HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 9 hodnocení, celkem již získala 3.601 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Michaela K. (Mouse) ID 5230, mimibazar.cz/mouse (20.10.2017, 18:56) včera
Dobrý den, punčochy v pořádku došly, moc děkuji (Y) (Y) (Y), Míša
ODPOVĚDĚT
Eliška H. (dixxxie) ID 455699 (16.10.2017, 16:12)
Dobrý den,balíček mám doma, jsem maximálně spokojená,děkuji a vřele Vás doporučuji!!
ODPOVĚDĚT
Jana P. (Dzanyde) ID 92598, mimibazar.cz/dzanyde (14.10.2017, 7:55)
(F) (F) (F)Dobrý den Majko :-), kabátek mám doma, je úžasný (dance).
Moc děkuji za super obchůdek (Y) i za pochopení s časovou prodlevou v komunikaci (L).
Jste hodná...Mějte se krásně (hello) Jana
ODPOVĚDĚT
Iveta K. (korcaki) ID 136297 (11.10.2017, 20:44)
(K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K)
Díky za krásný náramek a vstřícnost! (pack)
Všem moc ráda doporučuji! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
(hello) Iveta
(K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K)
ODPOVĚDĚT
Lenka H. (Leni59) ID 326951 (11.10.2017, 6:13)
Majko,
děkuji za obchudek, (G) dorazil, (Y)moc děkuji,korálky jsou moc hezké!!!

Všem vřele d (F)o (F) p (F) o (F)r (F)u (F)č (F)u (F)j (F)

Lenka
ODPOVĚDĚT
Roman Č. (Anglie a jiné) ID 278425, mimibazar.cz/anglieajine (5.10.2017, 15:44)
:-) VŠEM DOPORUČUJEME :-)
(child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (child1)
(F) (F) (F)Děkujeme za obchůdek i hodnocení, budeme se těšit zase příště. Vše proběhlo na jedničku. (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Štěpánka J. (stepka111) ID 292545, mimibazar.cz/stepka111 (4.10.2017, 18:26)
Maruško (F),
posílám velké díky za naprosto skvělý obchůdek |:o)
Náramek je nádherný!!! (L)
Mějte se moc krásně, Štěpánka (hello) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (zuzinka1) ID 266018, mimibazar.cz/zuzinka1 (26.9.2017, 19:56)
[A] Milá Marie, děkuji Vám za prima obchůdek a VŠEM DOPORUČUJI (L) (L) mějte se hezky (C) (leto) zdraví Zuzana (objimam)
ODPOVĚDĚT
Zdenka B. (ZZdeny) ID 138163, mimibazar.cz/zzdeny (25.9.2017, 14:37)
(hello)Maruško,děkuji za bleskové poslání (G)s botama, malá je z nich nadšená |:o). Mějte se krásně, Zdenka.
ODPOVĚDĚT
Marie L. (marietka) ID 22536, mimibazar.cz/marietka (25.9.2017, 16:55)
Zdeni to je skvělá zpráva!!! ,-) ,-) ,-) :-) :-) :-),to je důležité, když je (X) spokojená!! Díky a mějte se krásně,Majka (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook