PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
MILÍ NAKUPUJÍCÍ,
vítejte v našem obchůdku. Chtěli bychom Vás seznámit s podmínkami našeho prodeje, aby vše proběhlo co nejlépe a k oboustranné spokojenosti :) Naše obuv je MODNÍ OBUV z jemné kůže, vysoké kvality. Celé znění podmínek naleznete také na www.rejafashion.cz.

Majitelem tohoto obchůdku paní Renáta Hermanová, IČ: 667 00 841 jsme platci DPH!!! Objednávky s Vámi vyřídí obchodní oddělení tel. 774 151 102 . Reklamace a výměny prosím odesílejte na Renáta Hermanová-Rejafashion, hotel Hukvaldy, Hukvaldy 24, 739 46. Nikdy však ne dobírkou vždy jen doporučeným balíkem a do balíčku prosím vložte poznámku jestli jde o výměnu nebo vratku. V případě vratky vložte prosím číslo účtu.

Při výměně obuvi, Vám rádi poradíme s velikostí a modelem. Pokud zvolená obuv bude s vyšší cenou doplácí se, pokud naopak penízky se vkládají na věrnostní kartičku, kde můžete čerpat výhody a při dalším nákupu se částka odečte a v té objednávce platí pošta zdarma.

V našem obchůdku nabízíme převážně NOVÉ ZBOŽÍ k odeslání ihned, vyjímku tvoří kožená obuv, letní kozačky spadají do kategorie "Modní obuv" , která je na objednávku s dodáním do cca 30 dnů od přijetí platby.Pokud není skladem,ale to upřesníme po objednávce konkrétně! Pokud odstoupíte od kupní smlouvy po oboustranné domluvě, pak Vám platba bude vrácená a to i za odstoupení vrácením do 14. - 30.dnů na Váš účet. Pokud zadáváme do výroby zakázku na přání např. úpravou velikosti, lýtka, barva jako je tyrkys, žlutá, zelená, růžová, je objednávka závazná a nelze zboží vrátit. Pokud by jsme se na vrácení nebo výměně domluvily, pokud Vám nebyl započítan k ceně příplatek za nadstandart bude odečten ve většině případů chce výroba 400,-.


NOŠENÉ A UŽÍVANÉ ZBOŽÍ nabízíme jen velmi zachovalé, popř. značkové zboží, které je bez skvn, dírek a jiných nepříjemných vad. Jde o zboží z modních přehlídek. U každého nabízeného zboží se snažíme o co nejpřesnější popis a mimo hlavního fota jsou doloženy detaily. Pokud je na zboží nějaká závada, na tento nedostatek upozorňujeme. Pokud je zadní zip nefunkční jen ozdoba je zašit a také na to upozorňujeme.

ODESÍLÁNÍ BALÍČKŮ: snažíme se balíčky odesílat dle došlých plateb a našich časovýh možností, MINIMÁLNĚ 1x až 2x týdně .Na Vaše nabídky a dotazy odpovídáme denně, o víkendech a svátcích omezeně.

POŠTOVNÉ Zboží zasíláme pomocí české pošty a to po obdržení platby na účet , 255068090/0300, vs Vaše ID nebo psč. Pro platby ze Slovenska platba bude přepočítána v eurech, kurz 26 eur .Poštovné stanovíme dle tarifů ČP a SP ceníku platného od 1.1. 2016, balné poskytujeme zdarma!


REZERVACE zboží rezervujeme maximálně 5 dní (pokud se nedohodneme jinak, nebo se nejedná o otevřený balíček např. lego) - toto je lhůta na provedení platby.

OSOBNÍ ODBĚR _ vzorková prodejna Rejafashion, hotel Hukvaldy 24, Hukvaldy 739 46

SLOVENSKO je možné zasílat balíčky zásilkovnou, Platby ze Slovenska jsou přepočítány na eura kurz 25,- a lze platit jen převodem. Při vrácení nebo výměně je potřeba zaslat balíček zpět do Čech na naší uvedenou adresu.

Vzhledem k tomu, že zboží se prodává i mimo tyto stránky, může se stát, že již nebude dostupné. Zboží se snažíme pravidelně aktualizovat dle skutečné nabídky.

REKLAMAČNÍ ŘÁD:
Případné reklamace vyřídíme v souladu platnými právními předpisy (Občanský zákoník pro fyzické osoby, Obchodní zákoník pro právnické osoby).

Na veškeré zboží se vztahuje zákonná záruční lhůta 24 měsíců, pokud není u výrobku uvedeno jinak, vždy musí být přiložena kopie paragonu!

Nárok na uplatnění záruky může zaniknout, pokud :
Výrobek byl poškozen při přepravě (Zjevné poškození zboží nebo jeho obalu je třeba ihned řešit s dopravcem. Zákazník není povinen takovéto zboží od dopravce převzít a musí o zjištěném poškození neprodleně informovat prodejce).
Výrobek byl poškozen neodbornou instalací nebo zacházením a obsluhou prováděnou v rozporu s uživatelskou příručkou (pokud u výrobku existuje).
Výrobek byl používán v podmínkách, které neodpovídaly parametrům a požadavkům uvedeným v dokumentaci (pokud u výrobku existuje).
Výrobek byl poškozen působením živlů.
Výrobek byl poškozen nadměrným zatěžováním nebo používáním v rozporu s podmínkami uvedenými v dokumentaci (pokud u výrobku existuje).
Výrobek byl poškozen v důsledku zapojení do sítě, která neodpovídá příslušné ČSN.
Postup při reklamaci :
Informujte nás o reklamaci telefonicky nebo e-mailem.
Zboží zašlete jako doporučený balík na naši adresu.
Do zásilky uveďte důvod reklamace a přiložte kopii daňového dokladu.
Vaši reklamaci vyřídíme co nejrychleji, nejpozději však do 30 dnů od jejího vzniku.

Odstoupení od smlouvy :

Kupující má dle §53 odst. 6 zák. č. 40/1964 Sb. (obč. Zák.), právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí nepoškozené zboží bez známek používání nebo opotřebení, v původním obalu poslat zpět v uvedené lhůtě. Po navrácení zboží, prodávající zákazníkovi vrátí zpět odpovídající částku za zboží předem dohodnutým způsobem na účet vždy však max.ze zákona do 14. dnů po převzetí zboží. Náklady spojené s vyskladněním a manipulací je vždy účtováno dle skutečně vynaložených výdajů. Je to vždy odečteno. Pokud nabízíme výjimečně AKCE a cenové slevy nedají se tyto modely obuvi vrátit, můžete si je vyměnit i za jiný model, dle domluvy buď bezplatně případně z nové kolekce za doplatek s tím, že Vám může být poskytnutá nějaká sleva majitelem! děkuji


Děkujeme za přečtění našich PRODEJNÍCH PODMÍNEK, kompletně upravené podle nového zákona jsou na našem e-shopu www.rejafashion.cz a přejeme příjemný nákup !
www.rejafashion.cz
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.6.2020, 16:34
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu