HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 14 hodnocení, celkem již získala 1.557 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Jarmila B. (jarunanka) ID 307646 (16.10.2017, 11:47)
(Y) (Y) (Y) Spokojenost a velký dík,mohu jen doporučit. (clamp) Jarka
ODPOVĚDĚT
Dagmar D. (Dagmara M.) ID 359554, mimibazar.cz/dagmaram (14.10.2017, 1:24)
Dobrý večer, (balicek) jsem si v týdnu vyzvedla, mikina je v super stavu a sedne jako ulitá |:o). Moc děkuji za obrovskou ochotu a vstřícnost :) (clamp) Dáša
ODPOVĚDĚT
Jitka B. (amalka99) ID 194113 (13.10.2017, 18:33)
Vše v absolutním pořádku. Moc moc děkuji (Y) |:o) (F)
ODPOVĚDĚT
Alice S. (AlkaS) ID 90849, mimibazar.cz/alkas (10.10.2017, 18:23)
Dobrý den, (G) dorazil, kabátek je úúúúúúúžasný (Y) (Y). Děkuji za pohodový a rychlý obchůdek s Vámi (clamp) (clamp). Alice (flower) (flower)
ODPOVĚDĚT
Petr k. (demon34) ID 448726 (5.10.2017, 10:01)
Díky paráda (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Jen tak dále (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Kateřina N. (kachna) ID 577, mimibazar.cz/katerinan (4.10.2017, 21:00)
Dobrý den, díky moc za super pyžamo a rychlé dodání! |:o) |:o) (F)
ODPOVĚDĚT
Renata T. (eleniz) ID 119306 (3.10.2017, 19:14)
Dobrý den Vlaďko,
děkuji za zboží a přibalený dárek, to se málo vidí. A malá i jsme z oblečení nadšené.
Renata
ODPOVĚDĚT
Dana M. (danamil) ID 265148, mimibazar.cz/danamil (2.10.2017, 13:53)
Vlaďko, moc děkuji za bleskové zaslání a za přibalené dárečky (clamp) (clamp) Mějte se krásně, Dana (hello)
ODPOVĚDĚT
Brigita K. (Brigit.ka) ID 102570, mimibazar.cz/brigitka (28.9.2017, 20:13)
Dobrý večer Vlaďko,
děkuji za prima obchůdek (Y) (clamp) (Y) (clamp) (Y)
Mějte se krásně (hello)
Brigita
ODPOVĚDĚT
Alexandra B. (Luisikova) ID 575644, mimibazar.cz/luisikova (22.9.2017, 21:58)
Moc děkuji, byť se zpožděním, za perfektní obchod, bezvadný, rychlý, prostě vše na jedničku (Y), zdraví Alexandra (X)
ODPOVĚDĚT
Martina P. (mp30) ID 186890, mimibazar.cz/mp30 (22.9.2017, 15:42)
(Y)
Vladi, děkuji za obchůdek. (clamp) (clamp)
Martina (flower) (hello)
ODPOVĚDĚT
Ilona H. (Iluo) ID 356139 (21.9.2017, 15:39)
sako je úžasné (Y) (Y) (Y) děkuji a (F) a někdy příště Ilona (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Petra Š. (Peťule2) ID 99138, mimibazar.cz/petule2 (20.9.2017, 17:48)
Milá Vlaďko, (F) (F)
i já děkuji za velice příjemný a naprosto spolehlivý obchůdek (clamp) (clamp).
Mějte se krásně (hello) Petra.
ODPOVĚDĚT
Eva Ř. (vulinka) ID 582245 (20.9.2017, 12:25)
Děkuji i já za přijemný obchůdek. Eva (Y)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook