HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 8 hodnocení, celkem již získala 7.631 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Lenka D. (lea83) ID 430861 (19.1.2018, 13:27)
Naprostá spokojenost!!! Super domluva, rychle dodání a tričko neskutečně krásné!! :-) Mockrát děkuji
ODPOVĚDĚT
Pavlína R. (pavlina.rad) ID 299868, mimibazar.cz/pavlinarad (17.1.2018, 14:45)
Dobrý den Iveto (F) (F) děkuji za krásnou mikinu a rychlost dodání :-) mějte se hezky,Pavlína (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Helena D. (PPriserka) ID 66661 (15.1.2018, 10:47)
Dobrý den, děkuji za bezproblémový obchůdek (Y) (Y) (Y) (pack). Oblečení je krásné.
ODPOVĚDĚT
Mirka K. (larica77) ID 463987 (15.1.2018, 9:38)
Dobrý den, (G) už je doma a já děkuji za nádherné tepláčky pro (X)
Jen a jen Vás DOPORUČUJI (L) (L) (L)
Miri (F)
ODPOVĚDĚT
Katka Z. (KATY) ID 102327, mimibazar.cz/katyzemanova (10.1.2018, 14:44)
Hezký den,
i my se připojujeme ke spokojeným zákazníkům! :-) Bunda pro syna je super, děkujeme.
DOPORUČUJEME!!!!
Mějte se hezky.
Katka
(hello)
ODPOVĚDĚT
Alena D. (14574) ID 352277 (5.1.2018, 20:00)
Děkuji za super rychlý obchůdek (F) (F) (F).
(G) dnes dorazil v pořádku.Děti jsou nadšeny (clamp) (clamp) (clamp).Svetřík čeká na (^),ale myslím,že naše nevěsta bude také takto spokojená (balicek).
Váš obchůdek mohu všem jen doporučit (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Monika S. (Borůvkaš) ID 279647 (27.12.2017, 20:52)
Dobrý den,
Trička došla v pořádku, jsou moc hezká. Mohu Vás jako prodávající jenom doporučit. Přeji pěkný rok 2018. (Y)
ODPOVĚDĚT
Jaromíra K. (klarca6) ID 388044 (22.12.2017, 19:24)
Dobrý den, :-) :-) bundičku mám už doma (Y) (Y) je super, jsem maximálně spokojená!! (clamp)
Moc děkuji a přeji krásné Vánoce! (andel) (stromecek) (andel)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook