HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 10 hodnocení, celkem již získala 1.982 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Pavlína D. (Kotr) ID 493036 (22.6.2017, 10:05)
Vše v pořádku, paní Petra je velmi korektní obchodník, doporučuji a děkuji za příjemný a rychlý obchod. (Y)
ODPOVĚDĚT
Olga V. (Heidimarie) ID 113649 (20.6.2017, 20:57)
(G) (pack)Balíček mi přišel (Y), moc děkuji za příjemný, rychlý a bezproblémový obchůdek (clamp) Olga (hello)
ODPOVĚDĚT
Iva P. (IPPraha) ID 400455, mimibazar.cz/ippraha (8.6.2017, 23:43)
dobrý den,
děkuji za pěkné šaty (Y) :-)
Iva (F)
ODPOVĚDĚT
Jana K. (jamilina) ID 285347, mimibazar.cz/jamilina (7.6.2017, 9:22)
Dobrý den, balíček v pořádku dorazil, plavky super (Y) Takže dnes objednávám další pro synovce.
Děkuji za pohodový obchůdek (F), doporučuji (Y) (Y) (Y) a přeji krásné (child1) dny. Jana
ODPOVĚDĚT
Alexandra K. (Sašetka) ID 14017, mimibazar.cz/sasetka (31.5.2017, 9:11)
Moc děkuji za balíček s Pandorou. Jsem moc spokojena [A] (L)
ODPOVĚDĚT
Iveta M. (Melánie 1) ID 89795 (30.5.2017, 19:03)
Moc děkuji za plavkový spodní díl s tyrkysem paní Petro, (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), velmi Vás chválím, :-) :-) :-) :-) :-), děkuji, s pozdravem Iveta Metnarová. (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Lucie M. (Luca*) ID 485423 (29.5.2017, 11:18)
Děkuji za velice rychlý a příjemný obchůdek. Sandálky jsou krásné. Děkuji a vřele doporučuji. Lucka (Y) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Radka S. (Rachelina) ID 525522 (25.5.2017, 12:29)
Rychlá komunikace i odeslání zboží, které je moc hezké a odpovídá popisu. Nákup doporučuji (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Helena K. (hug) ID 56534 (25.5.2017, 11:08)
Dobrý den, balíček v pořádku dorazil. Bunda je bezva. Velmi děkuji Helena (clamp)
ODPOVĚDĚT
Petra M. (janisp) ID 118803, mimibazar.cz/janisp (25.5.2017, 8:43)
Dobrý den Petro,

(G) se šusťákama dorazil.Díky za rychlý obchůdek (Y) (Y) (Y) (Y).

Petra M.
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Černá listina | Kontakt | Facebook