HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 9 hodnocení, celkem již získala 234 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Michaela H. (149) ID 149487, mimibazar.cz/149 (11.12.2017, 9:17) DNES
Dobrý den,děkuji za tílka jsou super (Y) můžu Vás jen doporučit (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (andel) (stromecek) (darecek) (pernicek)
ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (zuzku) ID 246461, mimibazar.cz/zuzku (1.12.2017, 9:30)
Dobrý den, manžel mi u Vás "obstaral" Ježíška (balicek), moooc děkuji! Kabátek je super (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Jana K. (Janak25) ID 422137 (23.11.2017, 18:30)
Dobry,den.Balicek dnes dorazil.Vsem Vas vrele doporucuji (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Michaela P. (Matyas2201) ID 26618, mimibazar.cz/matyas2201 (23.11.2017, 5:47)
Terezko,

děkuji za milé jednání (Y) a super obchůdek (F), kabátek byl úžasný :-) bohužel jsem musela vrátit (F). Děkuji za rychlé vyřízení vratky (L)

Krásné dny Míša a (Z) (Z)
ODPOVĚDĚT
Marcela K. (kooplice) ID 583668 (21.11.2017, 15:58)
Dobrý den, (G) balíček dnes dorazil,boty i triko super (Y) (flower) (flower), perfektní komunikace, určitě doporučuji všem,hezký den.Marcela (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Lenka K. (Picaslo) ID 14295 (16.11.2017, 20:27)
Moc Vám děkuji za rychlý a bezproblémový obchod. Zboží dorazilo a jsem spokojená. Doporučuji Vás všem. Lenka :)
ODPOVĚDĚT
Marcela C. (maarcelina) ID 215265 (15.11.2017, 17:11)
Dobrý den Terezo. Bunda dnes dorazila a je moc hezká. Děkuji za kvalitní obchůdek a bleskové dodání (Y) Určitě Vás doporučuji Marcela (clamp) (Y)
ODPOVĚDĚT
Dana H. (Prochina) ID 65349 (14.11.2017, 7:50)
Paní Tereza je super obchodník - poradí, je vstřícná. Moc mě mrzí, že mi kabát nebyl a musela jsem ho vrátit - vše proběhlo bez problémů a proto ještě jednou moc chválím.
Určitě se k Vám vrátím , abych nějaký obchůdek s Vámi dokončila. (Y) (clamp) (F)
ODPOVĚDĚT
Markéta M. (Makyna1111) ID 219842 (13.11.2017, 15:35)
Terezko, děkuji za super obchůdek, jako vždy, milá a rychlá komunikace!!!! děkuji (Y) (Y) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook