HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 10 hodnocení, celkem již získala 1.576 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Iveta M. (kiweta) ID 222452 (24.7.2017, 21:10)
Dobrý den, balík s prostěradly a povlecenim v pořádku dorazil. Děkuji za obchůdek a jako prodávající vás všem doporučuji
ODPOVĚDĚT
Nicol Melhubová (portos) ID 122686 (21.7.2017, 7:55)
Dobrý den,
povlečení dorazilo v pořádku a je nádherné (L) (L) (L) (L) (L) Děkuji a všem doporučuji Nika (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Káťa O. (NiiTsu) ID 70461 (20.7.2017, 17:30)
Paní byla moc laskavá a vyšla mi vstříc, za což ji patří velký dík. Mohu jen doporučit, vše proběhlo bez problému a rychle. Přeji paní Haně další úspěšné obchody. :-) |:o) (Y)
ODPOVĚDĚT
Marcela D. (macek10) ID 115336, mimibazar.cz/macek10 (20.7.2017, 8:19)
Bylo mi potěšením. Hanka velice milá, umí poradit a doporučit. Velice děkuji a těším se, až budu opět "něco" potřebovat. (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Veronika V. (V.Veronika) ID 453485 (19.7.2017, 21:54)
Super rychlý a příjemný obchod. (Y) Můžu jen doporučit a určitě v budoucnu zase něco objednám. Děkuji mooooc.
ODPOVĚDĚT
Tereza S. (jesterka17) ID 15909 (19.7.2017, 11:31)
chci strašně moc poděkovat za balíček a neskutečnou rychlost a pomoc! látku jsem objednávala na poslední chviličku a paní mi jí poslala prostě obratem. Takový přístup je vidět málokde a já si toho nesmírně moc vážím.
Děkuji! Látka je úžasná a už se těším až z ní vydekorujeme celý synkův pokojíček a on bude jásat po návratu z tábora.
Paní vřele doporučuji!!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
vladimira t. (babetka7) ID 157456 (18.7.2017, 1:29)
opožděně píšu hodnocení-děkuji za metráž přesně podle mých potřeb a ráda doporučuji dále (L) (clamp) (Y)
ODPOVĚDĚT
Eva Z. (ezap79) ID 5399, mimibazar.cz/evazaplatova (14.7.2017, 15:47)
Dobrý den , (F) (F)
(G) dnes dorazil. Jsem moc spokojená |:o) |:o), děkuji za bleskové zaslání. (Y) (Y) (Y) Všechno bylo na jedničku s (child1) (child1) (child1).
Pěkný den
Eva
ODPOVĚDĚT
Alena V. (aja18) ID 439431, mimibazar.cz/aja18 (12.7.2017, 21:49)
Super komunikace a rychlost dodání, doporučuji
ODPOVĚDĚT
Olga O. (tučka) ID 248046 (3.7.2017, 9:16)
Dobrý den, balíček dorazil v pořádku. Povlečení je moc hezké. Děkuji Ola (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook