PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Zdravím všechny nakupující a děkuji, že jste si vybrali mé stránky.

Předmětem prodeje je:

převážně použité zboží po dětech.

Na emaily se snažím reagovat do 24 hodin od doručení. Vaše dotazy a objednávky zpracovávám zejména v odpoledních a večerních hodinách. Objednávky vyřizuji i o víkendu pokud to čas dovolí. Pokud nemám přístup k emailu, reaguji v neděli večer.

Objednávka je vždy závazná, storno objednávky je možné do 24 hodin od objednání nejlépe e - mailem.

Prosím, aby jste si věci rezervovali pouze v případě, že o ně máte skutečně zájem – neblokujte prosím zbytečně zboží dalším zákazníkům.

Pokud k inzerovanému zboží zašlete pouze dotaz, nebude z objednávky patrné, že o něj máte závazně zájem, budu na Vaši odpověď čekat max. 36 hodin, po této době bude zboží vráceno zpět do prodeje.

Budu ráda, když mě budete informovat o převzetí balíčku a o spokojenosti s mým zbožím, nejlépe formou hodnocení na MIMIBAZARU.

Číslování dětského oblečení jednotlivých dodavatelů se bohužel může mírně lišit. Pokud nejsou míry uvedeny, můžu na požádání přeměřit.

Prodej použitého zboží:

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách. Vrátit lze pouze oblečení nenositelné.

Po připsání částky za objednané zboží na můj účet expeduji zboží co nejdříve.

.

Možné způsoby platby zboží:

Platba předem na účet

Ceník poštovného:

Balíčky jsou zasílány Českou poštou zpravidla každé úterý.
Cena poštovného se odvíjí od váhy zboží a rozměrů jednotlivých stran balíku k tomu připočítávám balné cca 5,- Kč. Výše poštovného vždy uvádím u prodávaného zboží.

Zboží je možno vyzvednout osobně v Dolních Dunajovicích nebo Syrovicích.


Možnost vrácení nového zboží

Spotřebitel má právo odstoupit od smlouvy ve lhůtě 14 dnů ode dne převzetí zboží.
Následkem odstoupení od smlouvy je ve smyslu ustanovení § 457 občanského zákoníku povinnost obou stran vydat si navzájem bezdůvodné obohacení, kterým je vše, co podle zrušené smlouvy dostaly. Spotřebitel je proto povinen vrátit poskytovateli služeb přijaté plnění, je-li to možné, tedy nejčastěji převzaté zboží. Prodávající je pak povinen spotřebiteli vrátit plnou výši zaplacené kupní ceny. Uplatní-li spotřebitel právo od smlouvy odstoupit, je prodávající povinen vrátit spotřebiteli zaplacené finanční částky (kupní cenu, popř. zálohu) nejpozději do 30 dnů od odstoupení od smlouvy. Není-li spotřebitel již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit (převzaté plnění již například nemá), anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku nahradit v penězích – v praxi se tak děje formou započtení na prodávajícím vracenou kupní cenu, která je tudíž spotřebiteli vyplacena ve snížené hodnotě.
Veškeré ceny jsou uvedeny včetně DPH.


Věci v albíčku na Mimibazaru, které nejsou označeny jako NOVÉ jsou většinou nošené mnou nebo mými dětmi. Mám tady věcičky hezké, na parádu, ale jsou i věci na donošení, vždy uvádím, v případě flíčků nebo dírek - se snažím nafotit, ale není v mých silách postřehnout každý flíček, STAV bývá zohledněn v CENĚ za kterou prodávám.
Podnikám na základě živnostenského oprávnění, IČO: 26930684.
Platební doklad zašlu e - mailem na požádání.









Děkuji, že jste si mé podmínky přečetly.

Petra.
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.5.2018, 13:15
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu