PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a ostatní nakupující :-)

Vítám Vás ve svém obchůdku a přeji si, aby každý nákup u mě měl pozitivní konec a byli jste spokojeni jak vy, tak i já.

Prodávám zde především šité věci na děti , ubrousky , záložky do knížek a jiné....

Také vystavuji i soukromé oblečení po svých dětech , najdete i dámské oblečení , vše je ale v perfektním stavu nebo ještě s visačkou co jsme nestihly unosit.

Může se stát, že některou věc přehlédnu, pokud závadu po obdržení zboží objevíte, informujte mě o tom prosím. V žádném případě to nebyl úmysl. Vždy je to v popisu uvedeno. Věci jsou vždy rozdělené do alb a každé z alb má svůj název.
Balíčky odesílám do 2-3 pracovních dnů od připsání platby na můj účet. Pokud se stane, že se do tohoto limitu nevejdu (musím nečekaně odjet, onemocní dítka) budu vás o tom informovat.
Ceny za poštovné mám zatím stanovené v rozmezí 55-100Kč. Případně jinak dle rozměrů či váhy zboží. V ceně je vždy zahrnuto i balné.

V případě, že máte o nějakou věc z mé nabídky zájem, ale zrovna čekáte na výplatu, mateřskou či podobně, stačí mi o tom napsat. Vždy je možná domluva.

Odstoupení od smlouvy / reklamace


JAKÁ JE KORESPONDENČNÍ ADRESA PRO DORUČENÍ ZBOŽÍ, které si přeji VRÁTIT nebo REKLAMOVAT a JAK POSTUPOVAT, POKUD CHCI ZBOŽÍ VRÁTIT?

V případě ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY má spotřebitel zákonnou povinnost INFORMOVAT prodejce o úmyslu od smlouvy odstoupit.

1) Oznámení o odstoupení od smlouvy kupující ZAŠLE nejpozději do 14 dní od doručení objednávky

2) Kupující po oznámení o odstoupení od smlouvy nejpozději do 14 dnů odešle zásilku na uvedenou korespondenční adresu prodejce.
Upozorňujeme, že lhůty neslouží k bezplatnému zapůjčení zboží a jeho užívání. Pokud spotřebitel vrátí zboží, které vykazuje známky nošení nebo jinak znehodnocené, prodejce má zákonné právo na započtení adekvátní částky spojené se znehodnocením zboží.

Zásilky určené pro odstoupení a reklamaci odesílejte prostřednictvím české pošty na uvedenou korespondenční adresu výše.

Náklady na vrácení zboží nese odesílatel (kupující).

Vratka platby proběhne do 14 dní.

Vzorový formulář odstoupení od smlouvy:

Adresát (zde vložte jméno a příjmení/název obchodní firmy, adresu sídla, popř. faxové číslo a emailovou adresu prodávajícího) …..................................................................................................................................................

Oznamuji, že tímto odstupuji od smlouvy o nákupu zboží

(uveďte název zboží, popř. číslo objednávky, počet kusů a pod.)........................................................................
Datum objednání zboží …......................................................................................................

Datum obdržení zboží …........................................................................................................
Jméno, příjmení a adresa spotřebitele/nakupujícího ..............................................................

Datum …......... (v případě zaslání odstoupení od smlouvy v listinné podobě přidejte rovněž podpis)..................


Ochrana osobních dat :

Osobní údaje jsou použity pouze pro zaslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem a chráněny před zveřejněním a zneužitím.
Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kupující může prodávajícímu sdělit, že chce ukončit zasílání obchodních sdělení, a to na elektronickou adresu získanou v souvislosti s plněním smlouvy, aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.

Přeji příjemný nákup a hodně spokojenosti s našimi výrobky....



Nejsem plátce DPH.
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.3.2023, 4:04
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu