HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

Hana H. (kuzelka0) ID 35920
mimibazar.cz/kuzelka0
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.12.2006
Naposledy: 1.7.2019 21:22
Aktualizace: 26.6.2019 19:41
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 1
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 4800
VŠECHNY FOTOGRAFIE 13
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 17 hodnocení, celkem již získala 4.800 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Yvona S. (ystra) ID 337713 (8.7.2019, 14:17)
Dobrý den. Děkuji za krásné zboží (Y) (Y) (Y) DOPORUČUJI (Y) (Y) (Y) Yvona
ODPOVĚDĚT
Gabriela S. (gabska) ID 50014, mimibazar.cz/gabska (7.7.2019, 0:04)
Hani moc děkuji za úžasný balíček. Jsem nadšená (Y)
ODPOVĚDĚT
Lenka K. (PLAH) ID 187055 (6.7.2019, 21:18)
Dobrý večer Hani, mockrát děkuji za dárečky :-) a všechny věci jsou super (Y).
Přeji Vám krásné léto (flower) (hello).
S pozdravem Lenka (L)
ODPOVĚDĚT
Markéta B. (Feně) ID 606510 (6.7.2019, 13:25)
Mila Hanicko (F),
opet Vam moc dekuji za krasne vecicky i darecky navic, jako vzdy obrovska spokojenost (L) (L) (L)
Preji Vam krasne leto a v zari se tesim na dalsi nakupy ^o)
Marketa (hello)
ODPOVĚDĚT
Pavla M. (matyasek09) ID 244615, mimibazar.cz/matyasek09 (4.7.2019, 20:46)
Milá Hani,mega balík mám už doma,opět převeliká spokojennost (Y) (Y) (Y),kupa krásných věcí a další kupa dárečků,jste fakt zlatá (clamp) (clamp) [A] (L).Přeji vaší celé rodince krásné prázdniny,hodně sluníčka a odpočinku a budu se těšit na další nákupy (L) (plavec) (plaz) (hello) Pavla.
ODPOVĚDĚT
Jana B. (Janýsek26) ID 125822, mimibazar.cz/janysek26 (4.7.2019, 10:32)
Dobrý den Hani,
děkuji za super obchůdek (L) (L) (L) (L) kalhoty i tričko sedí super!
Přeji krásné lední dny (child2) (child1) (plaz) (D) (drink)
Jana (hello)
ODPOVĚDĚT
Jitka D. (peridot) ID 246337 (2.7.2019, 18:19)
Hanko, děkuji (F)
kraťasy sedí suprově, jsou krásné, velká radost, (clamp)
tílko jsem bohužel netrefila, je malé, Terča nějak moc rychle vyrostla :-|
Díky i za spoustu dárečků (L)
mějte krásné léto (plavec) (leto) (plaz) Jitka
ODPOVĚDĚT
Lenka S. (ingres) ID 43339, mimibazar.cz/ingres (28.6.2019, 10:32)
Další obchůdek s vámi a musím napsat,že vše na velikou 1 (F) (F) (F) (F) (F)
Moc děkuji (Y) (Y) Lenka
ODPOVĚDĚT
Michaela M. (michmich) ID 108129, mimibazar.cz/michmich (28.6.2019, 10:00)
(F) Milá Hani (F) děkuji Vám za obchod, zboží je perfektní, přidané zboží je také perfektní, odeslání bylo bleskové |:o)
Jste skvělá prodávající (clamp) Míša
ODPOVĚDĚT
Petra Š. (Patula) ID 14735, mimibazar.cz/patula (25.6.2019, 10:45)
(F)Milá Hani (F)
balíček mám doma (pack)a vše je naprosto super (Y) (Y) (Y)!!!
Bleskové doručení, krásné zboží a tolik bonusů navíc (L) (L) (L)!!!
Určitě Vám přeji tolik spokojených zákazníků, jako jsem já :-) :-)
100%DOPORUČUJI všem (Y)!
Krásné léto přeje a děkuje Petra a (X) (X)
ODPOVĚDĚT
Lenka N. (Lennniczka) ID 432207, mimibazar.cz/lennniczka (25.6.2019, 9:12)
Dobrý den paní Haničko, dnes (G) v pořádku dorazil moc děkuji I za dárečky (Y) a přeji Vám krásnou dovolenou (child2) (child1) (plavec)Lenka.
ODPOVĚDĚT
Hana S. (Henkl) ID 545242, mimibazar.cz/henkl (24.6.2019, 15:08)
Moc děkuji,trička jsou super i za dáreček děkuji (Y),mějte se krásně,Hanka S. (hello)
ODPOVĚDĚT
Milada G. (misch) ID 20953, mimibazar.cz/damila (23.6.2019, 10:17)
Moc děkuji (F), ráda se vracím, opět TOP KOUSKY (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Olga T. (197444) ID 105571, mimibazar.cz/197444 (20.6.2019, 17:45)
Dobrý den,
balíček mám doma (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Jsem naprosto nadšená (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Věci jsou jako nové, krásné, suprové, nádherné a těch věciček jako dárek, prostě bomby (L) (L) (L) (L) (L) (L) Určitě opět a ráda znovu nakouknu a jako prodávající Vás mohu jen a jen doporučit. Vše na velikou (Y) Ještě jednou moc děkuji a přeji krásné léto a spousty nových zákazníčků (F) (F) (F) (F) (F)Olina a dvojčátka (F)
ODPOVĚDĚT
Eva V. (Vildmánci) ID 82454 (20.6.2019, 9:42)
Dd, balíčky má doma, moc děkuji za ÚŽASNÉ bonusy navíc...přesně dle mého vkusu a vše sedne perfektně, u vás radost nakupovat mám to, vždy s milým překvapením...krásné léto Vám přeji a těším se na příští nákup, Eva (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Ludmila P. (mrazik6587) ID 472986 (18.6.2019, 20:28)
(G)dnes dorazil opět moc děkuji i za dáreček :-$ :-$ (F) (F)Lída
ODPOVĚDĚT
GABRIELA Ž. (GABINA1111) ID 193880, mimibazar.cz/gabina1111 (18.6.2019, 10:59)
DOBRÝ DEN HANI (F) (F) (F), DĚKUJI ZA BLESKOVĚ ZASLANÝ BALÍK (Y) (Y) (Y), VĚCIČKY I DÁREČKY JSOU LUXUSNÍ (dance) (dance) (dance)JSEM MOOOC SPOKOJENÁ |:o) |:o) |:o) KRÁSNÉ LÉTO (leto) (plaz) (drink)GÁBINA (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt