HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 11 hodnocení, celkem již získala 1.884 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Žaneta A. (Zabu) ID 29313, mimibazar.cz/zabu (25.4.2018, 10:13) DNES
Dobrý den, před chvílí zvonila pošťačka a přinesla mi (G), jsem v šoku :-o To byla rychlost !!! Včera ráno jsem objednala kostým, dnes ráno ho mám doma!!!! Děkuji moc,radost s Vámi obchodovat !!! (clamp) (H :-) (Y) Všem vřele doporučuji |:o) (L)
ODPOVĚDĚT
Romana D. (dofik) ID 41148, mimibazar.cz/dofik (21.4.2018, 15:11)
Děkujeme za prima obchůdek. (hello) (hello) (hello) Romana
ODPOVĚDĚT
Jana G. (patous) ID 405139, mimibazar.cz/patous (19.4.2018, 18:57)
Zdravím (hello), (G) je na cestě k Vám. Děkuji za fajn obchůdek (L), rychlou platbu a milou komunikaci (Y) (clamp) Jako nakupující maminku Vás vřele DOPORUČUJI |:o) |:o) |:o)
Mějte se krásně (F)
Jana (flower)
ODPOVĚDĚT
Hana P. (hankamimi) ID 60595, mimibazar.cz/hankamimi (15.4.2018, 23:38)
Marti, (F)diky za krasne hodnoceni a at motorka dobre slouzi |:o).Hanka
ODPOVĚDĚT
Dagmar M. (mamina5) ID 207220 (5.4.2018, 2:03)
Dobrý den,
overal v pořádku dorazil, je super, jako nový (Y) Děkuji za bezproblémový a rychlý obchůdek a všem Vás mohu jen doporučit (clamp)
Přeji krásné jarní dny (dance)
D. Mudrová
ODPOVĚDĚT
Martina T. (martinato) ID 172267, mimibazar.cz/martinato (1.4.2018, 8:16)
(velikonoce) Dobrý den Martino, moc děkujeme za krásné šatičky i dáreček. Rády zase s holkama nakoukneme.
M.
ODPOVĚDĚT
Marcela J. (urboska) ID 161397 (29.3.2018, 12:54)
(Y)DOPORUČUJI (Y)
ODPOVĚDĚT
Nikola M. (Nikol 09) ID 214831 (28.3.2018, 0:38)
MOC DĚKUJI (F) (F) (F) za krásný kostým - dokonalý, bez chybičky. Spolehlivá, milá prodávající, bleskové zaslání, vřele DOPORUČUJI. (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara)
ODPOVĚDĚT
Markéta N. (maki.marketa) ID 53145 (27.3.2018, 10:35)
(G) rychlostí blesku přišel (Y) (Y) (Y) moc děkujeme za kabátek a dáreček a vřele doporučejeme (clamp) (clamp) (clamp) Markéta a Anetka
ODPOVĚDĚT
Marcela K. (kamhajek) ID 56252, mimibazar.cz/kamhajek (27.3.2018, 10:17)
Díky moc za kostým, dorazil bleskurychle a je super (Y)
ODPOVĚDĚT
Iva V. (panda007) ID 413726 (26.3.2018, 18:17)
Dobrý den.. Neopren dorazil je super.. Díky moc Iva V
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook