PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,
vítám Vás ve svém obchůdku. Zaujalo Vás něco z mé nabídky? Zde se dozvíte, jak postupovat dál.... Něco jste v mé nabídce nenašly? Obraťte se na mě se svým nápadem, pokud to bude v mých silách, ráda vám vyjdu vstříc.

Můj mail: misulka7@centrum.cz


Pokud se vám něco zalíbilo z mé nabídky, prosím, přečtěte si příslušný odstavec...

Postup objednání – termíny, platby, změny, stornopoplatky
Vaše objednávka je závazná ve chvíli, kdy pošlete fotku. Vaší objednávku mailem potvrdím a dám vám vědět, zda je zaslaná fotka (fotky) pro Vámi objednané zpracování vhodná. Zakázku se snažím zpracovávat během dvou pracovních dnů, pokud to z nějakých důvodů není možné, budu Vás o tom předem informovat.
Hotové koláže a kalendáře s Vašimi fotkami Vám pošlu mailem v náhledu ke schválení. Po připsání platby na můj účet, Vám pošlu koláže v plném rozlišení. Připsáním platby považuji zakázku z Vaší strany za schválenou.
Pokud zrušíte svou objednávku poté, co Vám zašlu náhled, budu Vám účtovat stornopoplatek ve výši 50 procent ceny objednávky.
Změny v hotové koláži, kalendáři, pohlednici provádím za příplatek. Prosím, vybírejte fotky pečlivě, pokud se fotka do kalendáře nebo do koláže technicky nehodí, dám Vám vždy vědět předem. Ale zda se Vám fotka líbí, musíte posoudit sami předem.


Výběr a zasílání fotek
Fotky posílejte v co nejvyšší kvalitě.
Koláže
Každá z koláží je originál tvořený přímo na míru fotografie. Samozřejmě není problém, zapracovat Vaší fotku přímo do některé z koláží z mého alba, pokud se Vám líbí. Do koláží s extrakcí (postavička vyjmutá z původního pozadí a dosazená do koláže), je vždy nutné, aby na fotografii byla viditelná celá postava – postavičce nesmí chybět nožka, kus hlavy, ani nesmí před ní cokoli stát.

Kalendáře
U každého typu kalendáře v mé nabídce je uvedený počet fotografií, který je pro daný typ potřeba. Fotky posílejte výhradně přes www.uschovna.cz či jiné webové úložiště v uvedeném počtu. Jako příjemce uveďte misulka7@centrum.cz. Fotky neposílejte přímo e-mailem, nemohu je z technických důvodů přijmout. Fotky očíslujte nebo pojmenujte po měsících, tak jak je chcete do kalendáře vložit. Snažte se vybírat fotky podle orientace rámečků Vámi vybraného kalendáře (např. pokud jsou rámečky na výšku, vybírejte přednostně fotky na výšku. Pokud pošlete fotky na šířku, není to problém, jen počítejte, že fotku bude potřeba oříznout, aby do rámečku pasovala). U kalendářů se čtvercovým nebo kulatým rámkem nebo s nepravidelným výřezem pro fotku vždy vybírám nejpodstatnější část fotky (obličej, postavu). Pokud si výslovně přejete použít jen určitou část fotky, napište mi to. Za výměnu fotografií v hotovém kalendáři, účtuji příplatek za práci navíc 30kč/strana u jednorámečkových kalendářů (u vícerámkových je cena vyšší).

Pohlednice, přání, pozvánky
Posílejte vždy jen tolik fotek, kolik je do Vámi vybrané pohlednice potřeba. Pokud chcete doplnit vlastní text, pošlete ho současně s fotografií v přesném znění. Vzhledem k tomu, že držím velmi nízkou základní cenu pohlednic a přáníček, dodatečné výměny fotek a změny v textu účtuji jako práci navíc.

Magnetky
Posílejte vždy jen tolik fotek, kolik je do Vámi objednaného počtu magnetek potřeba. Magnetky jsou k dispozici pouze jako hotový produkt, koláže na výrobu magnetů použité samostatně (v elektronické podobě) neposkytuji.

V rámci zpracování Vašich fotek do všech produktů provádím jejich základní úpravy – doostření, úprava jasu, kontrastu, odstranění červených očí – tyto úpravy jsou v ceně.
Náročnější úpravy fotek, například retuše pozadí, fleků na oblečení apod. jsou po dohodě a za příplatek možné.

U všech tiskových zakázek (s vyjímkou magnetů viz. výše) posílám plná data pouze na přímé vyžádání.

Fakturu k zakázce zasílám na vyžádání.

Pokud máte i po přečtení těchto řádek otázky, ráda vám je zodpovím. Pošlete mi mail na misulka7@centrum.cz. Jinak se těším na Vaše fotky a objednávky!

Míša Šimková
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.12.2022, 7:20
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu