HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 9 hodnocení, celkem již získala 3.360 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Jaroslava V. (jarvoh) ID 2652, mimibazar.cz/jarvoh (20.11.2018, 18:02) včera
Naprosto skvělý obchůdek. Všem doporučuji. Ještě jednou díky. (Y)
ODPOVĚDĚT
Kristina G. (Nelke) ID 131140, mimibazar.cz/nelke (20.11.2018, 9:32) včera
(koule) (koule)KRÁSNÝ DEN VERČO, MOC DĚKUJI ZA HODNOCENÍČKO (L) (L) JSEM RÁDA, ŽE JSEM VÁM I TENTOKRÁT (pack) (pack) UDĚLALA RADOST :-) :-) VŠEM VÁS I NADÁLE MOHU JEN A JEN DOPORUČOVAT PRO VAŠI MILOU KOMUNIKACI A SPOLEHLIVOU SPOLUPRÁCI (Y) (Y) MĚJTE POHODOVÉ (zima) (snehulak)DNY A BUDU SE TĚŠIT NĚKDY ZASE NA (hello) (hello) (hello) KRISTI (X)
ODPOVĚDĚT
Lenka F. (an angel) ID 393153, mimibazar.cz/anangel (14.11.2018, 9:13)
Dobrý den, děkuji za krásné oblečení pro dcerku. Velmi ráda doporučuji :-) (Y) (F) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Světluše Hüttlová (Světluška.) ID 1819, mimibazar.cz/svetluska (9.11.2018, 11:35)
Veru (L), velice děkuji za perfektní spolupráci (D) a všem Vás jako nakupující na 100% DOPORUČUJI (Y) zdravím Světluška (hello) (F) (flower) Moc se těším na příští obchůdek :-)
ODPOVĚDĚT
Natálie R. (natalka86) ID 335138, mimibazar.cz/natalka86 (7.11.2018, 15:50)
Moc děkujeme za megarychle zaslání mikiny :-)
100% doporučujeme (Y)
ODPOVĚDĚT
ANNA Š. (anik04) ID 532968 (7.11.2018, 7:35)
(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)Veru balík je doma moc děkuji (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Kristina G. (Nelke) ID 131140, mimibazar.cz/nelke (5.11.2018, 18:10)
(L) (L)Milá Verčo, já Vám děkuji za tak KRÁSNÉ HODNOCENÍ !!!.....úplně mne dojalo :-$jsem strašně ráda, že jsem Vám megabalíkem (balicek)udělala radost (radost) (radost) a věřím, že věci ještě radost udělají u vánočního stromečku (santa) (santa)....musíte mi pak dát ještě vědět !!! :-) :-) je s Vámi vždy báječná spolupráce, domluva, vše absolutně (Y) (Y) |:o) |:o) Přeji celé rodině mnoho zdraví, krásných dní a těším se zase příště! Kristínka
ODPOVĚDĚT
Iveta Z. (twins) ID 40574, mimibazar.cz/twins (23.10.2018, 20:24)
Díky za bleskový obchůdek (F) (F) (F)sukýnka je moc pěkná ,mějte se krásně (L)Iveta (hello)
ODPOVĚDĚT
Martina C. (matina) ID 320, mimibazar.cz/martinac (23.10.2018, 10:07)
Dobrý den,
(G) v pořádku dorazil, moc děkuji (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) a všem mohu jen doporučit (Y) (Y) (Y) (Y) Martina
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt