HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 10 hodnocení, celkem již získala 2.553 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Zdena E. (eremi) ID 229204 (13.2.2019, 18:30)
Dobrý večer (G) dorazil vse je (Y) (Y) moc děkuji (clamp) (F) (F) Zdena
ODPOVĚDĚT
Ilona V. (iloneli) ID 464887 (11.2.2019, 20:32)
Romanko,dnes dorazil kostým a je krásný (Y) (Y) (Y). Moc děkuji a těším se na další obchůdek (clamp).Ilona (F)
ODPOVĚDĚT
Jana P. (Papejka) ID 565193, mimibazar.cz/papejka (11.2.2019, 10:15)
pyžamka dorazila, jsou krásná, syn je nadšený. Děkuji za prima obchůdek,bezva, ochotné jednání. Všem doporučuji. Určitě budu ráda opět něco krásného v budoucnu objednávat. (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Ivana Z. (šimii) ID 56239 (7.2.2019, 21:35)
děkujeme za super pyžama pro kluky (Y)
ODPOVĚDĚT
Veronika S. (Veronika 64) ID 541862, mimibazar.cz/veronika64 (5.2.2019, 22:52)
Diky za obleceni. Je super a velikost ok. V. (Y)
ODPOVĚDĚT
Hana H. (mysounka) ID 469276 (3.2.2019, 10:01)
Děkuji za spolehlivý obchod, doporučuji, jako vždy. Hanka
ODPOVĚDĚT
Veronika S. (nikak001) ID 369399, mimibazar.cz/nikak001 (31.1.2019, 20:59)
Dobrý den,

mockrát děkuji za mikču a tepláky a za kostým. Syn je z kostýmů úplně unešený. Děkuji za super komunikaci a za celkové informování ohledně objednávky.

Mějte se krásně. (Y) (Y) |:o)
Verča a (Z) (Z)
ODPOVĚDĚT
Alena K. (koschik) ID 428165, mimibazar.cz/koschik (31.1.2019, 14:22)
Dobrý den, moc děkujeme za kostým (Y),syn je nadšený. Vřele vás všem doporučuji. (clamp)Skvělá a příjemná komunikace, rychlost dodání prostě vše na jedničku s hvezdickou. |:o) Pěkný den Alena (L)
ODPOVĚDĚT
Jana H. (janahaus) ID 230663 (29.1.2019, 20:59)
Dobrý den,
pyžama jsou doma a jsou super |:o) (clamp) ,-)
Moc děkuji za profesionální přístup a dokonalou komunikaci (Y) (Y) (Y)
(L) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Hana H. (kahira34) ID 148587, mimibazar.cz/kahira34 (29.1.2019, 20:02)
Romi, (G) máme doma a zboží je n.á.d.h.e.r.n.é (objimam) (objimam) (objimam) (objimam). Určitě zase brzy nakoukneme :-$ :-$ :-$. Děkuji (L). Hanka a (koule)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt