Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Marie L. (marietka) ID 22536
IČO :69650292
mimibazar.cz/marietka
Oblast: Brno - venkov
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 6.9.2006
Naposledy: 9.11.2021 17:32
Aktualizace: 18.10.2021 13:49
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
69650292
HODNOCENÍ 3682
VŠECHNY FOTOGRAFIE 50
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
OS.odběr pouze v okolí Vídeňské a okolí a jen dle domluvy.Bydlíme již za městem !! NA DOBÍRKU NEREGISTROVANÝM NEPOSÍLÁM !!!!!nejsem plátce DPH, NEŽÁDEJTE VÝMĚNU,POUZE PRODÁVÁM,co potřebuji,si koupíme!!!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
1. Úvodní ustanovení

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v mém internetovém obchůdku http://www.mimibazar.cz/stavicka . Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinností prodávajícího ( provozovatel) a kupujícího (zákazník). Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené bchodními podmínkami občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně potřebitele (č. 634/1992 Sb.). Není-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem, č. 513/1991 Sb., vše ve znění novel.
Veškeré objednávky podané prostřednictvím internetového obchodku jsou závazné. Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami a s reklamačním řádem a že s nimi souhlasí.

2. Objednání zboží a uzavření kupní smlouvy

Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých formulářem povinných údajů. Odeslaná objednávka zboží je návrhem na uzavření kupní smlouvy. Kupující je povinen uvést správné registrační údaje a to zejména úplnou poštovní adresu, na kterou má být zboží odesláno. Kupní smlouva vzniká v okamžiku převzetí objednaného zboží kupujícím. Kupující je povinen odebrat objednané zboží a zaplatit celkovou cenu. Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího zaplacením kupní ceny a jeho převzetím. Stornování objednávky je do 24 hodin telefonicky nebo mailem od odeslání objednávky.

3. Ceny zboží

Ceny zboží si může zákazník ověřit u jednotlivých položek zboží. Ceny za dopravu a další poplatky může ověřit v sekci ZPŮSOB DORUČENÍ. Všechny ceny jsou uvedeny s DPH.

Ke každé dodávce zboží vystaví prodávající doklad o zaplacení, který na vyžádání zašle kupujícímu spolu se zbožím, případně elektronicky či doporučeným dopisem. V případě osobního odběru ho obdrží kupující v místě odběru a je povinen si při přebírání zboží překontrolovat.

4. Dodací lhůta, doprava zboží

Dodací lhůta začíná běžet ode dne obdržení závazné objednávky za podmínky obdržení všech podkladů, které jsou nutné pro včasné vyřízení dodávky. Objednané zboží bude dle jeho dostupnosti a provozních možností dodavatele dodáno v co nejkratší době poštou nebo jiným přepravcem, obvykle do 3 pracovních dnů od data připsání platby na účet prodávajícího,

V případě zvolené platby předem na účet, bude objednávka zarezervována po dobu 5 prac. dnů od objednání. Pokud do této lhůty nebudou připsány peníze na účet, bude objednávka stornována a zboží dáno dále do prodeje. Zboží zasílám až po připsání celé částky na účet (tj. včetně poštovného).

5. Odstoupení od kupní smlouvy

Kupující má právo dle odstavce 6 novely občanského zákoníku č. 367/2000 odstoupit od smlouvy a to do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, kontaktuje prodejce, že žádá o odstoupení od smlouvy, uvede číslo objednávky, jméno a datum nákupu. Uvedené zboží zašle zpět v uvedené lhůtě na adresu prodávajícího. Vrácené zásilky nebudou přijaty na dobírku. Doporučujeme poslat zboží jako pojištěnou zásilku a zvolit vhodný obal, jelikož prodejce neručí za případnou ztrátu či poškození zásilky při přepravě.
Toto ustanovení zákona však nelze chápat jako možnost bezplatného zapůjčení zboží. Spotřebitel v případě využití práva na odstoupení od smlouvy do 14 dní od převzetí plnění, musí dodavateli vrátit zboží, které získal na základě kupní smlouvy získal. Pokud to již není dobře možné (převzaté plnění již například nemá), anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu nahradit v penězích např. formou započtení na prodávajícím vrácenou kupní cenu, která je tudíž spotřebiteli vyplacena ve snížené hodnotě. Prodávající je v takovém případě povinen vzniklou škodu prokázat. Prodávající spotřebiteli v takovém případě vrací jen takto sníženou kupní cenu. Na kupní cenu, která má být kupujícímu vrácena, může prodávající navíc započíst své skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením Zboží (náklady na přepravu apod.).
Při splnění všech výše uvedených podmínek pro vrácení zboží budou peníze za zboží vráceny kupujícímu převodem na jeho účet nebo složenkou a to nejpozději do 14 pracovních dnů po fyzickém obdržení a překontrolování zboží.
V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebudu akceptovat odstoupení od spotřebitelské smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět. Odstoupit od smlouvy a vrátit zboží, nelze u použitého zboží.

6. Reklamace zboží, záruční podmínky

Kupující je povinen prohlédnout zboží bezprostředně po jeho převzetí.

Pokud je zjištěno poškození obalu výrobku, kupující zkontroluje stav zboží a v případě poškození vyhotovit záznam o poškození za přítomnosti dopravce. Kupující má právo viditelně poškozenou zásilku nepřebrat. Odpovědnost za poškození v průběhu přepravy nese dopravce, veškeré zboží je pojištěno. Podepsáním přepravního listu kupující souhlasí s převzetím zásilky a stvrzuje, že dorazila bez viditelného poškození.

Záruka se nevztahuje na poškození v důsledku manipulace jednoznačně vedoucí k poškození výrobku a na opotřebení způsobené nevhodným zacházením s výrobkem.
Při případné reklamaci kupující kontaktujte prodejce eE-mailem nebo telefonicky. Reklamované zboží následně zašle ve vyhovujícím obalu (nejlépe originálním) a vždy jako pojištěnou zásilku. Pokud bude reklamované zboží zaslané dobírkou, nebude tato zásilka přijata. Prodávající se zavazuje informovat kupujícího do 7 pracovních dnů od obdržení reklamace o oprávněnosti reklamace a o postupu vyřízení. V případě oprávněné reklamace se prodávající zavazuje reklamaci vyřídit do 30 dnů od jejího doručení.



7. Ochrana osobních dat

Dodavatel shromažďuje se souhlasem zákazníků osobní údaje zákazníků, a to jméno, adresu, telefon a emailové spojení. Tyto údaje slouží především pro usnadnění objednávek zákazníků v budoucnu.

Respektuji Vaše soukromí. Abychom vám mohla nabídnout hodnotné služby, potřebuji znát některá vaše osobní data. Provozovatel internetového obchodu se zavazuje, že tyto svěřené osobní údaje použije jen pro komunikaci se zákazníkem. Osobní data nebude provozovatel bez souhlasu vlastníka těchto dat jakkoliv poskytovat třetí osobě.

8. Závěrečná ustanovení

Obchodní podmínky jsou platné do doby vydání nových obchodních podmínek. Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetové stránce prodávajícího v den odeslání elektronické objednávky tehdy, není-li mezi účastníky písemně dohodnuto jinak. Odesláním elektronické objednávky kupující akceptuje bez výhrad veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i platnou výši ceny objednaného zboží ( včetně expedičních a dopravních nákladů ), uvedenou v ceníku internetového obchodu. V případě, že kupující požádá o opakované doručení, bude mu zásilka znovu zaslána a cena bude zatížena dvojnásobným poštovným a balným.


ZPŮSOB DORUČENÍ, POŠTOVNÉ BALNÉ

P L A T B A - převodem na běžný účet, č. účtu Vám zašlu na email jako potvrzení Vaší objednávky (popř. složenkou na účet nebo adresu).

D O R U Č E N Í - balíček zasílám doporučenou poštou nebo jako cenný balík (při hodnotě nad 500Kč) dle sazebníku ČP:
Obyčejně zasílám POUZE na RIZIKO KUPUJÍCÍHO !!!!


A) DOPORUČENÁ ZÁSILKA - cena zboží je DO 500,- Kč ( a do 5cm na výšku)
DO 100g poštovné 48 Kč
DO 500g poštovné 52 Kč
DO 1kg poštovné 60 Kč
DO 2kg poštovné 72Kč

B) DOPORUČENÝ BALÍČEK - cena zboží je DO 680,- kč (ale nad 5 cm na výšku)
DO 500g poštovné 79Kč
DO 1kg poštovné 82Kč
DO 2kg poštovné 89Kč

Cena, na kterou je dop. balíček nebo zásilka automaticky pojištěná je do výše 500Kč! Pokud je hodnota balíčku vyšší, posílám VŽDY jako

C) BALÍK DO RUKY - cena zboží je NAD 500Kč
poštovné 120 Kč
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.12.2019, 8:15
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu