HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerent získal za poslední měsíc 24 hodnocení, celkem již získal 1.761 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Pavlína C. (Snaipy) ID 582827 (26.9.2017, 14:34) DNES
(Y) Super komunikace,rychlé odeslání a krásné zboží. Děkuji a doporučuji.
ODPOVĚDĚT
Květka K. (kyticka1185) ID 439830 (26.9.2017, 9:04) DNES
Zdravím (hello) Moc děkujeme za bundu :-) Jako vždy je suprová (Y) Malý je nadšený.. ještě jednou díky Květka
ODPOVĚDĚT
Taťána T. (Tanya4ever) ID 316827, mimibazar.cz/tanya4ever (25.9.2017, 10:27) včera
Vendy děkuji za bundu (Y) (Y) (Y)
je krásná, dcera je nadšená z barev |:o)
Ráda Vás doporučuji, Táňa
ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jitulicka) ID 183572 (22.9.2017, 20:17)
Mohu jen doporučit,rychly obchudek,krasna bundička (Y) (Y) (Y) :-) (G) (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Marcela K. (Kajinek) ID 100299, mimibazar.cz/kajinek (22.9.2017, 20:02)
Rychlý,bezchybný obchůdek. Doporučuji
ODPOVĚDĚT
Jana R. (whiskey) ID 238130 (21.9.2017, 8:36)
Super rychle dodani...moc dekujeme bundicky obema krasne sei..holky jsou nadsene
ODPOVĚDĚT
Petra H. (malůvče) ID 116330 (19.9.2017, 9:44)
děkuji za velmi vstřícný přístup při objednávání. Vše přišlo v pořádku bundy a oteplováky. Jsem velmi spokojená a děti též. (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Jana J. (Jana4) ID 149393 (19.9.2017, 8:30)
Nádherná bunda, syn je moc spokojený. Děkuji. (Y) (Y) :-) :-) :-)
ODPOVĚDĚT
Lenka V. (Barisek) ID 110261, mimibazar.cz/Barisek (18.9.2017, 19:43)
Moc děkuju za obchůdek. (jablka) (pack) (flower)bundička je super (balicek) (kocka) (podzim) (jablka) (jablka)Lenka
ODPOVĚDĚT
Marie S. (Soukalíci) ID 326784, mimibazar.cz/soukalici (16.9.2017, 20:05)
Nádherná bunda, syn je moc spokojený |:o) |:o) děkujeme a zdravíme (hello)
ODPOVĚDĚT
hana b. (oblak) ID 497427, mimibazar.cz/oblak (14.9.2017, 22:45)
dobry den dekuji za bundicku,je moc hezka a urcite bude i slušiva.doporučuji hanka (Y)
ODPOVĚDĚT
Andrea K. (zukina) ID 4736, mimibazar.cz/zukina (13.9.2017, 20:16)
Bundičky dorazili v pořádku. Jsou perfektní. Moc děkujeme a doporučujeme (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), Dvojčata jsou nadšená. Děkujeme Andrea + Adélka + Anetka |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Michaela Š. (mia69) ID 16915, mimibazar.cz/mia69 (13.9.2017, 12:23)
(Y) (Y) (Y)Děkuji za (G)pro (X)s úúúžasnýma legínama (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Petra L. (Pepunice) ID 137982, mimibazar.cz/pepunice (12.9.2017, 13:02)
Dobrý den, děkuji za krásné bundy.Jsem moc spokojená.
Mějte se hezky,
Petra.
(F)
ODPOVĚDĚT
Michaela Č. (mišík 1910) ID 138666, mimibazar.cz/misik1910 (10.9.2017, 20:22)
Dobrý den, bundu máme doma a jsme moc spokojený. |:o) Děkujeme za rychlý a skvělý obchůdek. Mějte se hezky Míša
ODPOVĚDĚT
Renata D. (renule4) ID 390734, mimibazar.cz/renule4 (10.9.2017, 13:06)
Dobrý den,
velice děkuji za bezva obchůdek- Bundy Just play jsou prostě perfektní!!!! |:o) |:o) |:o) Veliká spokojenost!! (Y) (Y)
Renata (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
andrea ž. (z.ajka) ID 511726 (8.9.2017, 13:52)
děkuji za rychlý a bezproblémový obchod. Bunda je perfektní, přesně dle popisu (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Hanka S. (Cibulka775) ID 377164, mimibazar.cz/cibulka775 (7.9.2017, 17:00)
Děkujeme za pěkné bundičky! (Y) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Marketa G. (set) ID 100935, mimibazar.cz/set (7.9.2017, 14:56)
Dobrý den, dnes dorazil (G) (G) děkuji (F) Markéta a (Z) (X) (X) (Y)
ODPOVĚDĚT
Zdena H. (MIVEJAPA) ID 528321 (6.9.2017, 17:15)
(G) dnes dorazil. Bundičky jsou (Y) (Y) (Y). Děkuji za bleskové dodání. (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Romana S. (Romcina) ID 61477 (6.9.2017, 15:53)
Děkuji za rychlé dodání balíčku. Bunda je krásná, ještě hezčí než na fotkách. Těším se opět někdy příště. Romana
ODPOVĚDĚT
Eva Š. (depas) ID 300080, mimibazar.cz/depas (31.8.2017, 18:40)
Děkuji za krásnou bundu, syn bude frajer (clamp) (clamp) (clamp). Těším se třeba někdy příště, Eva (objimam)
ODPOVĚDĚT
Kateřina P. (pindulina) ID 46369 (31.8.2017, 12:24)
(Y) Bunda právě dorazila a je perfektní! Děkuji moc (Y)
ODPOVĚDĚT
Veronika F. (flajtik) ID 451390, mimibazar.cz/flajtik (27.8.2017, 10:44)
Dobrý den,děkuji za obchod. Bunda je super (Y) Doporučuji |:o)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook