HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 11 hodnocení, celkem již získala 1.268 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Andrea V. (andrej99) ID 177964 (16.10.2017, 15:00) včera
Dobrý den, termoprádlo máme doma |:o) |:o), je super (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Díky za pohodový, rychlý obchůdek (Y) (Y) a supermilou komunikaci i ochotu!! (L) Určitě doporučuji! (kytara)Andrea (hello)
ODPOVĚDĚT
Svatoslava K. (svapys) ID 368958, mimibazar.cz/svapys (13.10.2017, 8:53)
Naprosto boží věci, bezva jednání. Děkuji |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Renata B. (ReňulkaB) ID 104891, mimibazar.cz/renulkab (12.10.2017, 11:21)
Velice děkuji. Milá komunikace, úžasná rychlost, mikina je krásná (Y) |:o) |: (clamp)
ODPOVĚDĚT
Šárka Baránková (DETEMTONEJ.CZ) ID 53598, mimibazar.cz/detemtonejcz (10.10.2017, 20:23)
(G) je na cestě (kolo) k Vám.
Děkuji za spolehlivý obchůdek (Y) (Y) (Y)
a jako nakupující Vás určitě všem moc ráda doporučuji (clamp) (clamp) (clamp).
Mějte se hezky (hello).
Šárka
ODPOVĚDĚT
Lucie P. (Luaan) ID 314529 (10.10.2017, 16:39)
Dobrý den (G) dorazil (Y) mikči jsou krásné (clamp) moooc děkuji za pohodový obchůdek (C) Všem Vás mooooc DOPORUČUJI (L) (L) (L) Děkuji Lucka (F)
ODPOVĚDĚT
Jitka S. (kytka74) ID 4292, mimibazar.cz/jitulka001 (7.10.2017, 10:14)
dobrý den, děkuji za mikču, do Vánoc se určitě ještě ozvu ,-)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Jitka (podzim)
ODPOVĚDĚT
Lada M. (Lama) ID 30471, mimibazar.cz/lama (4.10.2017, 7:40)
Dobrý den (Y) bunda je SUPER |:o) děkuji za bezva obchůdek (F) Zdraví Lada (hello) (flower) (hello)
ODPOVĚDĚT
Hana P. (PolHana) ID 73108, mimibazar.cz/polhana (29.9.2017, 17:52)
Dobrý den, (G)dneska dorazil. Věci jsou (clamp). Děkujeme za bezproblémový (L)obchůdek. Vše proběhlo na 1 (child1) a můžeme vás jen a jen doporučit. Mějte se hezky. (hello) Hana s (B), (X) a (child9)
ODPOVĚDĚT
Svatava H. (Sonynka) ID 474161 (26.9.2017, 19:17)
Dobrý den Leni,balíček jsem si dnes vyzvedla.Přilba je úžasná (Y)v TOP stavu.Děkuji za super obchůdek,jste nejlepšííííííí (Y)
ODPOVĚDĚT
Kateřina D. (kazenka) ID 142955, mimibazar.cz/kazenka (22.9.2017, 13:10)
Dobrý den Leni,balík mi přišel.oblečení je moc pěkné,děkuji.mějte se pěkně Katka (Y) (flower) (hello)
ODPOVĚDĚT
Lucie N. (LucciD) ID 208723, mimibazar.cz/luccid (19.9.2017, 8:38)
Dobrý den, bundy v pořádku dorazily |:o) |:o) |:o) Děkujeme za rychlý a pohodový obchůdek (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook