HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 11 hodnocení, celkem již získala 486 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Hana B. (Bugis) ID 162207, mimibazar.cz/bugis (14.12.2017, 16:29) DNES
Dobrý den, pyžamo jsem dostala, je moc pěkné. Děkuji a doporučuji vaše zboží. Hana B. (Y)
ODPOVĚDĚT
Zdeňka B. (pamba) ID 100143, mimibazar.cz/pamba (14.12.2017, 11:08) DNES
Dobrý den, (G)v pořádku dorazil (Y) (clamp)Děkuji za pohodový obchůdek |:o) (L)Mějte se hezky Zdena (stromecek) (darecek) (koule)
ODPOVĚDĚT
Iveta B. (blbá) ID 217812 (9.12.2017, 14:30)
Přeji dobrý den Michálko...
podařilo se mě přihlásit.... (clamp) (clamp) (clamp)
Takže vám chci moc poděkovat za dva skvělé obchody (Y) (Y) (Y) (Y),jsem moc spokojena.....
Hezké vánoce (D) (D) (D)a hodně zdravíčka přeji....
ODPOVĚDĚT
Veronika T. (veruprim) ID 365783, mimibazar.cz/veruprim (9.12.2017, 13:33)
Dobrý den, kombinézy dorazily ještě dneska (clamp) (clamp) (clamp) Děkuji za super rychlý a bezproblémový obchůdek (Y) (Y) (Y) Věci jsou suprové |:o) |:o) |:o)
Mějte se krásně (hello) (hello) (vanoce) (banky) (andel) (andel) (kolednici)
ODPOVĚDĚT
Renata H. (ferri) ID 170808 (28.11.2017, 19:39)
Dobrý večer,
(G) se svetrem dorazil v pořádku, děkuji za prima obchůdek (Y).
Hezký den přeji
ODPOVĚDĚT
Andrea S. (ASME) ID 89339, mimibazar.cz/asme (27.11.2017, 12:55)
Nic moc. Paní Michaela by měla zapracovat hlavně na svém jednání s lidmi a nebýt sprostá, když má někdo k jejímu zboží výtku. AS.
ODPOVĚDĚT
Michaela P. (koblížek33) ID 560212, mimibazar.cz/koblizek33 (27.11.2017, 13:09)
Milá paní, než mi napíšete : HLAVNĚ ŽE JSTE PRODALA, se stačilo domluvit a jako ostatní, co u mne nakupují,a zboží jim nesedí, tak i Vy máte právo na vrácení zboží, což jsem Vám již psala.
ODPOVĚDĚT
Lenka H. (Huryna) ID 310839 (23.11.2017, 19:05)
Dobrý den, kombinéza v pořádku dorazila, syn je nadšený, děkuji za obchůdek (Y) (Y) (Y)
Lenka
ODPOVĚDĚT
Kateřina Š. (sismiska) ID 108990, mimibazar.cz/sismiska (23.11.2017, 11:17)
Dobrý den Michaelo, balíček s mikčou dorazil v naprostém pořádku. Moc Vám děkuji za bezvadný obchůdek a všem Vás mohu jen a jen doporučit. DĚKUJI. Katka
ODPOVĚDĚT
Lucie Ch. (llchch) ID 431777 (23.11.2017, 10:54)
Dobrý den Míšo, děkuji za NÁDHERNÝ růžový kabátek - je přesně podle mých představ. Dcerka (X) v něm hned razila do školy. Je z ní (@). Mám Vás uloženou, určitě si časem ještě něco objednám - třeba pro sebe (hello) Díky Lucka
ODPOVĚDĚT
Renata P. (akaka01) ID 429241 (21.11.2017, 13:52)
Dobrý den Míšo. (G)dorazil v pořádku. Milá komunikace, rychlé zaslání (clamp) (clamp) (clamp)Renata
ODPOVĚDĚT
Hana T. (MANAPA) ID 261663, mimibazar.cz/manapa (21.11.2017, 9:43)
(Y) (Y) (Y)Děkuji za obchůdek (Y) (Y) (Y)bunda je super (Y) (Y) (Y)Hana (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook