jsem velmi spokojená (radost). Děkuji za prima obchůdek (clamp) ... jste milá a spolehlivá prodávající (Y). Ostatním DOPORUČUJI !!!! Mějte pěkný víkend. L.
ODPOVĚDĚT
Monika D. (moduf) ID 100369, mimibazar.cz/moduf (14.6.2017, 11:13)
Dobrý den :-) balíček v pořádku dorazil (G) |:o) bezva obchůdek (clamp) (clamp) děkujeme a přejeme příjemné léto (flower) (plavec) M.
ODPOVĚDĚT
Veronika F. (nikinka2) ID 344159, mimibazar.cz/nikinka2 (13.6.2017, 10:16)
Dobrý den Evi,
Botičky máme doma, jsou super (F) děkuji za prima obchůdek a dáreček navic :-) všem Vás vřele doporučuji, Verča
ODPOVĚDĚT
Markéta R. (marketv) ID 86737, mimibazar.cz/marketv (13.6.2017, 7:20)
Dobrý den Evo,
dnes jsme balíček s dcerkou rozbalily, věcičky jsou krásné, děkujeme i za dáreček navíc. (Y) (Y) (Y)
Markéta
ODPOVĚDĚT
Kateřina F. (KATHERIN) ID 112034, mimibazar.cz/katherin (9.6.2017, 18:47)
Dobrý den Evi,
(G) v pořádku dorazil, tričko je super (Y), jsem moc spokojená |:o). Děkujeme za bezva obchůdek :-), nákup u Vás můžeme všem jen doporučit (clamp). Mějte se hezky (hello) Katka a (Z)
ODPOVĚDĚT
Lenka P. (pajlenka) ID 57572, mimibazar.cz/pajlenka (6.6.2017, 22:23)
Dobrý večer, Evi,
(G) jsem dnes vyzvedla, bunda je super. |:o) |:o) |:o) Děkuji za naprosto pohodový obchůdek, rychlost, milou komunikaci i dáreček navíc. (Y) (Y) (Y) :-) :-) :-) Mějte se sluníčkově. (child1) (child1) (child1) Lenka
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Černá listina | Kontakt | Facebook