HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 14 hodnocení, celkem již získala 785 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Ludmila Ž. (velsheda) ID 502556 (15.12.2018, 17:32) včera
Dobrý večer :-)děkuji za příjemný a velmi rychlý obchůdek (Y)balíček dorazil hned ve středu (Y) všem Vás můžu jen doporučit (Y)s díky Lidka Ž
ODPOVĚDĚT
Petra W. (emma1) ID 25243 (15.12.2018, 15:22) včera
Super obchůdek, balíček dorazil rychlostí blesku (Y) |:o) doporučuji (clamp)
ODPOVĚDĚT
Veronika K. (Veru.K) ID 202024, mimibazar.cz/veruk02 (13.12.2018, 11:08)
Hezký den :) Moc děkuji za příjemný obchůdek a hezké triko a pyžamko (L) :) Vše proběhlo na jedničku (Y) (Y) (Y). Mohu vás všem jen a jen vřele DOPORUČIT (F) (F) (F) :) Mějte krásné dny a přeji hodně zdravíčka ! Veronika K. (hello)
ODPOVĚDĚT
Jana K. (Jana46) ID 285765 (13.12.2018, 6:29)
Dobrý den, balíček je doma. Bunda je suprová, děkuji za skvělý obchůdek. Mějte se... (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Tatjana N. (TáňaN) ID 552593 (10.12.2018, 12:33)
Dobrý den, balíček dorazil. Děkuji za krásné věcičky. Táňa (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Monika H. (Moninnka) ID 279654 (7.12.2018, 15:03)
Dobrý den Romčo (G) dnes dorazil (balicek) moc děkuji za 3/4 (clamp) :-) :-) určitě doporučujeme |:o) |:o) |:o) |:o) (F) (F) (F) krásný sdventní čas (banky) (andel) (stromecek) (kolednici) Monika a Andrejka (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Petra P. (PetandaP) ID 590344 (4.12.2018, 10:14)
Moc děkuji za botičky a super, rychlý obchod. DOPORUĆUJI!!! (Y) :-) |:o) (clamp)PetraP.
ODPOVĚDĚT
Lucie Š. (lucasisa) ID 539889 (3.12.2018, 18:52)
Velmi děkuji, vše perfektní a super domluva. (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Zita J. (gin) ID 60029, mimibazar.cz/gin (3.12.2018, 13:35)
Děkuji za balíček, věcičky jsou krásné!!! (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Dagmar V. (2001Amča) ID 604902 (29.11.2018, 17:41)
Výborná komunikace, zboží taktéž. Kvalita i barva. Urychlené dodání. V pondělí odešly peníze, ve stredu mi dorazil balík ????
ODPOVĚDĚT
Blanka B. (blabal) ID 279799 (27.11.2018, 14:13)
Dobrý den, balík s oblečením v pořádku dorazil a všechno je super :)
Moc děkuji a všem Vás doporučuji.
Hezký den. Blanka
ODPOVĚDĚT
Lucie M. (Lusile) ID 275852, mimibazar.cz/lusile (23.11.2018, 17:43)
Zdravím Romanko, (G) dorazil v pořádku (Y) (Y) (Y) Díky za moooc krásné věci a bezva nákup, mějte se hezky, Manovi (mamca)
ODPOVĚDĚT
Petra T. (truhlička) ID 206189 (18.11.2018, 16:17)
Balíček dorazil, mikča je super (Y) (Y) (Y) (Y). Moc děkujeme za obchůdek. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Jitka G. (jitka-g) ID 433241 (16.11.2018, 11:17)
Balíček dorazil, děkuji za rychlé dodáním (Y)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt