HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 13 hodnocení, celkem již získala 1.324 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Zdeňka B. (zdeňka79) ID 180465, mimibazar.cz/zdenka79 (17.10.2017, 21:01)
(Y) (F) Děkujeme za balíček s kalhotami i za přidaný dáreček :-). Jako prodávající Vás mohu jen doporučit!!
(flower) (flower) Zdeňka + (Z)+ (X)
ODPOVĚDĚT
Tereza W. (terabela) ID 578751 (15.10.2017, 11:52)
Děkuji za balíček (Y) (Y) (Y)věci jsou super
ODPOVĚDĚT
Eva N. (blikni) ID 486589 (10.10.2017, 21:28)
Dobrý den, paní Evu doporučuji, celý obchod proběhl bez problémů. Děkuji. Eva (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Lucie B. (lucbe) ID 61793 (9.10.2017, 22:12)
Dobrý den, děkujeme za pěkné rifle a nečekaný krásný dárek, moc potěšil. (Y)
ODPOVĚDĚT
Jitka P. (jitacek) ID 289419, mimibazar.cz/jitacek (6.10.2017, 6:31)
Evičko mockrát děkuji za balíček, bundy jsou SUPER!!!! A mockrát děkujeme za dáreček, moc nás potěšil!!!! Všem Vás vřele doporučuji, jsem ráda, že jsem Vás našla! (Y) :-) (Y)
ODPOVĚDĚT
Andrea H. (andina75) ID 235622, mimibazar.cz/andina75 (5.10.2017, 16:14)
Velké díky a i za dáreček (Y) :-) |:o) (F) (clamp) (hello)
ODPOVĚDĚT
Věnceslava Š. (slavkasvandova) ID 542597 (2.10.2017, 13:17)
děkuji za fajn obchod i dárek zdarma navíc, rychlé dodání, věci přesně odpovídají popisu, župánek moc pěkný, džíny také, svetr také syn unosí děkuji, hezký den a doporučuji! (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Stanislava V. (pucalkovaamina) ID 546904, mimibazar.cz/pucalkovaamina (27.9.2017, 21:27)
Děkuji za super kousky v parádním stavu a za krásné ceny. Děkuji za spoustu dárečků, bleskové dodání a milé jednání. Moc ráda vás doporučuji i ostatním maminkám. Staňka
ODPOVĚDĚT
Šárka S. (sarka0503) ID 364551 (22.9.2017, 22:03)
Dobrý den,
(pack) dorazil v pořádku. Děkuji za obchůdek i milé jednání. (clamp) (clamp) (clamp) Prostě vše na JEDNIČKU! (Y) |:o) |:o) (Y)
Mějte se krásně. (hello)
Šárka
ODPOVĚDĚT
Lucie S. (Lussyl) ID 581282, mimibazar.cz/lussyl (22.9.2017, 12:49)
Dobrý den,tričko dnes v pořádku dorazilo. Moc děkuji
Lucie (Y)
ODPOVĚDĚT
Martina H. (aniberka) ID 590195 (21.9.2017, 22:04)
Děkuji za pěkné punčochy a čepičku i za dárek navíc (F) (F) (F) Navíc super rychlé jednání, takže doporučuji (Y)
ODPOVĚDĚT
Renata H. (galley1) ID 350235, mimibazar.cz/galley1 (21.9.2017, 11:08)
Děkuji za super kalhoty a trička navíc, vše moc hezké a bleskové dodání. Všem ráda doporučuji (Y)
ODPOVĚDĚT
Dana H. (SOYERKA) ID 14925, mimibazar.cz/klaun (20.9.2017, 19:54)
Dobrý večer Evi (flower),dnes dorazil (G),moc děkuju,mikinka je super |:o),mějte se krásně (F),Dana
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook