PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážení nakupující, předem děkuji, že jste navštívili mé album na tomto internetovém bazárku. Před nákupem zboží si, prosím, pečlivě přečtěte podmínky prodeje!!!


VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK, PŘÍPADNÝCH DOTAZŮ, PLATBA
*********************************************************************

Na Vaše dotazy a objednávky se budu snažit odpovědět do 48 hodin (pokud není ve vzkazech uvedeno jinak, např. dovolená, ….). Pokud nedostanete odpověď prosím pište znovu!!!!!! Doporučuji psát raději přes vzkazy. Prosím, vždy si odklidněte zboží, o které máte zájem, ať nedochází ke zbytečným nedorozuměním a chybám, děkuji. Pokud si vyžádáte podklady k platbě, stává se objednávka ZÁVAZNÁ! dle zákona! Stornování objednávky po zaslání podkladů k platbě je hrubé porušení podmínek prodeje! Na přijetí platby na podnikatelský účet čekám maximálně 7 pracovních dnů, pokud se PŘEDEM nedohodneme jinak!

CENA ZBOŽÍ
****************

O ceně za zboží NESMLOUVÁM! Cena zboží se upravuje pouze při odběrech zboží ve větších objemech, či při pravidelně se opakujících objednávkách a to VŽDY PO DOHODĚ S PRODÁVAJÍCÍM!


EXPEDICE ZBOŽÍ
************************
Na dobírku nezasíláme! Zasíláme POUZE v rámci České Republiky! K ceně za zboží si účtujeme, v případě zaslání smluvním přepravcem, manipulační poplatek. Tento manipulační poplatek v sobě zahrnuje cenu poštovného a balného (zasíláme v plastových obálkách opatřenými štítky).


POKUD VÁM ZBOŽÍ NESEDÍ NEBO SE VÁM NELÍBÍ
*********************************************************
V souladu se zákonem č.367/2000 má kupující právo do 14 dnů od obdržení zboží (ode dne osobního převzetí, nebo ode dne převzetí zásilky u smluvního přepravce) toto zboží vrátit prodejci zpět, a to bez udání důvodu. O této skutečnosti informuje kupující prodávajícího e-mailem, osobně, nebo telefonicky (kontaktní údaje prodávajího jsou uvedeny v podmínkách prodeje).
Zboží musí být přijato prodávajícím neponičeno! Zboží zaslané na dobírku nebude prodávajícím převzato a bude vráceno zpět odesílateli! Prodávající si vyhrazuje právo nauhradit kupujícímu náklady spojené se zasláním zboží k vrácení, neboť poskytuje možnost bezplatného osobního předání v sídle společnosti. Kupujícímu tedy bude vrácena pouze částka za vrácené zboží bez vedlejších nákladů! Prodávající se zavazuje vrátit peníze zpět bez zbytečného prodlení.


ZÁRUČNÍ LHŮTA:
********************
Na nové i použité zboží se poskytuje záruční lhůta dle platného záručního řádu.


REKLAMACE:
****************
Na veškeré nové zboží je poskytnuta záruka 24 měsíců vztahující se na výrobní vady (§ 620 a násl. Sb. Obchodní zákoník). Na vyřízení reklamace si prodávající vyhrazuje zákonnou lhůtu 30 dnů (§19 Sb. Zákon o ochraně spotřebitele).
Také na použité zboží se vztahuje záruka dle platných zákonů.
V případě, že nastane u kupujícího důvod zboží reklamovat, je povinen tak učinit písemnou formou (e-mailem, nebo dopisem) s popsáním závady na tomto zboží a prokázat, že zboží bylo zakoupeno u tohoto prodejce!


KONTAKTNÍ ÚDAJE:
***********************

Petr Hamhalter
Notečská 563/12
181 00 Praha 81
IČO: 87414678
NEJSME PLÁTCI DPH.
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.5.2022, 20:07
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu