HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 16 hodnocení, celkem již získala 2.214 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Martina C. (matina) ID 320, mimibazar.cz/martinac (19.9.2017, 13:39)
Dobrý den, (G) v pořádku dorazil, moc děkuji (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) a všem doporučuji (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) hezký den Martina
ODPOVĚDĚT
Štěpánka K. (Fífa) ID 227954, mimibazar.cz/elentilka (19.9.2017, 12:01)
DOBRÝ DEN, DNES PŘIŠEL KABÁTEK REBEL, JE MOC KRÁSNÝ A SYN JE Z NĚJ UNEŠENÝ! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) MOC DĚKUJI ZA OBCHŮDEK, VŠE BEZ PROBLÉMŮ - KOMUNIKACE (Y) RYCHLOST ZASLÁNÍ (Y) DOPORUČUJI |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Zuzana J. (ZuzkaJ) ID 65222, mimibazar.cz/zuzkaj (17.9.2017, 19:26)
Dobrý den,
vesta dorazila v pořádku (Y) (Y) a je úžasná. Moc děkuji. (L) (L) Zuzka (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Markéta D. (marketalinda) ID 228901 (15.9.2017, 14:48)
Dobrý den Lucko (F), moc ěkuji za věcičky, moc se nám líbí (clamp) (clamp) (clamp), vřele všem doporučuji (Y) (Y). Markéta
ODPOVĚDĚT
Petra J. (PetraMB110) ID 503156, mimibazar.cz/petramb110 (15.9.2017, 8:57)
Dobrý den,
děkuji za (G) s věcmi pro mou (X). Jsem spokojená a mohu Vás jen doporučit. (clamp) (clamp) (clamp) Petra
ODPOVĚDĚT
Markéta L. (Marky L.) ID 570036 (14.9.2017, 13:29)
Milá Lucko (L) dnes dorazil (G) mikča je naprosto (Y) (Y) moc děkuji za super obchod a milou komunikaci (clamp) (clamp) hezké dny (podzim) Markéta & (child8)
ODPOVĚDĚT
Alena D. (Alča-Alenka) ID 272592, mimibazar.cz/alca-alenka (13.9.2017, 8:02)
Zdravím Lucí,balíček včera dorazil,děkuji za opět překrásné zboží vše čisté krásné.a jako nové.Moc děkuji a těším se na dalßí obchůdek.Zdraví Alča s Leničkou (L) (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Markéta V. (Markéta Valeška) ID 533081 (12.9.2017, 18:53)
Děkuji a DOPORUČUJI (jablka)
ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (zmatejickova) ID 146422, mimibazar.cz/zmatejickova (8.9.2017, 19:34)
Děkuji a Doporučuji |:o) Zuzka (F)
ODPOVĚDĚT
Eva J. (evajan) ID 31850 (upraveno 7.9.2017, 8:49)
Balíček dnes dorazil, mojí prvotní euforii z krásných věcí, vystřídalo zklamání, že chybí svetřík a inzerované nové tričko vel. 62 je ve skutečnosti first size 50-56. Eva
ODPOVĚDĚT
Lucie K. (Skelea) ID 113834, mimibazar.cz/skelea (8.9.2017, 19:57)
Přeji krásný den,
jak jsem Vám včera psala, omlouvám se za pochybení v kompletaci, svetřík doposílám dodatečně.
Mějte se krásně, Lucka
ODPOVĚDĚT
Martina B. (Marttiina) ID 389040 (2.9.2017, 9:57)
Balicek dorazil dekuji za krasne obleceni pani moc doporucuji |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Kateřina F. (KATHERIN) ID 112034, mimibazar.cz/katherin (1.9.2017, 17:37)
Dobrý den Lucko,
(G) v pořádku dorazil, tričko je super (Y), dcera je nadšená |:o). Děkujeme za bezva obchůdek (F), nákup u Vás můžeme všem jen doporučit (clamp). Mějte se hezky (hello) Katka a (X)
ODPOVĚDĚT
Michaela J. (jami) ID 4821, mimibazar.cz/jami (1.9.2017, 14:27)
Balíček přišel po více jak týdnu od zaplacení :-S. Komunikace nulová (N). Jako prodávající paní doporučit nemůžu :-( :-(. Více již nakupovat u paní nebudu.
ODPOVĚDĚT
Lucie K. (Skelea) ID 113834, mimibazar.cz/skelea (1.9.2017, 15:47)
Přeji hezký den,
je mi velice líto, že jste na balíček čekala delší dobu, ale byli jsme na dovolené, z toho důvodu to zpoždění. Oblečení jsem zaslala ihned jak to bylo možné a pokud vím, tak jsem odpověděla na všechny Vaše maily.
Mějte se krásně, Lucka
ODPOVĚDĚT
Barbora S. (Kyticka32) ID 189908 (1.9.2017, 8:47)
Balík po 3 týdnech dorazil,věci moc hezké ale šaty jsou bohužel malé.. trochu vázne komunikace s prodávající..
ODPOVĚDĚT
Lucie K. (Skelea) ID 113834, mimibazar.cz/skelea (1.9.2017, 15:51)
Přeji hezký den,
je mi velice líto, že jste na balíček čekala delší dobu, ale byli jsme na dovolené, z toho důvodu to zpoždění a nepříjemná prodleva v komunikaci. Je mi líto, že došel později, ale snažila jsem se reagovat obratem od Vašeho upozornění na chybu v dodání zásilky a co nejrychleji ji vyřešit, což se mi také podařilo. Pokud šatičky nesedí, pošlete je samozřejmě zpět.
Mějte se krásně, Lucka
ODPOVĚDĚT
martina z. (mates3) ID 199549 (30.8.2017, 13:09)
Balik doma košile je supr ale šaty malé :´(
ODPOVĚDĚT
Lenka M. (ssslunicko82) ID 207947 (26.8.2017, 3:05)
(Y)Děkuji za obchod vše v pořádku (clamp)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook