PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PROVOZOVATEL:

KREJČOVSTVÍ
IVA REJZKOVÁ
ZA HŘIŠTĚM 179
29402 KNĚŽMOST
IČ: 63206846
tel.: +420777300432


Odesláním objednávky souhlasíte s níže uvedenými OP

NEJSEM PLÁTCE DPH!
Společné (ověřené) podmínky prodeje Ověřených obchodníků

OBCHODNÍ PODMÍNKY
* Smlouva je uzavřena ihned v okamžiku vytvoření objednávky.
* Kupující má právo od smlouvy "do 14-ti dnů" od převzetí zboží odstoupit, je-li bez známek užívání nebo opotřebování. Oděv nesoucí jakékoli známky použití nelze vrátit zpět. Zboží musí být odesláno bez zbytečného odkladu v zákonem stanovené lhůtě, ode dne oznámení odstoupení od smlouvy. Náklady za případné zaslání zboží zpět ponese kupující.
* Prodávající má právo objednávku odmítnout.
* PRÁVO NA VRÁCENÍ ZANIKÁ, BYLO-LI ZBOŽÍ UPRAVENO NEBO VYROBENO NA PŘÁNÍ KUPUJÍCÍHO (§ 1837 písm. d, občanského zákoníku)
Při zasílání zboží je určující datum odeslání (na vlastní náklady bez nároku na poštovné). Neposílat dobírkou.
* Podmínkou je, aby kupující zaslal oznámení o odstoupení od smlouvy. Zboží odeslané bez předchozího oznámení nebude převzato.
* Lhůta na vrácení peněz za zboží je ze zákona 14 dnů od převzetí vráceného zboží
Podmínky pro oprávněný požadavek vrácení zboží a následnému vrácení kupní ceny:
* VÝROBEK NESMÍ BÝT POUŽITÝ
* VÝROBEK NESMÍ BÝT PRANÝ
* VÝROBEK MUSÍ BÝT NEPOŠKOZENÝ * VÝROBEK MUSÍ BÝT KOMPLETNÍ
* Pokud nebude vrácené zboží splňovat všechny tyto požadavky, není možné kupní cenu v plném rozsahu nárokovat. Při vrácení použitého zboží bude stržena částka, která odpovídá opotřebení.
Ceny výrobků jsou stanoveny s ohledem na spotřebu materiálu uvedených
velikostí.
Při změnách délky, střihu či větší velikosti, bude cena navýšena.
Rezervování zboží pouze do druhého dne, delší lhůta je možná pouze proti složení zálohy 20%.
Záruční lhůta:
* Dvouletou záruku si nelze u textilních výrobků vykládat tak, že výrobek musí vydržet dva roky. V novele Občanského zákoníku je jednoznačné vyjádření v § 619, odstavec 2, které konstatuje, žezáruka se nevztahuje na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním.
Za rozpor s kupní smlouvou nebo za vadu textilního zboží nelze považovat a reklamaci nelze uplatit v případě, že:
*změna vlastností textilního zboží vznikla v důsledku opotřebení či nesprávného používání, skladování, nesprávného zásahu či mechanického poškození
*změna vlastností textilního zboží vznikla v důsledku neprovádění nutné údržby nebo v důsledku nesprávného provedení údržby
*reklamace se týká vady, pro kterou byla sjednána nižší cena
*jde-li o textilní zboží použité a vada odpovídá míře používání nebo opotřebení, které mělo textilní zboží při převzetí kupujícím
*textilní zboží již je zcela opotřebováno v rámci své užitné hodnoty
Záruka se nevztahuje na nadměrné opotřebování zboží v důsledku jeho nesprávného používání uživatelem (mechanické poškození, chybné praní, používání nesprávných čistidel apod.). Zároveň se nevztahuje na běžné opotřebení zboží odpovídající charakteru zboží a době jeho užívání ( jako jsou zipy, tkaničky, stahovací gumy, suché zipy,spony,ozdobné prvky apod.). Záruka se nevztahuje na poškození nebo opotřebování zboží z důvodu nesprávného užívání, ošetřování nebo výběru nesprávné velikosti


Ochrana osobních údajů
Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.
Prodávající se zavazuje osobní údaje kupujícího neposkytnout jiným třetím subjektům než smluvnímu dopravci za účelem dodání zboží.
Prodávající umožní nákup bez registrace, přičemž údaje neregistrovaných kupujících využije výhradně k plnění předmětu smlouvy, nikoliv k marketingovým či obchodním účelům.
Prodávající je oprávněn zasílat kupujícímu vlastní obchodní sdělení, jen pokud si je kupující aktivně vyžádá, a to jen do doby, než kupující prodávajícímu sdělí, že zasílání chce ukončit.
Toto sdělení kupující může učinit na elektronickou adresu získanou v souvislosti s plněním smlouvy, aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.


Údaje zákazníka budou zpracovány výhradně za účelem vyřízení objednávky a dodání zboží.



Osobní údaje kupujícího se prodávající zavazuje chránit. Tyto údaje nebudou prodávajícím poskytnuty žádné třetí osobě s výjimkou těch případů, kdy je poskytnutí údajů (např. adresa a telefon) nezbytnou podmínkou úspěšného doručení zboží kupujícímu.
A plnění zákonné povinnosti – vedení účetnictví-faktury k prodanému zboží.


Prohlašuji, že veškeré interní procesy týkající se zpracování osobních údajů probíhají v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a po 25. 5. 2018 rovněž v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č.2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), jinak známým jako GDPR.
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.7.2018, 16:35
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu