HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 12 hodnocení, celkem již získala 3.174 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Lenka D. (Gizela.lx) ID 547738 (19.6.2018, 15:35) včera
Dobrý den, balíček je doma (balicek) Děkuji za bezproblémový obchůdek a bleskové odeslání (Y) Lenka
ODPOVĚDĚT
Dana K. (savad) ID 71457 (14.6.2018, 7:26)
(G) dorazil (F) opravdu krásné plavky pro malou slečnu (Y) děkuji a ráda doporučuji všem (clamp) :-) (Y)
ODPOVĚDĚT
Eva S. (Evist) ID 178915, mimibazar.cz/evist (13.6.2018, 20:18)
Dobrý večer,
(G) máme doma, moc děkujeme |:o) |:o) |:o)
Všem Vás doporučuji - rychlé a milé jednání (clamp) (Y) (clamp)
Zdravíme ze Šumperka, Evča a (Z) (Z)
ODPOVĚDĚT
Monika M. (school) ID 271874, mimibazar.cz/school (13.6.2018, 12:26)
DOBRÝ DEN STÁŇO (F) (F), DĚKUJI MOC ZA (G) A DÁREČEK (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), VELKÁ SPOKOJENOST (L) (L) (L) (L) (L), VŘELE VÁS VŠEM DOPORUČUJI |:o) |:o) |:o) |:o) |:o). MĚJTE SE MOC PĚKNĚ A ZASE RÁDA NAKOUKNU (hello) (hello) (hello) (hello)MONIKA
ODPOVĚDĚT
Nina Č. (NChappy) ID 107489, mimibazar.cz/nchappy (11.6.2018, 11:56)
Děkuji za (G), za ochotu, rychlost i za dáreček navíc (clamp) (clamp) (clamp) Všem doporučuji (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Jana M. (janča.m) ID 491708, mimibazar.cz/jancamotyckova (7.6.2018, 14:16)
Dobrý den,
moc Vám děkuji za nádherný kabátek i za ostatní věci. (F) (F) (F) I dáreček hodně potěšil. :-) Všem Vás ráda doporučuji. (clamp) Mějte se krásně. (hello) Jana
ODPOVĚDĚT
Marie S. (klasky) ID 598883 (31.5.2018, 9:43)
Dobrý den,
moc děkuji za super obchůdek,malá je nadšená,taky děkuji za dáreček.
Přeji pěkný den Majka
ODPOVĚDĚT
GABRIELA F. (DUPLÍK) ID 114582, mimibazar.cz/duplik (30.5.2018, 9:03)
Dobrý den, děkuji za super botky (Y) (Y) (Y). Mějte se hezky, Gábina.
ODPOVĚDĚT
Anna K. (aanicka1) ID 397071 (28.5.2018, 21:51)
krásné zboží, dcera je nadšená, děkuji a doporučuji |:o) (Y)
ODPOVĚDĚT
Tomáš D. (dosotom) ID 137746, mimibazar.cz/dosotom (27.5.2018, 14:08)
(child1)děkuji za obchůdek a dáreček , Anička
ODPOVĚDĚT
Martina P. (MartasPel) ID 373136 (26.5.2018, 12:53)
Krásný den,
(balicek) je doma, moc děkuji :-) :-) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) a ráda dopoučuji. (hello) (hello) (hello)Martina
ODPOVĚDĚT
Petra K. (12974) ID 258358 (23.5.2018, 22:14)
Dobrý den, (G) s tričkem dorazil v pořádku (Y), tričko je moc hezké, děkuji za prima obchůdek (clamp).

S pozdravem Petra
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt