HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerent získal za poslední měsíc 10 hodnocení, celkem již získal 138 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Lenka Ď. (Ďubi) ID 116242, mimibazar.cz/dubi (20.11.2017, 19:26) včera
Dobrý den Vašku, (G) nám dnes v pořádku přirfčel a obě zimní bundičky jsou naprosto dokonalé. (Y) (Y) (Y) Móóóc děkuji za prima pohodový, rychlý a milý obchůdek a přeji krásné dny. (hello) (hello) (hello) Lenka Ď.
ODPOVĚDĚT
Alena S. (kyti333) ID 490454 (17.11.2017, 7:28)
Boty jsou nádherné, prodejce je super, všem doporučuji, Alena (Y) (L) (L) (L) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Jana U. (j.a.n.u.l.aa) ID 285636 (16.11.2017, 17:11)
moooc dekuji za super rychly obchudek bunda je luxusni doporucuji

(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) [A] [A] (D)
ODPOVĚDĚT
Helena S. (H.A.M.) ID 283118, mimibazar.cz/helenasol (10.11.2017, 14:31)
Moc děkuji za bezva rychlý obchůdek. Bunda je super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Mějte se. Helena (flower)
ODPOVĚDĚT
Jana Č. (annahoj) ID 441679 (8.11.2017, 19:23)
Dobrý den,
děkujeme za prima obchůdek (Y),
zboží od Vás je SUPER, nové, krásné barvy, střih i kvalita, přesně jak bylo inzerováno! (clamp)
A to vše za velmi příjemnou cenu |:o).
Jěště jednou VELKÉ díky a všem ostatním moc doporučujeme (flower).
S pozdravem Jana a (Z).
ODPOVĚDĚT
Andrea L. (koan) ID 162776 (3.11.2017, 21:48)
Velmi hezké zboží,příjemný obchod,moc děkuji (Y)
ODPOVĚDĚT
petra p. (petra.lovosice) ID 161185 (2.11.2017, 18:06)
Moc děkuji za rychlý obchůdech (Y) (Y) (Y) (Y), mohu Vás jen doporučit, rychlá komunikace, rychlé dodání (clamp) (clamp), děkuji Petra
ODPOVĚDĚT
Ivana S. ((Ivča)) ID 23030, mimibazar.cz/slavikova (30.10.2017, 21:21)
Dobrý večer (hello),
Moc děkuji za nádhernou bundicku (clamp) (clamp), sedí skvěle, má krásný vzor a je velice slušiva a příjemná (clamp) (clamp). Jsem velice spokojená a všem vás vřele doporučuji (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y).
Ivča (hello) (F) (F) (F) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Michaela H. (MaBelli) ID 355582, mimibazar.cz/mabelli (30.10.2017, 20:14)
Dobrý večer :-) dodatečně moc děkuji za prima obchůdek a super zimní bundička (clamp) (clamp) (clamp). Moc ráda doporučím i ostatním nakupujícím (Y) (Y) (Y). S pozdravem Míša :-)
ODPOVĚDĚT
Markéta Rolencová (marketakel) ID 334325 (23.10.2017, 15:43)
Dobrý den,
bunda nám v pořádku dorazila. Je moc hezká a vypadá úžasně teple. Děkuji za obchod. Mějte se krásně
Markéta (flower) (hello) (Y)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook