HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

ÚČET BYL POZASTAVEN
Nevyřešené závazky
Barbora V. (Vagivagi) ID 609993
mimibazar.cz/vagivagi
Oblast: Praha
Registrace: 24.11.2017
Naposledy: 25.4.2019 14:20
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 62
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 5 hodnocení, celkem již získala 62 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Petra T. (truhlička) ID 206189 (21.5.2019, 8:36) včera
I já mám negativní zkušenost s paní Bárou. Naštěstí jsem vždycky opatrná, zvlášť u nových nákupů a objednávám za málo, v tomto případě to bylo do Kč 200,-. Nicméně už z principu mě to štve, že si to někdo dovolí.
Petra
ODPOVĚDĚT
Jana S. (piskule) ID 582931 (13.5.2019, 20:43)
Taktéž se připojuji k negativnímu hodnocení - věci jsem objednala, zaplatila /v hodnotě cca 500,-Kč/ a od té doby komunikace nulová - žádné reakce na opakované emaily. Nahlásila jsem na MMB. Stále chci ještě věřit tomu, že paní je opravdu nemocná a vše se vyřeší a budu moci změnit hodnocení a nepodnikat žádné další kroky. V opačném případě se ráda přídám k hromadnému nahlášení na PČR.
Jana
ODPOVĚDĚT
linda b. (jemyna22) ID 356075, mimibazar.cz/jemyna22 (12.5.2019, 12:14)
Taktéž jsem se nechala napálit a u paní jsem nakoupila. Vše jsem už před týdnem nahlásila adminům Mimibazaru.. Jsem ochotná se s Vámi spojit a vše nahlásit na PČR. Nebo můžete kontaktovat mě.
ODPOVĚDĚT
Světlana V. (svetlik14) ID 476611 (11.5.2019, 15:22)
Paní Bára zaplacené zboží neposlala, na maily nereaguje.S.
ODPOVĚDĚT
Marie B. (jazzeen) ID 179052 (10.5.2019, 11:16)
DŮRAZNĚ VARUJI PŘED TÍMTO BAZAREM. Paní se mi už tři týdny neozývá, zboží za téměř 1000 Kč jsem nedostala. Je možné, že je nemocná, na mmb se nepřihlásila, v tom případě jsem ochotná hodnocení smazat.
ODPOVĚDĚT
linda b. (jemyna22) ID 356075, mimibazar.cz/jemyna22 (12.5.2019, 12:23)
Prohlédněte si její starší hodnocení. Zachovala se stejně a házela to na nemoc. Tohle nemoc nebude, to je podvod !!!!!
ODPOVĚDĚT
Alena K. (Elyska) ID 137164, mimibazar.cz/elyska (10.5.2019, 17:15)
Já měla zatím jen objednáno několik věcí a podklady mi nedorazily. Ale o zboží už nestojím. A najednou jsou všechny fotky v inzerátu smazané. :-$
ODPOVĚDĚT
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt