HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 16 hodnocení, celkem již získala 1.611 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
MICHAELA H. (LUHAČOVICE) ID 496080 (20.11.2017, 16:01) DNES
DĚKUJI (Y) DNES PŘIŠEL BALÍČEK JSEM VELICE SPOKOJENÁ.SUPER KOMUNIKACE,KVALITNÍ ZBOŽÍ (clamp) TAKÉ DĚKUJI ZA DÁREČEK K NÁKUPU. TĚŠÍM SE NA DALŠÍ OBCHŮDKY A PANÍ HANKU URČITĚ DOPORUČUJI (Y) MICHAELA
ODPOVĚDĚT
Simona H. (edwardon) ID 410580, mimibazar.cz/edwardon (17.11.2017, 14:14)
Látky došly v pořádku, jsou nádherné, děkuji za příjemný obchůdek. (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Marie N. (merry) ID 19191, mimibazar.cz/merry (16.11.2017, 17:45)
Dobrý den. Balíček dnes v pořádku dorazil. Moc děkuji M (clamp)
ODPOVĚDĚT
Irena F. (irisek) ID 22809 (16.11.2017, 17:26)
Dobrý den děkuji pani Hanka je naprosto skvělá a trpělivá .Povlečení je úžasné . (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Andrea H. (andina75) ID 235622, mimibazar.cz/andina75 (16.11.2017, 17:24)
Opět děkujiiiii (Y) (clamp) (hello)
ODPOVĚDĚT
Lucie V. (LuVo) ID 192310, mimibazar.cz/luvo (16.11.2017, 13:17)
Děkujeme za balíček, už dorazil, punčošky jsou fajn, mějte se :-)
ODPOVĚDĚT
Jitka D. (JitkaDrabkova) ID 389007 (12.11.2017, 8:09)
Děkuji za neuvěřitelně rychlí obchod a pohotovou komunikaci. Metráž-flanel je nad očekávání kvalitní a silný, mnohem hezčí ve skutečnosti než na obrázku. Maximální spokojenost. Až bude zase třeba nakoupit tak určitě ráda nakoupím zase u Vás. (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Kamila P. (kamíšek) ID 3655 (11.11.2017, 15:53)
Dobrý den Hani. Balíček dorazil, díky za rychlý a bezproblémový obchůdek, naprostá spokojenost!! Kamila
ODPOVĚDĚT
Petra Š. (Petra2401) ID 583183 (9.11.2017, 9:44)
Dobrý den, moc děkuji za expresní doručení látky na povlečení. Látka je nádherná, ještě hezčí než na obrázku. Snad jí svým šitím nezkazím :-) (Y) (F)
ODPOVĚDĚT
Helena K. (helusss) ID 465343 (7.11.2017, 22:33)
Dobrý den, balíček dorazil v pořádku, povlečení je krásné |:o) |:o), syn bude mít velkou radost :-) :-) :-) Díky za bezproblémový obchůdek (Y) (Y) (Y) a mějte se hezky! Helena
ODPOVĚDĚT
Dita S. (Dituška77) ID 473447 (1.11.2017, 8:44)
Dobrý den Hanko,

(G) přišel v pořádku. Děkuji za rychlý a bezproblémový obchůdek. Můžu Vás jen doporučit. (Y) :-) (clamp)

Dita
ODPOVĚDĚT
Šárka K. (Čárifuk) ID 122055 (26.10.2017, 20:23)
Dobrý den Hani, (G) (G) (G) dorazil v pořádku a povlečení je (Y) (Y). Ještě jednou moc děkuji za bezva obchůdek a zase příště. (clamp) (clamp) (L) (L) (L)
Mějte se hezky Šárka
ODPOVĚDĚT
Lenka Č. (AmyXX) ID 51377 (25.10.2017, 20:44)
Děkuji za balíček s krásným povlečením. Pod stromečkem udělá radost. Doporučuji!!!
ODPOVĚDĚT
Iva T. (IvaTu) ID 30985 (25.10.2017, 12:56)
Dobrý den (G) dorazil v pořádku ponožky jsou (Y) (Y) (Y) mějte se krásně (hello) (hello) (hello) Iva
ODPOVĚDĚT
Pavla A. (Pajushka2) ID 466977 (24.10.2017, 19:23)
Paní Hanku mohu jen a jen doporučit (Y) (Y) (Y) nakoupila jsem podruhé a opět velká spokojenost, nejen se zbožím, ale i s ochotou a trpělivostí při mém výběru |:o) |:o) |:o) za mě vše na 1*** (clamp) (F) |:o)
ODPOVĚDĚT
Helena C. (Angelka) ID 225477, mimibazar.cz/angelka (21.10.2017, 16:20)
Díky za rychlý obchůdek. Naprostá spokojenost. doporučuji. Helena (pack) (pack) (pack) (pack)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook