HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 12 hodnocení, celkem již získala 5.385 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Romana V. (romca0703) ID 350501, mimibazar.cz/romca0703 (17.8.2017, 10:02)
(G)dorazil v pořádku. Moc děkuji (L)
ODPOVĚDĚT
Petra Š. (Brendy) ID 4596, mimibazar.cz/brendy (16.8.2017, 15:28)
Petro, děkuji za balíček, který právě dorazil, opět jsem moc spokojená (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Šárka M. (lala1307) ID 91507, mimibazar.cz/lala1307 (16.8.2017, 12:32)
DĚKUJI ZA BALÍČEK (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) ŠÁRKA
ODPOVĚDĚT
Hana S. (W-aneSSka) ID 305563, mimibazar.cz/w-anesska (13.8.2017, 18:30)
Dobrý den (F) (F) (F),
děkuji za balíček,vestička je krásná (L) (L) (L),těším se na příště.

Mějte se moc hezky (flower) (flower) (flower).
Hana
ODPOVĚDĚT
Jitka N. (smutulinka) ID 285114 (11.8.2017, 22:29)
Děkuju za supr rychlý a pohodový obchůdek (Y) (Y) (Y) oblečeníčko je krásný a hezčí než na fotu! (clamp) (clamp) (clamp) Ráda všem doporučuju a těším se třeba někdy příště :-p :-p :-p mějte se moooc krásně! (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Iva M. (fnicka) ID 333024, mimibazar.cz/fnicka (8.8.2017, 9:30)
Petro, svetr v pořádku dorazil, děkuji za obchod (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Monika Š. (Johca) ID 48346 (1.8.2017, 15:03)
Dobrý den, šaty jsou doma (Y) jsou krásné (Y) (Y) (Y) (Y) díky moc a těším se na příště (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Monika
ODPOVĚDĚT
Gabriela T. (Gaba1) ID 2871 (28.7.2017, 13:51)
Dobrý den Petro, (G) včera v pořádku dorazil. |:o) Všechny věci jsou super. (Y) Díky, Gábina
ODPOVĚDĚT
Veronika R. (Veronika877) ID 267963, mimibazar.cz/veronika877 (28.7.2017, 12:39)
Milá Petro, [A]
balíček mi včera v pořádku dorazil! |:o)Šatičky jsou parádní, moc se mi líbí! =))))
Děkuji za příjemný obchůdek, rychlé jednání a 100% spolehlivost! (clamp)
Všem nakupujícím Vás mohu jen a jen
D (K)O (K)P (K)O (K)R (K)U (K)Č (K)I (K)T ! ! !
Krásné dny přeje Veronika (L) (hello)
(child1) (F) (child1) (F) (child1) (F) (child1) (F) (child1) (F) (child1) (F)
ODPOVĚDĚT
Jana P. (clotheska) ID 70336, mimibazar.cz/clotheska (27.7.2017, 20:31)
(Y) (Y) (Y) DOBRÝ DEN PETŘI (child1)

ŠATKY JSOU SUPER |:o) |:o) |:o)
DĚKUJI ZA OBCHŮDEK (L)
ZASE NĚKDY PŘÍŠTĚ JANA (hello)

(kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara)
(kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara) (kytara)
ODPOVĚDĚT
Milada G. (misch) ID 20953, mimibazar.cz/damila (22.7.2017, 10:13)
(Y) (Y) (Y) opět velká spokojenost za zboží, děkuji a těším se příště (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Hana M. (HMPraha) ID 470568 (21.7.2017, 9:05)
Děkuji za sukni Desigual, dorazila a je skvělá, byli jsme pryč, tak jsem se dostala k počítači až dnes, ale už jí týden nosím a je super, ráda u Vás zase nakoupím! (Y) :-) (F) (F) (F) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook