HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 26 hodnocení, celkem již získala 7.623 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Alena Ď. (dalca) ID 135458, mimibazar.cz/dalca (22.6.2018, 17:06) včera
Milá Gabi, děkuji za rychlý a bezproblémový obchod |:o)
Ráda vás doporučuju ostatním (Y)
(flower) (hello)
ODPOVĚDĚT
Markéta K. (mrázox) ID 438211 (21.6.2018, 17:08)
Zdravím, (F)
balíček (G) už přišel (clamp). (clamp) (clamp) (clamp)
Nákup,rýchlost,komunikace, ......vše proběhlo na výbornou (Y) (Y) (Y) (Y).
Nákup v tomto obchůdku,všem doporučuji... (D) (clamp) :-)
Přeji krásný letní den... (leto) (leto) (leto) (kytara). Markéta K.
ODPOVĚDĚT
Michaela P. (Ema2008) ID 252572, mimibazar.cz/ema2008 (21.6.2018, 15:06)
Dobrý den, balíček dnes dorazil, děkuji za bezproblémový obchod, mohu jen doporučit (Y)
Michaela
ODPOVĚDĚT
Andrea N. (jenišov) ID 153019, mimibazar.cz/jenisov (20.6.2018, 20:18)
Dobrý den, (balicek) mám doma :-). Šaty jsou super (Y). Děkuji za obchůdek (clamp). Andrea (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Petra H. (Wayd) ID 276609 (20.6.2018, 9:51)
Dobrý den, (G) dorazil, všechny věci opět perfektní a moc hezké! (Y) (Y) Moc děkuji za obchod i Vaši ochotu a vstřícnost. (clamp) (clamp) Všem nakupujícím Vás vřele doporučuji! |:o) |:o) Brzy zase (hello) Petra
ODPOVĚDĚT
Martina Š. (hors) ID 335424, mimibazar.cz/hors (19.6.2018, 16:46)
Dobrý den, (G) dnes dorazil v pořádku. (Y) (Y)

Věci jsou super.

Všem doporučuji. (Y) (Y) (Y)

S pozdravem Martina. Š.
ODPOVĚDĚT
Zdeňka K. (kubeska) ID 20128 (19.6.2018, 14:50)
(Y) (G)dnes v pořádku dorazil. Věcičky super. Děkuji za rychlý a bezproblémový obchůdek. Všem Vás vřele doporučuji. Hezký den. Zdeňka (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Tereza P. (anizereta) ID 18394, mimibazar.cz/anizereta (18.6.2018, 11:42)
Děkujeme za super trika pro syna (Y) (Y) (Y) (G)
ODPOVĚDĚT
Tereza Š. (terusak81) ID 39065, mimibazar.cz/terusak81 (17.6.2018, 7:23)
Dobrý den, balíček dorazil v pořádku a věci jako vždy nádherné :-) :-) :-) ještě jednou děkuji :-) :-) :-)
ODPOVĚDĚT
Zuzana D. (Sasanka Zuzka) ID 178026, mimibazar.cz/sasankazuzka (16.6.2018, 20:58)
Dobrý den, děkuji za obchudek (Y) pyžámko je super . Zuzka (flower) (Y)
ODPOVĚDĚT
Eva K. (EvaKn) ID 20208, mimibazar.cz/evakn (15.6.2018, 17:26)
Dobrý den, děkuji za rychlé zaslání trička. Syn je z něj nadšený, sehnat tričko s měnícím se obrázkem pro kluka není vůbec jednoduché. Tohle je krásné a příjemné. Je možné, že budu ještě přikupovat další. Eva
(Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Jana Š. (:-)(-:) ID 327992, mimibazar.cz/:-)(-: (11.6.2018, 16:07)
Dobrý den, věcičky dnes dorazily, jsou parádní. Moc děkujeme a doporučuji!!! (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Martina T. (MKS) ID 235680 (11.6.2018, 8:26)
Dobrý den,
(G) v pořádku dorazil, tričko je super (Y), děkuji za spolehlivý obchůdek a dále Vás doporučuji.
(child2)
Martina T.
ODPOVĚDĚT
Lucie M. (Murinka) ID 108715, mimibazar.cz/murinka (10.6.2018, 14:04)
Dobrý den, (G) mi v pořádku dorazil |:o) |:o) |:o) |:o). Všechno zboží je super (Y) (Y) (Y) (Y) :-) :-) :-) :-) (Y) (Y) (Y). Určitě zase někdy nakouknu a všem Vás jako prodávající doporučuji (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp). Díky. Lucie (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower)
ODPOVĚDĚT
Iva P. (perut2) ID 430412 (9.6.2018, 17:09)
Balíček dorazil (G) (G). Tričko je moc hezké (Y). Děkuji za obchůdek a přeji hezký víkend (plaz).
(hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Pavlína Š. (oliva8) ID 348770, mimibazar.cz/oliva8 (8.6.2018, 17:49)
Balíček dnes dorazil v pořádku,trika jsou krásná,děkuji za obchůdek,budu se těšit příště.Pavlína. (Y)
ODPOVĚDĚT
Kamila F. (Kamila19) ID 353390, mimibazar.cz/kamila19 (3.6.2018, 20:31)
Milá Dášo (F)
(G)dorazil v pořádku. |:o) Děkuji za obchůdek (Y) (Y) (Y)
Mějte se krásně!!! (child2) (child1) (flower)
ODPOVĚDĚT
Jitka H. (Jíťa3) ID 141898 (31.5.2018, 12:43)
Dobrý den, (F) (F) (F)
dnes jsem si vyzvedla (G) na poště a oboje plavky i tílko s třásněmi jsou prostě super (Y) (Y), dcery v nich budou kočky (Y). Děkuji za příjemné jednání (clamp) a pohodový, bezproblémový obchůdek. (clamp) (clamp) Určitě k Vám do obchůdku zase brzy nakouknu :-).
S pozdravem Jitka (flower)
ODPOVĚDĚT
Petra K. (petrousak) ID 312620 (31.5.2018, 8:22)
Dobrý den, (G) přišel v naprostém pořádku rychlostí blesku. |:o) |:o) |:o) Moc děkuji za obchůdek na jedničku s (child1) (child1) (child1). Přeji hezké dny. Petra (plaz) (plaz) (plaz)
ODPOVĚDĚT
Mirka K. (Mika75) ID 21544 (30.5.2018, 15:38)
Dobrý den,

paní Dášu všem nakupujícím jen a jen doporučuji, skvělá komunikace, velice milá a ochotná prodávající. (clamp) (clamp) (clamp)

Mějte se krásně a určitě se brzy zase ozvu. (F) (F) (F)

Mirka
ODPOVĚDĚT
Lucie P. (Luaan) ID 314529 (28.5.2018, 8:12)
Dobrý den (G) už je doma,tričko je krásné (Y) Mooooc děkuji za pohodový obchůdek (C) Všem Vás moooc DOPORUČUJI (L) (L) (L) Děkuji Lucka (F)
ODPOVĚDĚT
Lenka H. (LenkaSl) ID 165913, mimibazar.cz/lenkasl (27.5.2018, 22:26)
Vestička v pořádku dorazila, děkuji :-) (Y)
ODPOVĚDĚT
Petra V. (slunecnicenka) ID 478332 (26.5.2018, 13:30)
Díky za super trička, skvělá domluva, rychlé dodání, děkuji Petra (Y)
ODPOVĚDĚT
Marie J. (majkavrky) ID 568792 (25.5.2018, 11:52)
Milà Dášo, balíček dorazil tak jak jste slíbila, jste úžasná (Y)mužu vás jen doporučit. Děkuji Marie
ODPOVĚDĚT
Jana K. (Kaftanka) ID 64089 (24.5.2018, 7:47)
(Y) (Y)Dobrý den, (balicek) dorazil v pořádku, tričko je moc hezké. (clamp)Děkuji a mějte se Jana :-)
ODPOVĚDĚT
Petra H. (Wayd) ID 276609 (23.5.2018, 10:55)
Dobrý den, (G) dorazil, všechny věci opět perfektní a moc hezké! (Y) (Y) Moc děkuji za obchod i Vaši ochotu a vstřícnost. (clamp) (clamp) Všem nakupujícím Vás vřele doporučuji! |:o) |:o) Brzy zase (hello) Petra
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt