HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 11 hodnocení, celkem již získala 1.710 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Martina P. (marpr) ID 314543 (18.10.2017, 22:22)
Dobrý den,velice chválím komunikaci,vstřícné jednání.Doporučuji.Martina
ODPOVĚDĚT
Ivana K. (ivakus) ID 193415 (17.10.2017, 9:51)
Dobrý den Sylvo, (G) dnes dorazil. Moc děkuji za úžasný svetr pro syna, super obchod, rychlé dodání a milou komunikaci. Ivana (Y) :-) (Y) :-) (Y) :-) (Y)
ODPOVĚDĚT
Hynek Š. (HANASVA) ID 78313, mimibazar.cz/hane (4.10.2017, 17:47)
Dobrý den, (G) dorazil, děkuji za milý a rychlý obchod (Y) Hana (hello)
ODPOVĚDĚT
Ivana Ž. (Ivusenka1) ID 150793 (4.10.2017, 16:46)
děkujeme za bundu, je nádherná (Y)
ODPOVĚDĚT
Zuzana D. (Zuzalenka) ID 58566 (4.10.2017, 13:41)
(Y) :-) (Y) Děkuji za velmi rychlý obchůdek, sukýnka je suprová!!!! (L)
ODPOVĚDĚT
Kateřina N. (kachna) ID 577, mimibazar.cz/katerinan (25.9.2017, 17:32)
Dobrý den, se zpožděním píšu hodnocení.. jsem velmi spokojená!! |:o) |:o) Nejen s bundou, která padne jak ulitá, ale hlavně s vaším super ochotným přístupem, kdy jste mi zorganizovala přes vaši dovolenou zaslání balíčku, na který jsem spěchala. (L) Jste skvělá prodávající a moc ráda vás doporučuji i ostatním! (clamp) (clamp) Přeji vám pěkné dny (F) |:o) (L)
ODPOVĚDĚT
Zuzana S. (Domino1) ID 329752 (22.9.2017, 14:14)
Dobrý den,děkuji za super obchůdek (Y)džíny jsou moc hezké :-)Zuzka
ODPOVĚDĚT
Jana H. (akcabuk) ID 344404, mimibazar.cz/akcabuk (22.9.2017, 10:28)
Dobrý den, balíček dorazil OK!! Skvělá komunikace, rychlé odeslání zboží. (G) (G) (G). Všem nakupujícím D O P O R U Č U J I !!!!!!! (clamp) (clamp) (Y) (Y) (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Petra B. (jeník) ID 405, mimibazar.cz/jenik (21.9.2017, 21:06)
Dobrý den, děkuji za rychlý a bezproblémový obchůdek (Y) (Y)Zase jukneme.Petra (hello)
ODPOVĚDĚT
Ilona S. (svobi10) ID 286115 (21.9.2017, 10:04)
Děkuji za rychlé zaslání balíčku a skvělý obchůdek. Přeji hezký den Ilona
(Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Lenka V. (verina1) ID 225420 (20.9.2017, 20:42)
Dobry den, dekuji za super obchod. Mohu jen doporucit. (Y)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook