HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 6 hodnocení, celkem již získala 2.841 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Jana F. (JanaF13) ID 385982 (19.2.2018, 16:02)
Dobrý den, nánožník a spony dnes dorazily. Děkuji (Y)
ODPOVĚDĚT
Simona Š. (MonaSin) ID 573395 (11.2.2018, 13:35)
Perfektní výrobky. Skvělé jednání. Rychlé dodání.
Rozhodně doporučiuji (Y)
ODPOVĚDĚT
DANUŠE T. (Natydom) ID 277387, mimibazar.cz/natydom (11.2.2018, 15:12)
děkuju věcičky užijte :-$
ODPOVĚDĚT
Eva V. (ewuse) ID 40591, mimibazar.cz/ewuse (upraveno 11.2.2018, 10:56)
Dobrý den Danuško, :-)
chtěla jsem Vám strašně moc poděkovat za Vaše výrobky na náš kočárek Bugaboo :-).Všechny stříšky(i ta oboustranná),nánožník,podložky,rukávník a luxusní kožíšek na boudu...No prostě nádhera :-)Jsme nepřehlédnutelné a všichni nám kočárek obdivují a chválí :-)Vše bylo rychlostí blesku a já už se ted těším na další objednávku u Vás.Mějte se krásně.Evina :-)
ODPOVĚDĚT
DANUŠE T. (Natydom) ID 277387, mimibazar.cz/natydom (11.2.2018, 11:01)
Evi děkuji, příště zas vymyslíme něco hezkého :-$
ODPOVĚDĚT
Martina J. (Manaska) ID 52466, mimibazar.cz/manaska (10.2.2018, 6:02)
NEDOPORUČUJI! 4.12 jsem psala,zda mi paní ušije na kočárek potah. Nejdříve jsem měla poslat fotky,pak obkreslit korbu a poslat jí domů.Na každou odpověd čekám 3 dny. V lednu jsem psala jak je daleko a že se k tomu ještě nedostala. Tak čekám. Píšu 5.2 jak jsme daleko a už neví vůbec co jsem chtěla,historii zpráv nemá at jí pošlu. A zase žádná odpověď. Už mě to nebaví. Do kočárku nám fouká,ale za měsíc přejdeme na sporták,tak to už nemá cenu nic šít. Před vánoci jsem neprudil,každý toho má moc,ale ted to už nechápu
ODPOVĚDĚT
DANUŠE T. (Natydom) ID 277387, mimibazar.cz/natydom (upraveno 10.2.2018, 15:30)
Martino já jsem vám 5,2 odpovídala at necháte historii zpráv byla jsem jen na mobilu a jestli jste posílala ten nákres , kdybych měla nákres poslala l bych vám nejprve podklady k platbě , pak teprve máte objednáno a šijem do 10 dní po platbě viz. podmínky , od vás mi žádný nákres nedorazil Dana
ODPOVĚDĚT
Martina J. (Manaska) ID 52466, mimibazar.cz/manaska (10.2.2018, 16:35)
13.12 jsem se ptala,zda vám nákres došel. 19.12 jste mi psala,že dorazil a že jste se k tomu nedostala,poslala jsem vám další emaily,když si je neumíte najít.
ODPOVĚDĚT
DANUŠE T. (Natydom) ID 277387, mimibazar.cz/natydom (upraveno 18.2.2018, 21:44)
.
ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hannover) ID 602707 (4.2.2018, 20:59)
Dobrý den, chtěla bych (trošku se zpožděním) moc poděkovat za renovaci našeho kočárku, na kterém už opravdu bylo vidět, že vozí třetí dítko. Teď je kočárek jako nový a jsme i s dítkem moc spokojení! Taky nánožník je parádní, prostě můžu jen doporučit! (Y)
ODPOVĚDĚT
DANUŠE T. (Natydom) ID 277387, mimibazar.cz/natydom (11.2.2018, 10:59)
Děkuji ať se líbí a teď v pohodě odvozi i čtvrté mimčo
ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (zuzku) ID 246461, mimibazar.cz/zuzku (1.2.2018, 15:39)
Dobrý den, moc děkuji za další super obchůdek s Vámi! (Y) (Y) (Y) Zuzka
ODPOVĚDĚT
DANUŠE T. (Natydom) ID 277387, mimibazar.cz/natydom (11.2.2018, 10:58)
I já děkuji
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook