HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 16 hodnocení, celkem již získala 3.646 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Petra L. (Petra L.) ID 7207, mimibazar.cz/petral (17.12.2017, 19:25) včera
Dobrý den, (G) v pořádku dorazil. Moc děkuji za prima obchůdek. (hello) Přeji krásné vánoční svátky (banky)
ODPOVĚDĚT
Jana G. (jadena) ID 530785 (14.12.2017, 17:21)
Dobrý den :-), balíček (G) v pořádku dorazil. Moc děkuji za rychlé dodání (clamp) a milou komunikaci. Přeji pěkné Vánoce (banky). Jana
ODPOVĚDĚT
Lenka B. (máma dis) ID 285088 (6.12.2017, 13:59)
Dobrý den, balíček dnes v pořádku dorazil. Děkuji za pohodový a bezproblémový obchůdek, milou komunikaci a jednání. Mohu jen doporučit. Lenka (Y) (Y) :-) :-) :-) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Ivona S. (kati1S) ID 150126, mimibazar.cz/kati1s (5.12.2017, 21:00)
Milá Jani, (G) dorazil v pořádku (clamp) (clamp) Kabátek je super (Y) (Y) Děkuji Vám za bezva obchůdek a všem Vás vřele doporučuji |:o) |:o) Mějte se moc hezky a přeji krásné vánoční svátky (banky) (andel) Ivona (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Gabriela K. (rendi) ID 77918 (1.12.2017, 12:34)
Dobrý den,
dnes dorazil (G). Moc děkuji a všem Vás DOPORUČUJI (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Děkuji Gábina (flower)
ODPOVĚDĚT
Valentina Š. (Bellezza) ID 151629, mimibazar.cz/bellezza (30.11.2017, 19:23)
(Y) Bundička dorazila a je moc hezká a hlavně funkční. (Y)
Mockrát děkuji a přeji hezké vánoční svátky.
(clamp)
ODPOVĚDĚT
Nikola M. (Nikol 09) ID 214831 (24.11.2017, 21:05)
Milá Jani, moc děkuji (F) (F) (F) za svítící amulet princezny Sofie. Jsem za něj ráda - všude je totiž beznadějně vyprodaný. Dcerka bude nadšená. DĚKUJI A VŘELE VÁS DOPORUČUJI. (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara)
ODPOVĚDĚT
Zuzana Š. (ester617) ID 607794 (24.11.2017, 17:50)
Dobrý den, děkujeme za (G), mikinka je super (Y)
Doporučujeme a mějte se krásně (hello)
ODPOVĚDĚT
Daniela Š. (šiki) ID 70872 (24.11.2017, 10:31)
(F) (F) (F) (F) (F) (F) Dobrý den, (G) dorazil v pořádku (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y).Pyžámka jsou super a udělají velkou radost pod stromečkem :-) :-) :-) :-) :-) :-).VŘELE DOPORUČUJI a děkuji za velmi milý obchůdek. Daniela (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Karina Š. (karina020710) ID 414006 (24.11.2017, 10:17)
Dobrý den (F) (F) (F) děkuji za super rychlý obchůdek (G) včera v pořádku dorazil :-) šatičky jsou naprosto úúúúúžasné, Elišce moc sluší a měla z nich velikou radost (Y) (Y) (Y) Velice ráda vás D (F)O (F)P (F)O (F)R (F)U (F)Č (F)U (F)J (F)I (F) i ostatním nakupujícím |:o) Mějte se krásně (flower) Karina
ODPOVĚDĚT
Eva S. (evulka 2O10) ID 230139 (24.11.2017, 7:55)
MOOOOOC DĚKUJI (Y) (Y) (Y)PYŽÁMKA DORAZILY (clamp) (clamp) (clamp)DOPORUČUJI |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Hana Š. (bosh) ID 426818, mimibazar.cz/bosh (23.11.2017, 15:54)
Dobry den,dekuji za krasny batuzek (Y) (Y),rychle zaslani :-) :-).Hanka
ODPOVĚDĚT
Laďka K. (Blaza1) ID 399151, mimibazar.cz/blaza1 (23.11.2017, 10:52)
Děkuji za (G), kabátek je teploučky a lehoučký . DOPORUČUJI !! (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Petra S. (petradanka) ID 145713 (21.11.2017, 8:13)
moc děkuji za rychlý obchod, určitě doporučuji ostatním kupujícím, Petra S. z HK
ODPOVĚDĚT
Lenka P. (pajlenka) ID 57572, mimibazar.cz/pajlenka (19.11.2017, 17:16)
Dobrý večer, Jani,
omlouvám se za opožděné hodnocení. |:o) |:o) |:o) Děkuji za hezkou mikinu i rychlý a pohodový obchůdek. (Y) (Y) (Y) (Y) Mějte se sluníčkově. (child1) (child1) (child1) Lenka
ODPOVĚDĚT
Martina D. (Martinka Dolinka) ID 83892 (18.11.2017, 12:03)
Dobrý den Jani,
kabátek dorazil a je naprosto LUXUSNÍ |:o) :-)

Moc děkuji za pohodový obchůdek (L) (clamp),
Martina
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook