HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 12 hodnocení, celkem již získala 3.624 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
David B. (fidka) ID 102078, mimibazar.cz/fidka (12.9.2019, 16:25)
(G)s kabelkou dorazil (clamp)jsem nadšená,kabelka je úžasná,ještě hezčí než na fotkách (Y)určitě zase ráda někdy nakouknu (L)zdraví Anna B. (flower) (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Denisa H. (Wintrovka) ID 4001, mimibazar.cz/denisah (12.9.2019, 11:09)
Zdravím, podprdy jsou doma a já za ně moc děkuji. Dsnisa (Y) (Y) (Y) [A]
ODPOVĚDĚT
Jana W. (quick jane) ID 148161, mimibazar.cz/quickjane (11.9.2019, 21:17)
Dobrý večer Jitko (F)
(G) v pořádku dorazil (Y)
Jako vždy, perfektní (clamp) (clamp) (clamp)
Děkuji za obchůdek, všem doporučuji (Y) (Y) (clamp)
Mějte se krásně (hello)
Jana
ODPOVĚDĚT
Vanda K. (mancinatek) ID 189559 (11.9.2019, 21:07)
Díky za super věci, všem vás ráda doporučuji (F) (clamp).
ODPOVĚDĚT
Jitka Olejníková (Nit) ID 11773 (10.9.2019, 11:06)
Dobrý den Jitko, balíček jsem dnes vyzvedla, věci jsou moc pěkné (clamp) Děkuji, mějte se hezky. Jitka (F)
ODPOVĚDĚT
Magda O. (saskie77) ID 168101 (8.9.2019, 20:30)
Dobrý večer, děkuji za balíček. Zase u Vás ráda nakoupím. Magda (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Vladimíra Z. (Vlaďka DaF) ID 199889, mimibazar.cz/vladkadaf (6.9.2019, 21:31)
Jituško, jste naprosto zlatá (*) (*) (*), dnes dorazil obr balík a udělal mi obří radost :-) :-) :-)
Děkuji moc, Vlaďka (L)
ODPOVĚDĚT
Vlasta C. (stina) ID 40876 (28.8.2019, 19:15)
Zdravím (hello) Jíťo, svetřík je super (flower) (flower) (flower) (flower) (flower). Děkuji za expres zaslání (L). Jako vždy mohu jen DOPORUČIT (H)
ODPOVĚDĚT
Vladimíra Z. (Vlaďka DaF) ID 199889, mimibazar.cz/vladkadaf (21.8.2019, 20:00)
Milá Jituško, opět veliké díky za další skvělé oblečky :-) :-) :-). U Vás vždy super obchůdek (clamp).
Srdečně zdraví Vlaďka (L)
ODPOVĚDĚT
Anna S. (pajovka) ID 154640, mimibazar.cz/pajovka (21.8.2019, 12:37)
Děkuji za šaty jsou super (Y)
ODPOVĚDĚT
Michaela K. (Kyti Myti) ID 184365, mimibazar.cz/kyti myti (19.8.2019, 12:03)
Milá Jituš (F) (F) (F)
Moc děkuji za (G) a všem vřele doporučuji!!!
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Šárka V. (destiny) ID 18601, mimibazar.cz/destiny (18.8.2019, 9:55)
Děkuji za trpělivost při výběru prádla. (L) Jsem velice spokojená - žluté brazilky přesně sedí k podprsence, kterou mám doma a je to super. Soupravy, co jste mi navrhla jsou krásné, mnohem lepší, než na foto. (Y) I ta šedá je super a podprsenka My class mnohem hezčí, než Class, kterou mám doma. (F) Jediný nedostatek, který shledávám, je moje postava. 8o|

Ještě jednou děkuji a doporučuji Vás jako skvělou prodejkyni.
(flower)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt