PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Ochrana osobních údajů GDPR

Jsem si vědoma ochrany osobních údajů a proto uvádím kompletní znění:
Podmínky ochrany osobních údajů
I.
Základní ustanovení
1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady
(EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů
a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Petr Malát. IČ: 88004490
(dále jen: „správce“).
2. Kontaktní údaje správce jsou
adresa: Petr Malát, Rohatecká 267, Ratíškovice, 696 02

email: cubestore@post.cz
telefon:607 711 099
3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné
fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či
nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno,
identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních
prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo
společenské identity této fyzické osoby.


Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů
1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které
správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění
smlouvy.
VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE
Informace, o které Vás žádám, mohou zahrnovat:
a) Jméno/Příjmení
b) Adresa trvalého bydliště, město, PSČ/ korespondenční adresa
c) Emailová adresa
d) Mobilní telefonní číslo

III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů
1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
• plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,


2. Účelem zpracování osobních údajů je
• vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního
vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje,
které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt),
poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
• zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3. Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl.
22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV.
Doba uchovávání údajů
1. Správce uchovává osobní údaje
DOBA SPRAVOVÁNÍ ÚDAJŮ
Vaše osobní údaje, které zpracovávám v souvislosti s kupní smlouvou, budou zpracovávány po dobu trvání účinků práv a povinností ze smlouvy (např. reklamační lhůta) a dále po dobu nutnou pro účely archivování podle obecně závazných právních předpisů (10 let plynoucích např. ze zákona o účetnictví, DPH, atd.)

Osobní údaje, které zpracovávám na základě Vašeho souhlasu, budu zpracovávat nejdéle do odvolání Vašeho souhlasu pro tento účel zpracování.

2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)
1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
• podílející se na dodání zboží na základě smlouvy(ČESKÁ POŠTA, ZÁSILKOVNA),
• zajišťující služby provozování internetového obchůdku (mimibazar, gmail) a další služby v souvislosti s provozováním internetového obchůdku

VI.
Vaše práva
1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
• právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
• právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování
dle čl. 18 GDPR.
• právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
• právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
• právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
• právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu
nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se
domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů
1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření
k zabezpečení osobních údajů.
2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních
údajů v listinné podobě, zejména antivirové programy, dvoufázové ověření hesel,
ukládání dat na vlastní zabezpečeném serveru
3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.
Závěrečná ustanovení
1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste
seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím objednávkového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.




Provozovatel:
Petr Malát

Rohatecká 267
Ratíškovice
696 02
Česká republika

tel. 607711099

IČ 68056141
NEJSEM PLÁTCE DPH


PROVOZNÍ DOBA:
PO-PA: 8.00-20.00h
Vzkazy vyřizuji průběžně během dne, včetně soboty i neděle.

************************************************************************************************


OBJEDNÁVKA - ZBOŽÍ SKLADEM!!!

Po Vaší objednávce se ozvu do 24 hodin (pokud se tak nestane, je možné, že selhala technika a neváhejte mě kontaktovat znovu :-)

Objednávka je považována za závaznou. Objednávku můžete stornovat do 24 hodin od uzavření objednávky - telefonicky nebo emailem.

Objednané zboží rezervuji 5 dnů pro registrované uživatele a pro neregistrované 3 dny, v této lhůtě očekávám peníze na účtu. Pokud chcete s platbou počkat, domluvíme se. Pokud se neozvete, dávám zboží zpět do prodeje.

Dotazy typu - co je to za materiál, jaký je to výrobce či značka atd. neberu jako závaznou objednávku a tudíž nabízím dále k prodeji!!

PLATBA:

Číslo účtu Vám zašlu po objednání zboží a naší domluvě.

Zboží odesílám po připsání platby na účet ( nedomluvíme-li se jinak) nejpozději do tří dnů od přijetí platby.

Způsob dodání zboží je prostřednictvím České pošty a informace o poštovném a balném se vždy dozvíte u konkrétní objednávky. Poštovné je dle tarifů české pošty.

Pokud se vyskytne nějaký problém, že objednané zboží není skladem nebo ho nebudu schopná v domluveném termínu dodat (může se cokoliv stát - nemoc, poškození zboží atd.), budu Vás co nejrychleji informovat na Váš email nebo prostřednictvím vzkazu na MMB ev. můžete kdykoli zavolat na výše uvedené tel. číslo.


LHŮTA DORUČENÍ ZBOŽÍ:

Zboží zasílám po obdržení peněz na účet.

OSOBNÍ VYZVEDNUTÍ:

Zboží je možné vyzvednout v Ratíškovicích, na osobním vyzvednutí se musíme dopředu domluvit.



ZÁRUKA:
Na nové zboží je záruka 24 měsíců.

U POUŽITÝCH VĚCÍ jsou veškeré NEDOSTATKY uvedeny v popisu nebo jsou zřejmé z fotografií (vytahané triko apod.) Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena šestiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.


NOVÉ ZBOŽÍ:
Dle občanského zákoníku má kupující právo odstoupit od smlouvy na dálku do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud chcete vrátit celou kupní cenu zboží, musí být zboží vráceno nepoškozené a kompletní, včetně příslušenství a původní dokumentace.
Dle zákona lze také vrátit zboží bez původního obalu, bez visaček a použité, ale zde si prodejce vyhrazuje právo vracenou částku ponížit o opotřebení výrobku.
Na vrácení zboží ve lhůtě 14 dnů bez udání důvodu má zákazník právo
vždy, pokud kupuje věc přes internet. Vrátit bez udání důvodu lze nové
zboží, které již nemá původní obal či nemá visačky, bylo použito,
opotřebováno či dokonce poničeno. Pak si prodejce
může vrácenou částku ponížit o opotřebení výrobku.


Reklamaci je třeba předem domluvit, zboží posílejte doporučeně. Dobírky nepřijímám.
Po obdržení zboží, které splňuje zákonem stanovené podmínky (viz výše) Vám vrátím peníze - kupní cenu zboží.



Petr Malát
Podmínky byly naposledy upraveny: 24.5.2018, 14:00
© 2004-2021 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt