HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 15 hodnocení, celkem již získala 424 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Marcela B. (Berry3) ID 442794, mimibazar.cz/berry3 (13.12.2017, 12:51) DNES
Dobrý den,
(G) dnes v pořádku přišel, mikinka je krásná. Děkuji za rychlý a bezproblémový obchůdek a všem Vás doporučuji. |:o) |:o) |:o) |:o)
Mějte se hezky a krásné Vánoce (banky) (darecek) (andel)
Marcela
ODPOVĚDĚT
Gabriela V. (Gabi V.) ID 392207, mimibazar.cz/gabi-v (7.12.2017, 7:27)
Balíček dorazil (G) (Y) Komplet je krásný a dcera je nadšená |:o) (Y) (clamp) Moc děkuji za super obchůdek a ráda zase někdy nakoupím! (clamp) (hello)
ODPOVĚDĚT
Jindřiška S. (jiny) ID 225352, mimibazar.cz/jiny (6.12.2017, 21:14)
děkuji za pyžamo, je krásné. Děkuji za super obchůdek. Všem maminkám Vás moc doporučuji. (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Hedvika B. (dormisette) ID 334229, mimibazar.cz/dormisette (6.12.2017, 18:02)
(Y) (Y) (Y) Mohu doporučit!!! (clamp) (clamp) (clamp) Hedvika |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Monika Š. (monisekmonda) ID 305366, mimibazar.cz/monisekmonda (2.12.2017, 20:32)
(F)d (F)ě (F)k (F)u (F)j (F)i (F)
(Y)vřele doporučuji (Y)
(hello) (hello)Monda (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Vladimíra P. (Offík) ID 312016 (2.12.2017, 9:08)
(G)dorazil a věcičky jsou super (L)díky za super obchůdek a vřele vem doporučuji (Y)

Vladka
ODPOVĚDĚT
Petra B. (Petaba1) ID 168599 (28.11.2017, 20:15)
Dobrý večer,
děkuji za (G), který dorazil v pořádku. Košilka je (Y) |:o). Děkuji za prima obchůdek. Mějte se krásně (F) (hello). Petra a Nikolka
ODPOVĚDĚT
kateřina Ř. (Bajunka) ID 60624, mimibazar.cz/bajunka (21.11.2017, 19:18)
Děkuji za obchůdek :-) čepka je (Y) (Y) Katka (F)
ODPOVĚDĚT
Andrea B. (bucina74) ID 609147 (21.11.2017, 15:38)
Dobrý den,
dneska přišel (G), košile je moc pěkná.Moc děkuji a můžu Vás jen doporučit.
Bučková Andrea |:o) (clamp) (Y)
ODPOVĚDĚT
Lenka M. (maz) ID 49222, mimibazar.cz/maz (20.11.2017, 11:46)
Dobrý den (F) (F) (F) (F) děkuji za vyřízení objednávky (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) bundy i oteplovačky jsou perfektní (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) mějte se hezky, Lenka (hello) (hello) (hello) (zima) (zima) (zima) (zima)
ODPOVĚDĚT
Petra V. (nanavp) ID 440288 (17.11.2017, 10:10)
Dobrý den,
(G) dorazil a zimní komplet je super |:o) (Y) Děkuji za obchůdek Petra a (Z) (X)
ODPOVĚDĚT
Gabriela Z. (Gabosek) ID 248504 (upraveno 15.11.2017, 22:05)
Dobrý večer Peťko, (G) už mám doma.Komplet je nádherný (L).Moc Vám děkuji za super obchod. |:o)Komunikace a vyřízení vše na jedničku (flower).Mějte se fajn,Gábi (hello)
ODPOVĚDĚT
Gabriela Z. (Gabosek) ID 248504 (15.11.2017, 21:51)
Dobrý večer Peťko, (balicek)už mám doma.Komplet je nádherný (L).Moc Vám děkuji za spolehlivý obchod a komunikaci (flower).Mějte se fajn, Gábi (hello).
ODPOVĚDĚT
Daniela H. (DanyN) ID 488850, mimibazar.cz/danyn (14.11.2017, 13:28)
Děkuji moc za krásnou bundičku (Y) (Y) (Y) (Y). Daniela
ODPOVĚDĚT
Alexandra M. (1aljoska) ID 37708 (14.11.2017, 11:45)
Krásný svetr, synovec bude určitě nadšen. Bleskové dodání. Jsem naprosto spokojená s prodávající i s obchůdkem. Moc děkuji. (Y)
ODPOVĚDĚT
Renata Z. (zborkova) ID 157141, mimibazar.cz/zborkova (14.11.2017, 8:06)
Dobrý den, opožděně děkuji za bezva obchůdek |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) Renata (flower)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook