HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 8 hodnocení, celkem již získala 859 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Lenka J. (gaudie) ID 220349, mimibazar.cz/gaudie (17.11.2018, 14:51) včera
Dobrý den,
(pack) s mikčou máme doma a super. Mikina je parádní, hezky sedí a je příjemná (clamp) (Y). Děkuji za milý obchůdek, Lenka (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Blanka Š. (voříšek) ID 143063, mimibazar.cz/vorisek (15.11.2018, 19:22)
Dobrý den Ivo, (hello)
včera došel (G) |:o), triko je super (clamp), moc vás všem doporučuji (L)
Mějte se hezky Blanka
ODPOVĚDĚT
Leona P. (Loloka) ID 108481, mimibazar.cz/loloka (12.11.2018, 22:11)
Ivo, děkujeme za prima obchod, vše proběhlo v naprostém pořádku a my jsme spokojené (Y).
Děkujeme, mějte se krásně (hello). Leona a spol.
ODPOVĚDĚT
Monika D. (Monča9) ID 235596, mimibazar.cz/monca9 (10.11.2018, 10:02)
Milá Ivo, děkujeme za další skvělý obchůdek (F) (F) (F), trička jsou super! (Y) (Y) (Y) Přejeme báječné dny (L) a těšíme se opět příště. (flower) (hello) Monika a Jasmínka (X)
ODPOVĚDĚT
Petra P. (petapolom) ID 283043, mimibazar.cz/petapolom (6.11.2018, 19:58)
Dobrý večer,
(G)je doma,velká spokojenost,mohu vřele doporučit (Y) (Y).Děkuji Petra (hello)
ODPOVĚDĚT
Lucie I. (Ilčíkajda) ID 93376, mimibazar.cz/ilcikajda (26.10.2018, 23:01)
(F) (F) (F) (F)Ivo (F) (F) (F) (F)moc děkuji za milou komunikaci (L)rychlé odeslání balíčku (clamp)a luxusní triko Guess ,-)Děkuju |:o) |:o) |:o)Lucka (hello) (hello) (hello) (F) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Helena K. (kaspe) ID 50390, mimibazar.cz/kaspe (23.10.2018, 20:08)
Dobrý den,
(G) je na cestě k Vám a doufám, že budete spokojená |:o)
Děkuji, (hello) Helena
ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ssujinka) ID 578560 (19.10.2018, 8:43)
Dekuji za veci a jejich bleskove zaslání (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt