HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 9 hodnocení, celkem již získala 1.808 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Lenka T. (lenočka38) ID 402095, mimibazar.cz/lenocka38 (30.11.2020, 9:38) DNES
Dobrý den, balíček s povlečením jsem si dnes vyzvedla, všechno je v pořádku a moc děkuji za obchůdek. Mohu Vás jen a jen doporučit (Y) (Y) (Y) přeji krásný adventní čas (G) (stromecek)
ODPOVĚDĚT
Milka M. (mimat) ID 43740, mimibazar.cz/mimat (28.11.2020, 16:46)
Děkuji za bezproblémový obchod (F) (F) (F) Povlečení je moc hezké a příjemné, jsem s nákupem spokojena. Určitě zase u paní Jany nakoupím (Y) Milka
ODPOVĚDĚT
Monika B. (1Mona) ID 66628 (27.11.2020, 19:34)
Jani,
dnes mi přišel balíček, povlečení je moc hezké.Děkuji za příjemný obchod, milé jednání.Přeji Vám moc hezké svátky! (banky)
Monika
ODPOVĚDĚT
Dagmar M. (madagi) ID 271431 (26.11.2020, 19:19)
Janičko moc děkuji,
trenýrky nádhera, výběr barev paráda, rychle dodáno.....Janičku můžu doporučit všem (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Petra M. (dod) ID 124794, mimibazar.cz/dod (26.11.2020, 14:02)
Dnes přišel balíček. Moc děkuji a přeji vše dobré.
ODPOVĚDĚT
Hana B. (hanamama) ID 197379, mimibazar.cz/hanamama (19.11.2020, 19:45)
Haló,haló moc děkuji za obchůdek.Rychlost (Y) super jednání (Y)přesně jak to mám být (Y) :-)...Zároven přeji krásné (banky) (andel) (kolednici) a hlavně ve zdraví....HB. (G) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Marie F. (Marie Fiurášková) ID 395216 (13.11.2020, 21:49)
Dobrý večer, děkuji za balík, jsem spokojena a všem Vás doporučuji. (Y) (Y) (Y) Mějte se pěkně Marie. (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Šárka N. (Siera75) ID 539975, mimibazar.cz/siera75 (11.11.2020, 9:55)
Dobrý den,balíček dorazil rychlostí blesku :-) Moc děkuji za punčocháčky,jsou supeeeer.Krásný den.Šárka (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Dagmar S. (duha10) ID 309706 (11.11.2020, 4:36)
Dobrý den,
dekuji Vám za prima obchod. Balíček jsem vyzvedla včera, povlečení je moc hezké. Bude k Vánocům jako dárek, myslím, ze se bude líbit. Doporučuji Váš obchod. Hezký den. Steinbacjova Dáša
ODPOVĚDĚT
© 2004-2020 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt