HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 9 hodnocení, celkem již získala 3.328 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Martina N. (Martinka8082) ID 374666 (20.7.2017, 22:49) včera
Děkuji za super rychlý obchůdek (kolo) balíček dorazil hned druhý den (G) a overal je krásný (Y)
Všem Vás dále doporučuji! (clamp)
Martina
ODPOVĚDĚT
lenka l. (leni 101) ID 269564, mimibazar.cz/leni101 (20.7.2017, 15:41) včera
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Petra H. (petrixa) ID 421081 (20.7.2017, 10:53) včera
šaty jsou super. Perfektně mi sedí :) Díky za rychlé zaslání a určitě doporučuji (Y)
ODPOVĚDĚT
Dana D. (839dana) ID 582947, mimibazar.cz/839dana (12.7.2017, 22:02)
Dobrý večer, balíček dorazil a opět krásné oblečení. Moc děkuji za oblečky i super komunikaci a zase někdy příště s pozdravem Dana
ODPOVĚDĚT
Iveta M. (Melánie 1) ID 89795 (3.7.2017, 15:49)
Lindo, opět děkuji za kalhotky Wonderbra (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), jsem velmi spokojenááá, (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) a opět někdy, s pozdravem Iveta Metnarová. (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Marcela L. (Natka6) ID 31930, mimibazar.cz/natka6 (30.6.2017, 23:18)
(Y) Dobrý den Lindo (hello), balíček dorazil v pořádku, tílko je moc pěkné :-), krásné prázdniny (drink) (plavec) (drink) (leto) Marcela + Natálka (X) |:o)
ODPOVĚDĚT
Václava Š. (venus01) ID 55697, mimibazar.cz/venus01 (28.6.2017, 8:41)
Lindo dobrý den, včera dorazil balíček. Velmi moc děkujeme, koupací čepice je úžasná, Petřík s ní šel i spát :-). Moc děkuji za velmi příjemný a milý obchůdek, ráda si u Vás znovu objednám. Krásné léto Venuš (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Kamila M. (mertule) ID 143558, mimibazar.cz/mertule (23.6.2017, 9:38)
Dobrý den Lindo :-) :-) :-), děkuji za fajn obchod (Y) za rychlé zaslání parádního tríča (dance) (dance) (dance). Kamila (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Iveta M. (Melánie 1) ID 89795 (22.6.2017, 16:35)
Paní Lindo, nááádherné kalhotky Wonderbra, (Y) (Y) (Y) (Y) (Y),moc děkuji, sedí supr, zase přijedu nakoupit. (kolo) (kolo) (kolo) (kolo) (kolo) !!
S pozdravem Iveta Metnarová. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook