HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 9 hodnocení, celkem již získala 6.594 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Eliška N. (Ela40) ID 473352 (8.12.2018, 17:42)
Dobrý den, Šárko, (G) dorazil bleskovou rychlostí, oblečení je SUPER, hlavně sáčko je překrásné, vše krásně sedí,díky i za dáreček navíc (Y) :-) (Y) :-) (Y) ! Jako spolehlivou, příjemnou a velice milou prodávající ráda DOPORUČUJI jako již tradičně (clamp) (clamp) (clamp).
Přeji poklidný adventní čas a krásné vánoce (andel) (stromecek)
Eliška
ODPOVĚDĚT
Jana J. (piiink) ID 19152, mimibazar.cz/piiink (6.12.2018, 7:44)
dobrý den, (G) je doma, sukně je super, děkuji a přeji krásné (stromecek) (banky)
ODPOVĚDĚT
Lenka M. (mysli) ID 42157, mimibazar.cz/mysli (4.12.2018, 7:58)
(Y) Dobrý den Šárko, balíček v pořádku dorazil, (Y) moooc děkuji, hezké dny. Lenka (Y)
ODPOVĚDĚT
Vladimíra S. (Pivinek) ID 84792, mimibazar.cz/pivinek (30.11.2018, 20:20)
Dobrý večer, (G) mám doma, moc děkuji za skvělý a rychlý obchůdek (Y) (Y) (Y) Vlaďka
ODPOVĚDĚT
Leona Č. (ledaho) ID 108292, mimibazar.cz/ledaho (26.11.2018, 21:13)
Zdravím opět Šárko, (G) dorazil rychlostí blesku (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) všechny značkové šály jsou luxus (Y) (Y) (Y) (Y) úžasný materiál a vy opět úžasný [A] [A] [A] [A] [A] určitě doporučuji a ráda zase nakoupím (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) moc děkuji za super obchůdek, skvělou komunikaci a milý dáreček - mňam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Lea
ODPOVĚDĚT
Petra P. (ppalov) ID 258324 (20.11.2018, 7:58)
Moc děkuji za balíček a rychlé jednání. Jsem moc spokojená (clamp) (Y) (clamp) (Y), Petra
ODPOVĚDĚT
Martina K. (martizem) ID 150918 (16.11.2018, 17:19)
(Y)Dobrý den Šari, jste úplný [A] [A] :-), děkuji moc za luxus věci a hlavně velké díky za vstřícnost (L) (L)Martina
Všem vás vřele doporučuji (Y) (Y) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Lenka M. (mysli) ID 42157, mimibazar.cz/mysli (15.11.2018, 12:04)
(Y)Dobrý den Šárko,balíček dorazil rychlostí blesku, (Y)mooc děkuji za další prima obchůdek s Vámi, (Y)pohodové dny.Lenka (clamp)k
ODPOVĚDĚT
Renáta D. (rendle) ID 52858, mimibazar.cz/rendle (15.11.2018, 11:54)
Šárko, moc děkuji za krásnou bundu |:o) |:o)
Rena (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt