HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 5 hodnocení, celkem již získala 3.015 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Jitka T. (jitka.t.) ID 357513, mimibazar.cz/jitkat (16.6.2018, 12:35)
Dobrý den Valentýno,
10.6. jsem projevila zájem o černé sandále vel.37. Došel mi od Vás pouze email, zda chci boty přeměřit. Odepsala jsem Vám již 2x, ale dosud mi nedošla ani odpověď ani podklady k platbě.
Počítala jsem s nimi, psala jsem Vám, že je nutně potřebujeme.
Chcete je prodat nebo nechcete nebo mám shánět jinde? Alespoň nějakou rekci bych během týdne očekávala :(
ODPOVĚDĚT
Jitka T. (jitka.t.) ID 357513, mimibazar.cz/jitkat (16.6.2018, 12:35)
Dle Vašeho přístupu vidím, že by jsme boty měli tak na zimu a lepší asi koupit jinde, že?
Tímto děkuji a nechte si je dál skladem.
ODPOVĚDĚT
Martina F. (mafaba) ID 274662 (11.6.2018, 18:14)
Udílím negativní hodnocení, jelikož prodávající zaslala jiné než objednané zboží, bylo zasláno na vlastní náklady zpět s tím, že bude vrácena kupní cena vč. těchto dodateč. nákladů, od té doby paní nereaguje, více než 3x jsem ji urgovala, ale peníze za zmařený obchod dosud nevrátila.
V žádném případě tuto prodávající nedoporučuji, její jednání považuji za velmi neseriózní, účelově se vyhýbá vrácení vynaložených nákladů.
ODPOVĚDĚT
VALENTYNA L. (TOMAJALKA.mix) ID 95723, mimibazar.cz/TOMAJALKAmix (12.6.2018, 12:50)
Dobrý den p.Fabiková
pokud jste se všimla tak delší dobu jsem na stránkách nebyla ...a naposledy co jste psala a já byla zde tak jsem na meil reagovala...Každopádně došlo k nedopatřeni na mé straně ale to neznamená neseriózní jednaní... Stačilo kouknout že tu nejsem...
Přeji hezký den.
ODPOVĚDĚT
Martina F. (mafaba) ID 274662 (13.6.2018, 16:22)
Častka za zboží byla vrácena, vše je v pořádku. děkuji.
ODPOVĚDĚT
Alena D. (alenadi) ID 43337, mimibazar.cz/alenadi (3.6.2018, 19:56)
děkuji za (G), tenisky jsou (Y) (Y), mohu doporučit |:o) hezké (leto)
ODPOVĚDĚT
Jana Z. (xanada) ID 73705 (1.6.2018, 6:25)
(F) (F) (F) (F) (F) Dobrý den, (pack) dorazil v pořádku, ,-) boty velice pěkné (Y) velikost sedí. :-$ Obchůdek doporučuji. (clamp) Jarča (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Eva S. (Chacháček) ID 256693, mimibazar.cz/chachacek (28.5.2018, 9:11)
Dobrý den děkuji za botky (F), doporučuji (clamp) (Y) Eva (child1) (flower) (hello)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt