PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Prodej "Nového zboží"
Provozovatel: IČ: 09487115
Zuzana Šemrová, Husova 580/8, Jeseník, 79001
Předmět podnikání: Velkoobchod a maloobchod

Milé zákaznice.
Jelikož přijímáme platby pouze přes účet, EET se nás NETÝKÁ!
OBJEDNÁVKA: Po obdržení objednávky Vám pošleme "Podklady k platbě", kde bude uvedeno číslo účtu, variabilní symbol a částka včetně poštovného. Do objednávky uveďtě, prosím, vždy adresu dodání balíčku.
PLATBA: Převodem na účet, očekáváme ji do 3 pracovních dnů od zaslaných podkladů, pokud se nedomluvíme jinak. Pokud nebude přijata, dojde ke stornu objednávky. Na dobírku nezasíláme!
DODÁNÍ: Odesíláme max. do 5 pracovních dní od přijaté platby na našem účtu. Balíček bude vždy obsahovat Vaše objednané zboží a paragon, který bude vystaven na základě přijetí Vaší platby na náš účet.
Je možné, že nastane situace, kdy dojde k prodloužení lhůty dodání, o této skutečnosti budete informováni zprávou.
DOPRAVA: Zasíláme pouze prostřednictvím České pošty. Výše poštovného se liší od rozměrů a váhy balíku (velikosti objednávky). Poštovné a balné se pohybuje v rozmezí od 100,- do 200,- Kč.
REKLAMACE: Zákonná lhůta je 24 měsíců. Pozor nevztahuje se na zlevněné výrobky, kde specifikujeme důvod slevy či jinak takto označené výrobky. Reklamace se vztahuje pouze na vady materiálu, ne běžné opotřebení, mechanické poškození, opadané kamínky, ozdoby, zipy, nešetrné praní (ošetřování výrobku). U většiny zboží je možnost praní pouze na 30°C! Bude tím zachována kvalita. Pokud toto nebude dodržováno, může dojít k trvalému poškození výrobků, na které se nevztahuje záruka...
VRÁCENÍ A VÝMĚNA ZBOŽÍ: Dle zákona do 14 dnů od doručení zboží. V případě vrácení či výměny za jiné zboží nebo velikost není třeba uvádět důvod, ale je NUTNÉ nás předem informovat ve zprávě. Zboží musí být nenošené, nepoškozené s původními visačkami příp. v originálním obalu. Po překontrolování zboží a bude-li vše v původním stavu vám bude platba za zboží (bez poštovného) poslána zpět na váš účet do 14 dní.
Věci ve "SLEVĚ" nebo ve "VÝPRODEJI" nelze vrátit nebo vyměnit!!! Proto si nákup těchto věcí pořádně rozmyslete!



"Soukromý prodej"
Milé nakupující,
děkuji, že jste zavítaly na mé stránky :o)
Věci, které prodávám jsou po mých třech dětech, dětech kamarádek a také věci po mně, tudíž nošené a nebo nové, které nám velikostně nesedí nebo je nestíháme unosit. Stav věcí se snažím vždy pravdivě popsat, ale samozřejmě se mi může stát, že nějakou tu chybičku přehlédnu. V tom případě se ozvěte hned při doručení balíčku (pozdější reklamace neberu) a samozřejmě se domluvíme a vše vyřešíme. Míry věcí jsou uvedeny vždy u inzerátu, pokud tomu tak není nebo chcete nějaké další rozměry, ráda Vám vše přeměřím. Reklamace typu, že je věc malá či velká neberu!!! Pokud si vyžádáte nějaké další rozměry, či budete mít nějaký jiný dotaz, tak na Vaši odpověď už nečekám 24 hodin, tak jak to bylo doposud ... takže Vás poprosím o rychlou odpověď ... pokud uvidím, že jste na MMB přihlášení a stále mi neodpovídáte zda si věc berete či ne ... bez upozornění Vás automaticky anuluji!!!
Rezervace zboží je 5 dní, pokud se nedomluvíme jinak. Balíček odesílám max. do sedmi pracovních dní po připsání platby na účet.Pokud se stane, že platba rezervovaného zboží nebude v plné výši připsána na můj účet bez patřičného vysvětlení do 3 dnů, ruším rezervaci a zboží nabízím dalšímu zájemci a budu nucena udělit "Negativní hodnocení"!!! A to z důvodu zarezervování zboží a jeho nezaplacení!!! Stává se to totiž čím dál víc!!!
U odepisování na inzerát, zadávejte, prosím, rovnou svou adresu, ať Vám pak nemusím o ni pořád psát! Poštovné je uvedeno vždy u inzerátu.
Balíčky posílám do pěti pracovních dní po připsání peněz na můj účet.
Na dobírku nezasílám!!!
ZASÍLÁM POUZE PROSTŘEDNICTVÍM ČESKÉ POŠTY!!!
O cenách nesmlouvám a věci neměním!!! Poštovné platíte státu a né mně!!!
Na postavě nefotím!
Děkuji, že jste se dočetly až sem :o)
Přeji příjemné vybírání :o)))
Zuzana
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.9.2023, 13:44
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu