HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerent získal za poslední měsíc 12 hodnocení, celkem již získal 2.257 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Jiřina P. (jepozde) ID 194448 (25.5.2017, 17:40)
(G) balík je doma. :-) děkuji za obchůdek. (Y) (clamp) (clamp)
s pozdravem Jířa P. (L) (flower) (hello)
ODPOVĚDĚT
Ivana K. (ivielka) ID 435442, mimibazar.cz/ivielka (20.5.2017, 9:14)
(Y)Milý Pavle,moc děkuji za posečkání a krásné LEGO,opět velká spokojenost.Zase ráda nakouknu,co máte pěkného.Mějte se krásně .Ivka (L) (flower) (hello)
ODPOVĚDĚT
Eva Š. (esny) ID 426176 (17.5.2017, 20:44)
Pohodový obchůdek, vřele doporučuji (Y).
ODPOVĚDĚT
Pavla P. (sheena.77) ID 256684 (16.5.2017, 13:07)
Moc děkuji za bleskový a pohodový obchůdek. Všem jen a jen doporučuji. (Y) (Y) (Y) Pavla
ODPOVĚDĚT
Zuzana S. (zuzasl) ID 397771, mimibazar.cz/zuzasl (15.5.2017, 20:34)
Dobrý den, sedačka v pořádku dorazila. Je moc hezká, syn je nadšený :) Díky za rychlé reakce na všechny mé dotazy i za stejně rychlé odeslání. Ráda Vás doporučuji všem dalším nakupujícím. Zuzana
ODPOVĚDĚT
Ivana M. (ikosi) ID 390750 (13.5.2017, 17:25)
Dobruý den, koloběžka v pořádku dorazila, díky. Vše poěhlo hladce, doporučuji Vás. S pozdravem Ivana
ODPOVĚDĚT
Kateřina N. (kaaatcha) ID 499548 (13.5.2017, 17:18)
(Y) Pefektní, kolo vypadá parádně. Bleskové zaslání. Děkuji a doporučuji všem ! (Y) (kolo) (kolo) (kolo)
ODPOVĚDĚT
Jiřina O. (berfil) ID 402544 (13.5.2017, 8:59)
(G) dorazil OK, (clamp) , (X) už na nich řádí, Ještě jednou díky. Jiřina (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Michaela V. (MikaelaV.) ID 227719, mimibazar.cz/mikaelav (10.5.2017, 23:08)
Dobrý večer,
děkuji za pohodový obchod, velkou ochotu a trpělivost při nákupu autosedaček. (clamp) (clamp) (clamp)
Mějte se krásně. (hello)
Michala
ODPOVĚDĚT
Tereza M. (tvavr) ID 474870 (3.5.2017, 11:06)
Vše v nej pořádku, děkujeme a ráda doporučuji :-)
ODPOVĚDĚT
Iva T. (IvaT.) ID 442491, mimibazar.cz/ivatobolova (2.5.2017, 22:48)
Dobrý večer, balíček dnes dorazil,mockrát děkuji za rychlý obchůdek,lego je super. (Y) Mohu Vás jen doporučit! (Y) Díky Iva (hello)
ODPOVĚDĚT
Ivana T. (Ivanhoe1978) ID 292520, mimibazar.cz/ivanhoe1978 (28.4.2017, 12:44)
Všem vřele doporučuji (clamp) (clamp) (sampus)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Černá listina | Kontakt | Facebook