PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Přehled poštovného:

Balík Do ruky | Dobírka 110,-Kč s DPH
Balík Do ruky | Převod 75,-Kč s DPH
Balík Na poštu | Dobírka 105,-Kč s DPH
Balík Na poštu | Převod 70,-Kč s DPH
Balikomat | Dobírka 105,-Kč s DPH
Balikomat | Převod 70,-Kč s DPH
Doporuč. psaní | Dobírka 95,-Kč s DPH
Doporučené psaní | Převod 50,-Kč s DPH






I. Všeobecná ustanovení

Tyto obchodní podmínky platí pro objednávky zboží prostřednictvím nternetového obchodu, e-mailu, telefonicky a písemně. Přijetí internetové objednávky vždy potvrzujeme na e-mailovou adresu, kterou jste uvedli u Vaší registrace. Přijetím objednávky uzavíráme s kupujícím Kupní smlouvu, která se řídí těmito Obchodními podmínkami. Kupující předáním objednávky tyto podmínky uznává a bere je na vědomí. Tyto obchodní podmínky platí pro všechny obchodní případy, není-li písemně dohodnuto jinak.

II. Předmět smlouvy

Předmětem smlouvy je pouze a výhradně zboží uvedené v objednávce.

III. Dodání zboží, dodací lhůta

Dodací lhůta začíná dnem následujícím po obdržení závazné objednávky za podmínky dodání všech podkladů nutných pro její včasné vyřízení. Plnění objednávky probíhá dle dostupnosti objednaných produktů a provozních možností prodávajícího, a jsou realizovány v co nejkratším tmožném termínu, obvykle do 2 - 5 pracovních dnů. Ve výjimečných případech může být dodací lhůta delší. Za splnění dodávky se považuje dodání objednaného zboží na kupujícím uvedenou adresu.


K ceně zboží bude připočteno výše uvedené poštovné.Balné neúčtujeme.

Nepřevezme-li kupující předmět plnění z důvodů ležících na jeho straně (např. není i přes dohodnutý termín přítomna kupujícím určená osoba k převzetí dobírky nebo není schopen uhradit kupní cenu), nese kupující náklady spojené s opakovaným dodáním v plné výši.

IV. Odstoupení od smlouvy

Storno objednávky ze strany kupujícího:

Kupující má právo odstoupit od smlouvy do 14ti dnů od převzetí plnění. Odešlete dopis na adresu: Martin Schwarzer ul. 1.Máje 733/10 Bolatice 747 23 s textem: „Jednostranně odstupuji od smlouvy ze dne: přesné datum + číslo dokladu a požaduji vrácení uhrazené částky za zboží na adresu". Zboží odešlete na výše zmíněnou adresu v původním nepoškozeném obalu - nesmí být použité ani poškozené, pouze kompletní a s originálním dokladem o koupi.

Při splnění výše uvedených podmínek Vám odešleme peníze za zboží složenkou nebo bankovním převodem včetně poštovného a to do 10-ti dnů od fyzického obdržení zboží od Vás.

Storno objednávky ze strany prodávajícího:

Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v případech kdy zboží se již nevyrábí nebo nedodává, anebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu.

V. Reklamace, záruka zboží

Prodávající poskytne kupujícímu informace o nakupovaném zboží, jeho účelu použití a jeho základních užitných vlastnostech. V případě použití zboží k jinému účelu, než pro které bylo vyrobeno nebo při požadavku vyšších užitných vlastností než jsou stanoveny, nese riziko následného použití kupující.

Kupující je povinen v době převzetí zboží provést množstevní a kvalitativní přejímku a posoudit, zda se nevyskytují zjevné vady zjistitelné v okamžiku převzetí zboží. V případě zjištění odchylky při přejímce uplatní kupující neprodleně reklamaci vůči prodávajícímu. Na pozdější reklamace tohoto typu nebude brán zřetel.

Reklamační požadavek musí obsahovat: specifikaci vadné dodávky (druh zboží), odstín, číslo dokladu, popis druhu vady ve zboží, určení rozsahu vady popř. reklamovaný výrobek s vadou.

Kupující je povinen pozastavit reklamované výrobky pro účel posouzení a fyzické kontroly reklamace prodávajícím, nejdéle však po dobu jednoho měsíce od uplatnění písemného reklamačního nároku. Prodávající se vyjádří k reklamaci ve lhůtě do jednoho měsíce od písemného uplatnění reklamačního nároku.

Prodávající na základě posouzení a uznání reklamace provede buďto výměnu za bezvadné zboží nebo opravu, nebo kupující obdrží přiměřenou slevu z ceny a nebo se obě strany dohodnou na jiném způsobu řešení. Prodávajícím budou vyřizovány reklamace uplatněné nejpozději do 24 měsíců od převzetí zboží kupujícím v případě výskytu vad.

Záruční doba 24 měsíců se nevztahuje na vady způsobené, které byly způsobeny nedodržením neodborným nebo nešetrným zacházením, použitím výrobku v rozporu s jeho účelem nebo návodem k obsluze, mechanickým poškozením nebo opotřebením. Záruku nelze uplatnit na zboží, které v kombinaci s dalším materiálem reagovalo a poškodilo výrobek.

VI. Cena a platební podmínky

Ceny uvedené na internetových stránkách jsou platné v okamžiku objednání. Prodávající si vyhrazuje právo chyb a změn uvedených cen a to v případě výrazné inflace či při výrazných změnách dodavatelských podmínek výrobců a ostatních dodavatelů zboží. Kupní cena bude považována za uhrazenou předáním celé částky v hotovosti za dobírku při převzetí zboží. Doklad vystaven na základě závazné objednávky mezi prodávajícím a kupujícím slouží zároveň jako daňový doklad a dodací list.

VII. Ochrana osobních údajů

Respektujeme vaše soukromí. Avšak abychom vám mohli nabídnout plnohodnotný servis, potřebujeme znát některá vaše osobní data. Údaje o Vašich nákupech jsou nutné pro zajištění dodávek zboží, vyřizování reklamací a pod. Tato data chráníme před zneužitím - jsou ukládány v bezpečné databázi a nejsou poskytovány třetím stranám.

Používáním internetového obchodu www.prima-obchod.cz souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o vás a vašich nákupech. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou popsána v tomto dokumentu. Dojde-li v budoucnosti k jejich změně, budou detaily nových pravidel na těchto stránkách publikovány, takže budete mít možnost se o nich dozvědět.

Platnost Obchodních podmínek: 17.09.2012
Podmínky byly naposledy upraveny: 6.3.2016, 17:20
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu