HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 21 hodnocení, celkem již získala 4.676 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Hana S. (strnadek1) ID 472251 (18.2.2019, 21:40) včera
Hani, opět děkuji za (G) krásných věcí a rychlé dodání. (F) (F) (F) Hanka
ODPOVĚDĚT
Monika V. (Mončiči80) ID 160409 (17.2.2019, 22:20)
(Y) (Y) (Y)MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST (balicek) Děkuji :-)
ODPOVĚDĚT
Markéta M. (Mája196) ID 495392 (14.2.2019, 23:33)
Milá Haničko, už ani nevím za kolikátý obchůdek Vám děkuji, tentokrát je to ale obzvláště důležité.. Zachránila jste mě! Objednala jsem si u Vás šaty, které mi - nevím proč, padly do oka (jsem sportovní typ, šaty nemám žádné). Přišly ve čtvrtek a v pátek jsem si je oblékla na maturitní ples svého syna! Měla jsem domluvené několikery šaty, ale na poslední chvíli to padlo, některé se mi nelíbily apod., tedy jste mě zachránila.. A jak mi slušely, nav
ODPOVĚDĚT
Marika S. (justi) ID 4517, mimibazar.cz/justi (14.2.2019, 17:48)
Dobrý den,
opožděně moc děkuji za (G) i dárek navíc. |:o) |:o) |:o)
Marika (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Monika R. (moninail) ID 301068 (14.2.2019, 16:26)
Milá Hani děkujeme za (G) a dárek navíc. Vše na (Y) (Y) (Y). Max :-) . Děkujeme (F) (F) (F). Všem doporučuji (Y) (Y) (Y). Monika
ODPOVĚDĚT
Jana M. (Macinka27) ID 58203, mimibazar.cz/macinka27 (13.2.2019, 10:31)
Velice dekuji za (G) i za darecky, jste super! Mohu vas vsem vrele DOPORUCIT a (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Alena F. (betl) ID 149961 (13.2.2019, 10:15)
(Y)Moc děkuji za skvělé věci, ráda se k vám vracím a všem také doporučuji, hezký den Alena Flídrová (flower) (hello)
ODPOVĚDĚT
Lenka N. (Lennniczka) ID 432207, mimibazar.cz/lennniczka (13.2.2019, 10:05)
Dobrý den paní Hanko, dnes (G)dorazil opět Vám děkuji za dárečky určitě využiji (Y) mějte se krásně a zase na brzkou shledanou (L)Lenka.
ODPOVĚDĚT
Katka M. (Kejty) ID 18618, mimibazar.cz/kejty (11.2.2019, 16:51)
Krásné věcičky, rychlé zaslání, moc a moc děkuji i za přiložené dárečky!! (Y)
ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (reely) ID 380335 (9.2.2019, 11:47)
Balíček dorazil bleskově,bunda je super a akorát. (F) (F) (F)Děkuji a mohu jen doporučit všem.... (D) (D) (D)
ODPOVĚDĚT
Petra J. (petajan) ID 446887, mimibazar.cz/petajan (8.2.2019, 23:32)
Vstřícné jednání, ráda doporučuji.
ODPOVĚDĚT
Ludmila P. (mrazik6587) ID 472986 (6.2.2019, 18:37)
(G)dorazil rychlá,spolehlivá jako vždy ,Díky Lída
ODPOVĚDĚT
veronika š. (vercaa) ID 18367, mimibazar.cz/vercaa (4.2.2019, 11:22)
Dobrý den Hanko (F) (F) (F) (F)děkuji (F)Vám (F)za (F) obr (G) (G) a ještě za další dárečky [A] ,-) ,-) :-$ ,-)jako vždy (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)krásné dny Verča (Y) (snehulak) (koule)
ODPOVĚDĚT
Pavla Z. (zelená1) ID 4244 (31.1.2019, 21:28)
Milá Hanko,
děkuji za skvělé zboží a dárečky navíc.
Doporučuji (Y) (Y) (Y).
Těším se na další nákup.
Pavla (F)
ODPOVĚDĚT
Andrea B. (andyzs) ID 430783 (31.1.2019, 18:39)
(L) Úžasný prodejce (Y) blesková (skolak) dodávka, komunikace 1***, děkuji za zboží i za dárečky (balicek) 100% DOPORUČUJI (L) všem (L)
ODPOVĚDĚT
Jana D. (artezka) ID 42812, mimibazar.cz/artezka (31.1.2019, 6:34)
Milá Hani,děkuji za bleskové zaslání balíčku a legínky navíc |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)určitě využiji (L) (L) (L)mějte se krásně |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Jana Š. (jasi) ID 33366, mimibazar.cz/jasi (30.1.2019, 9:24)
Milá Hani, děkuji opět za nádherné věcičky |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) a spoustu dárečků |:o) |:o) |:o) |:o) |:o). Všem Vás vřele doporučuji (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) Jana (hello) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
GABRIELA Ž. (GABINA1111) ID 193880, mimibazar.cz/gabina1111 (30.1.2019, 7:58)
DOBRÝ DEN HANI (F) (F) (F), DĚKUJI ZA DALŠÍ KRÁSNÉ KOUSKY (Y) (Y) (Y), DOPORUČUJI |:o) |:o) |:o), MĚJTE SE KRÁSNĚ (child1) (koule) (lyzar)GÁBINA (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Eva J. (evka) ID 1033, mimibazar.cz/evaj (24.1.2019, 15:13)
Hani,balík dneska dorazil (G) :-).Obrovské díky za všechny krásné věci (Y) a za parádní dárečky navíc (L).Jste opravdu zlatá [A] Budu se těšit na příště (F) (dance).
ODPOVĚDĚT
Martina R. (recmi) ID 41434 (23.1.2019, 16:28)
Milá Haničko (L), díky moc za (G) s dalšími supr kousky (Y) pro celou rodinu a milé dárečky, které nejen potěší, ale i užijeme (clamp) (clamp). Opět doporučuji všem, Martina (clamp) (clamp) (L) (L).
ODPOVĚDĚT
Alena F. (betl) ID 149961 (23.1.2019, 13:59)
(Y)Dobrý den, moc děkuji za balíček oblečení, dárečky navíc, vše super, ráda opět nakouknu, hezký den (child3) (hello)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt