HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 8 hodnocení, celkem již získala 1.830 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Petra Š. (TerezkaVerunka) ID 232528 (23.6.2017, 11:56)
Milá Leničko, moc děkuji za další nádherné keramické kousky i dáreček navíc. (L) (L) (L) přeji Vám krásné léto (child2) (child1) :-)
ODPOVĚDĚT
Žaneta P. (AZ-dom) ID 444692, mimibazar.cz/AZ-dom (22.6.2017, 18:37)
Milá Leni,
dnes (G) v pořádku dorazil. (Y) Děkuji za další krásné kousky a milý dáreček. (Y) Přeji krásné sluníčkové dny. (L) Žana (L)
ODPOVĚDĚT
lenka D. (dancamel) ID 79724, mimibazar.cz/dancamel (22.6.2017, 16:47)
Dekuji za krasnou keramiku, i darek, moc rada doporucim dale |:o) |:o) |:o)
Lenka
ODPOVĚDĚT
Iva Ch. (green gate) ID 585277 (15.6.2017, 16:36)
Dobrý den Lenko,
dnes bandaska dorazila a je nádherná.
Děkuji moc.
Iva (Y)
ODPOVĚDĚT
Jiřina N. (Doubravka) ID 9873 (12.6.2017, 16:48)
Děkuji moc Leni za opravdu krásnou keraminu a milý dáreček ,jste opravdu šikovná hrnčířka (F)
ODPOVĚDĚT
Renata G. (gere) ID 60791 (11.6.2017, 7:20)
Milá Lenko, děkuji za balík plný krásné keramiky (F) (F) (F) a za dáreček navíc. Moc mě potěšil.
Vše je krásné, ostatně jako vždy od Vás. Mějte se krásně. Renata (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Petra B. (pbure) ID 498703 (9.6.2017, 11:26)
Milá Lenko, balíček dnes v pořádku dorazil. Keramika je - tak jako pokaždé - nádherná (clamp) Velké díky za krásný dárek. Mějte se hezky, Petra
ODPOVĚDĚT
Lucie J. (Lusi28) ID 333379 (1.6.2017, 9:20)
Dobrý den Leni, moc děkuji za krásnou keramiku. Ráda si objednám znovu. Moc děkuji a mějte se krásně .... Lucka :-)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Černá listina | Kontakt | Facebook