HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 10 hodnocení, celkem již získala 528 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Marcela Š. (pavoucizena) ID 380772, mimibazar.cz/pavoucizena (14.10.2018, 20:26)
Dobrý večer,
děkuji moc za hezkou bundičku. Velká spokojenost!!
Ráda Vás doporučuji.
Hezký podzim.
Šmejkalová M. (Y) :-)
ODPOVĚDĚT
Šárka B. (leto) ID 13887, mimibazar.cz/leto (12.10.2018, 9:17)
(Y)Dobrý den, děkuji za milý a bleskový obchůdek. |:o) |:o) |:o) (G)už dorazil. (C)Šárka (hello)
ODPOVĚDĚT
Šárka B. (sarkalinka) ID 432208 (10.10.2018, 15:14)
(G) dorazil a super!!!
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Moc děkuji a i za dáreček.. :-)
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
Všem doporučuji a děkuji za výbormou komunikaci!!
Šárka B. (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Helena Š. (aditu) ID 484897, mimibazar.cz/aditu (10.10.2018, 10:50)
Děkuji za krásnou dětskou zimní bundu se Spidermanem. Je úžasná. (Y) (clamp) (Y)
Doporučuji Vás pro bezproblémový obchod, příjemnou komunikaci a rychlé zaslání. |:o) |:o) |:o)
Hezký den Helena
ODPOVĚDĚT
Radka B. (radkapom) ID 245533, mimibazar.cz/radkapom (9.10.2018, 19:58)
Tady je nakupovat radost! (Y) (L) (L) (L) |:o) (L) (L) (L) (Y) Paní Mirka je skvělá a věcičky jsou moc hezké!
Maximálně doporučuji a děkuji! (L) (flower) (hello) (hello) (hello) Zdraví Radka
ODPOVĚDĚT
Eva Š. (depas) ID 300080, mimibazar.cz/depas (3.10.2018, 15:37)
Děkuji za krásnou bundu (Y) (Y) (Y) Eva
ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (katvon) ID 272232 (2.10.2018, 19:20)
Dobrý den, moc děkuji za krásné věci i bezproblémový obchůdek. A ráda doporučuji |:o) Katka V.
ODPOVĚDĚT
Linda V. (Amynka) ID 15441, mimibazar.cz/amynka (1.10.2018, 11:10)
Paní Mirku moc ráda a vřele doporučím. Velmi příjemná a rychlá komunikace, s hračkami i sukýnkou jsem spokojená. (Y)
Krásný podzim
Linda
ODPOVĚDĚT
Iveta K. (kopolka) ID 476345, mimibazar.cz/kopolka (28.9.2018, 9:40)
(F)Mirecko (F),dekuji vam moc za super (Y),rychly obchudek (clamp).Muzu vas jen vrele doporucit |:o).Mejte se krasne. (hello) (child1) (pes) (jablka)
ODPOVĚDĚT
Lucie P. (Luaan) ID 314529 (28.9.2018, 9:39)
Dobrý den (G) dorazil (Y) trička jsou bezva (Y) mooc děkuji za pohodový obchůdek (L) Všem Vás moooc DOPORUČUJI (L) (L) (L) Děkuji Lucka (F)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt