HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 21 hodnocení, celkem již získala 10.495 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
HANA S. (SUMEČKOVÁ) ID 413550 (22.2.2018, 9:03) včera
Dobrý den Jani ,balíčk doma vše v pořádku (Y)děkuji Hanka (F).
ODPOVĚDĚT
Žaneta P. (AZ-dom) ID 444692, mimibazar.cz/AZ-dom (21.2.2018, 10:17)
Dobrý den Jani,
děkuji za IKEA nákup, (G) (G) na chalupu i domů dorazily v pořádku. (Y) Děkuji za Vaši ochotu, perfektní komunikaci a všem Vás moc doporučuji. (Y) Těším se na další spolupráci. (L) S pozdravem Žana (hello)
ODPOVĚDĚT
Maruška Mašláňová (Rychtr) ID 169613 (17.2.2018, 19:37)
Obchůdek proběhl v naprostém pořádku a paní Janičku všem moc doporučuji.Ještě jednou děkuji (Y) (Y) [A] [A] (clamp) (clamp) Určitě ještě využiji vašich služeb (K) (K) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Jana Š. (jeannest) ID 356905, mimibazar.cz/jeannest (16.2.2018, 11:12)
Dobrý den Jani,
děkuji za obchůdek, vše v pořádku dorazilo. (Y) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp). Jana
ODPOVĚDĚT
Denisa M. (denča1) ID 32668, mimibazar.cz/denca1 (15.2.2018, 12:07)
Dobrý den Jani,
balíček dorazil trochu s komplikacemi a se zpožděním, na balíčku nebylo uvedené číslo popisné. Ale jinak je vše v pořádku (F) (F)
Děkuji a mějte se krásně (hello)
Denisa
ODPOVĚDĚT
Martina O. (Mates 25) ID 283665 (15.2.2018, 9:24)
Dobrý den, (G)dorazil. Moc děkuji (Y) (Y)Martina
ODPOVĚDĚT
Martina K. (kopriva) ID 24915, mimibazar.cz/kopriva (14.2.2018, 23:37)
Dobrý večer Jani (F), mockrát děkuji za zboží z IKEA! (Y). Mám jí moc daleko, tak jsem za Vaše "služby" vděčná (clamp) (clamp) (clamp). Velmi jsem ocenila dokonce i telefonickou domluvu. Super komunikace, vše vyřízeno k naprosté spokojenosti, paráda |:o) |:o) |:o).

Mějte se krásně :-). Martina
ODPOVĚDĚT
Markéta H. (blumova) ID 291848 (14.2.2018, 22:09)
Super, výborná spolupráce, jen já si nepřečetla pořádně mail a čekala na balíček, aniž bych zkompletovala informace ,-) Kdyby se paní neozvala, čekala bych do jara ,-)
Markéta
ODPOVĚDĚT
Iva U. (Zlato 19) ID 445960 (13.2.2018, 13:46)
Dobrý den,balíček dnes dorazil.Vše je v pořádku.Děkuji Iva Ulčová
ODPOVĚDĚT
Irena B. (iris.7) ID 26361, mimibazar.cz/iris7 (13.2.2018, 13:15)
Za mne fakt ne. Objednávala jsem na základě podmínek, kdy je uvedeno odeslání do 4 dnů. Paní vůbec nikde neinformuje že některé kusy nakupuje v zahraniční tím pádem je delší doba dodání. To mi bylo sděleno až po mém dotazu, kdy po týdnu jsem se zajímala o dodání. Objednáno,zaplaceno 29.1. dnes přišla skrín bez dvířek. ty mi bude posílat až tento týden (bez přechozí zprávy), další zboží nebylo doručeno vůbec. Takže 15 dní a nemám komplet nic
ODPOVĚDĚT
Irena B. (iris.7) ID 26361, mimibazar.cz/iris7 (13.2.2018, 15:26)
Druhá část objednávky obrazy, nebyla doručena údajně kvůli DPD (bylo to prý odesláno jako dva samostatné balíky, přišel mi jen jeden) Údajně mne paní informovala minulý týden že dvířka ke skříním mi bude posílat až tento týden.
ODPOVĚDĚT
Martina Synáčková (máťa304) ID 44570, mimibazar.cz/mata304 (12.2.2018, 17:23)
Dobrý den Jani (hello) (hello) (hello) děkuji za (G)
(Y) |:o) (Y) |:o)
Martina
ODPOVĚDĚT
Radka K. (Lípanda) ID 168207, mimibazar.cz/lipanda (11.2.2018, 8:49)
Dobrý den,
opožděně děkuji za (G), dorazil v naprostém pořádku. Doporučuji. (hello)
ODPOVĚDĚT
Gabriela K. (Gabby15) ID 245504 (6.2.2018, 15:25)
Dobrý den, balík se stolkem dorazil už minulý čtvrtek, sice bylo vše zdlouhavé, ale došel v pořádku :-)
Jen peníze za lampu, která nebyla skladem, zatím nedorazily nazpět. Ale věřím, že bude vše vyřešeno.
ODPOVĚDĚT
Kateřina F. (katueli) ID 216330, mimibazar.cz/katueli (4.2.2018, 18:21)
(Y) :-) děkuji za IKEA , všem doporučuji ,-)
Katy
ODPOVĚDĚT
Kristína M. (tina21) ID 79618 (2.2.2018, 12:00)
Vše v pořádku Děkuji za obchudek naprostá spokojenost (Y)
ODPOVĚDĚT
Veronika H. (Veruska86) ID 317223, mimibazar.cz/veruska86 (28.1.2018, 18:13)
Dobrý den. Balíček v týdnu dorazil (balicek) Děkuji za obchůdek (Y)
Mějte se hezky (flower)
Verča
ODPOVĚDĚT
Lucie Hanzlíková (hanzlice) ID 24496, mimibazar.cz/hanzlice (28.1.2018, 10:28)
Dobrý den (G)dorazil v (Y)moc děkuji (F)Věra (L)
ODPOVĚDĚT
Vít Š. (vits) ID 121689, mimibazar.cz/vits (27.1.2018, 11:20)
Milá Jani,

děkuji za bleskový obchůdek (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o!!!!!

s pozdravem Lenka (F) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Jolana Č. (JOLČA2) ID 206826, mimibazar.cz/jolca2 (25.1.2018, 9:24)
DOBRÝ DEN PANI JANI, MOC DĚKUJI ZA SUPER RYCHLÝ OBCHŮDEK (F), (G) PŘED CHVÍLÍ DORAZIL V POŘÁDKU (Y) (Y),MOC VÁS DOPORUČUJI ZA VAŠI OCHOTU (F),SUPER KOMUNIKACI, SPOLEHLIVOST A RYCHLOST (clamp) (clamp),TĚŠÍM SE NA DALŠÍ SPOLUPRÁCI |:o) |:o) (flower),MĚJTE SE KRÁSNĚ A DĚKUJU (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Anežka K. (animiri) ID 596337 (25.1.2018, 6:34)
(G)VCERA PRISEL.DEKUJI ZA SUPER OBCHOD (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)ZAS SE KVAM JUKNU (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Hana L. (babolatka) ID 357195 (24.1.2018, 12:47)
Jani,děkuji za obchůdek (Y),balíček v pořádku dorazil. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Vše je super. :-) Hana
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook