HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 10 hodnocení, celkem již získala 548 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Monika H. (Moninnka) ID 279654 (21.9.2017, 15:01) včera
Milá Deniso (G) dnes dorazil k nám (pack) bundička je (Y) (Y) krásná (clamp) (clamp) (clamp) rádi všem ostatním doporučujeme |:o) |:o) |:o) |:o) (F) (F) (F) a těšíme se opět příště (hello) (hello) Monika a Andrejka (X) (podzim) (pes) (kolo)
ODPOVĚDĚT
Bronislava T. (baruška) ID 26197, mimibazar.cz/baruska (21.9.2017, 14:03) včera
Dobrý den,
děkuji za příjemný (Y) obchůdek bez chybičky (Y) (Y) (Y).
Bunda je nádherná (F) a sedí perfektně (F) (F) (F). (hello) Broňka (hello)
ODPOVĚDĚT
Ivana T. (uwa) ID 229884 (21.9.2017, 10:10) včera
Hezlý den Denisko!Včera dorazil (G) (G) (G).Bundička je super (Y) (Y) (Y).Děkuji rychlý a spolehlivý obchůdek (clamp) (clamp) (clamp).Mějte se krásně (hello) (hello) (hello) (hello).Ivana (flower) a Nelinka (X) (L)
ODPOVĚDĚT
Lenka K. (lenulaaaaa) ID 362616, mimibazar.cz/lenulaaaaa (15.9.2017, 9:31)
Děkujeme za krásné bundy (Y)
Doporučuji Vás |:o) |:o) |:o)
Krásné podzimní dny, Lenka
ODPOVĚDĚT
Šárka B. (Visalaje) ID 283999, mimibazar.cz/visalaje (14.9.2017, 12:25)
Dobrý den (G) dorazil v pořádku-moc děkujeme. (balicek)
ODPOVĚDĚT
Pavla P. (sheena.77) ID 256684 (14.9.2017, 7:25)
Dobrý den, (G) v naprostém pořádku dorazil. Moc děkuji za bleskový obchůdek a všem jen a jen doporučuji. Pavla (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Jana K. (jancula) ID 32177 (13.9.2017, 21:13)
Dobrý den, děkuji moc za obchůdek, bunda skvělá |:o) |:o) |:o) |:o) |:o).Jana
ODPOVĚDĚT
Martina B. (Gerrynka) ID 304266 (13.9.2017, 10:15)
Dobrý den, děkuji za super rychlý obchůdek. Bunda je hezká. A těším se na další nákupy u Vás. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Hana S. (han7) ID 349493 (2.9.2017, 11:32)
Dobrý den,
(G) v pořádku dorazil (Y) (Y) (Y). Bunda je nádherná (flower) (flower) (flower). Děkuji za obchůdek. Hanka |:o) (hello)
ODPOVĚDĚT
Miroslava Ch. (hariet) ID 236741 (26.8.2017, 21:33)
Děkujeme za nádhernou bundičku,nakoupíme u Vás znovu (Y)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook