HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 22 hodnocení, celkem již získala 1.800 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Eva K. (EvaKilli) ID 259811, mimibazar.cz/evakilli (22.11.2017, 21:22) včera
Balíček s bundou dnes dorazil a je super!!! (Y) Díky za obchůdek!!! (clamp) Evča
ODPOVĚDĚT
Marcela V. (kamčatka2) ID 318266, mimibazar.cz/kamcatka2 (21.11.2017, 20:44)
(G)dnes přišel,bunda super,díky (Y)Marcela
ODPOVĚDĚT
Alena M. (Mucík) ID 80406 (17.11.2017, 14:52)
Dobrý den (F),moc děkuji za bundičku a bleskový obchůdek a super komunikaci (Y) (Y) (Y).Mějte se krásně (F),Alena.
ODPOVĚDĚT
Zuzana D. (Zuzana D.) ID 78579 (14.11.2017, 20:17)
(G) (G) (G) super obchůdek (F) (F) (F) dnes dorazil balíček v pořádku (Y) (Y) (Y) Moc děkuji (pack) (pack) (pack)
ODPOVĚDĚT
Lucie P. (Lucy82) ID 208966 (13.11.2017, 18:48)
Dobrý večer,
dnes dorazil balíček. Ještě jednou moc děkuji a všem doporučuji. Luca (Y)
ODPOVĚDĚT
Jiřina P. (markuzi) ID 82982 (13.11.2017, 18:30)
Dobrý den (G) dnes dorazil |:o) |:o) |:o) bunda je super (Y) (Y) (Y) moc Děkuji a doporučuji (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Gabriela S. (trnčomila) ID 352288, mimibazar.cz/trncomila (13.11.2017, 10:10)
Dobrý den Vendy, bundička dorazila a je super !!! Moc děkuji za obchůdek a vřele doporučuji !!! |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Monika K. (manas) ID 69670, mimibazar.cz/manas (11.11.2017, 20:24)
:-) :-) :-)Dobrý den Vendy, děkujeme za krásnou zimní bundu, je opravdu moc pěkná a slušivá. (Y) (Y) (Y)Děkuji i za bleskové odeslání balíčku. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Doporučuji. Mějte se krásně.Monika
ODPOVĚDĚT
lucie č. (anie1) ID 197006, mimibazar.cz/anie1 (10.11.2017, 20:16)
Dobrý den Vendy,i když jste již v úterý psala,že jste odeslala balíček-což byla bleskovka,teprve dnes dorazil.Nicméně bunda je moc krásná,udělala velikou radost.Děkujeme za obchůdek,určitě doporučujeme (Y)Mějte se hezky,Lucie
ODPOVĚDĚT
Vendula M. (Vendy Mošo) ID 591027 (10.11.2017, 14:26)
Dobrý den Vendy (Y) děkuji za bundičku, je parádní. Určitě doporučuji, komunikace s Vámi je příjemná a rychlá (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Lucie M. (nevim xxx) ID 173085 (10.11.2017, 9:04)
Dobrý den,
(G) s kabátem dorazil v pořádku. (clamp) Dcera je z něj nadšená. Splnil očekávání. (Y) Já děkuji za rychlou a příjemnou komunikaci. ,-) Mohu Vás jen doporučit (Y) (Y) (Y)
(snehulak) (koule) (zima) může začít. (hello)
ODPOVĚDĚT
Monika F. (MonkaF) ID 23522 (8.11.2017, 16:50)
Dobrý den,
(G) dorazil, moc děkujeme. Monika (sampus) (sampus)
ODPOVĚDĚT
Věra B. (neruš) ID 165494, mimibazar.cz/nerus (7.11.2017, 10:32)
Moc děkuji za obchůdek a výměnu bundy. Vypadá perfektně a teď už může začít (koule) (zima).
Věra + (Z)
ODPOVĚDĚT
Petra P. (jeskynkaPetra) ID 43350 (3.11.2017, 17:39)
Moc díky za naprosto luxusní bundu, je vážně krásná, teplá, kvalitní, super komunikace, rychlé dodání. Moc moc moc doporučuji (Y) |:o)
ODPOVĚDĚT
Zuzana T. (Capriii) ID 418127 (3.11.2017, 13:59)
Dobrý den :-)
moc dekujeme za (G) a super obchůdek (clamp). A budeme se zase někdy těšit (flower)
Krasné podzimní dny (destnik)
Zuzka
ODPOVĚDĚT
Dagmar P. (prodagmar) ID 35558 (2.11.2017, 15:50)
Zdravím Vendy, dnes dorazil (G),v něm parádní (Y) bunda (Y) pro našeho (H) .Suer obchod (clamp) (clamp) (clamp) ,vše proběhlo rychle a v naprostém pořádku! (L) (L) Děkuji moc a příště zase naviděnou :-) :-) :-) Dáša
ODPOVĚDĚT
Andrea M. (andreaaf) ID 322541, mimibazar.cz/andreaaf (2.11.2017, 13:04)
Vendy,
děkuji za super obchod. Vše bylo bez problémů, bunda moc pěkná. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Gabriela B. (Gabu) ID 81923, mimibazar.cz/gabu (1.11.2017, 19:00)
Vendy (F)
děkujeme za obchůdek |:o) komplet je naprosto skvělý,jsem překvapená z kvality (clamp) |:o) to se bude (lyzar) (lyzar) (hello)
ODPOVĚDĚT
Lenka H. (trampoška123) ID 348018 (1.11.2017, 15:05)
(G) dorazil, bunda je doopravdy překrásná. díky (clamp)
ODPOVĚDĚT
Veronika F. (verfis) ID 274452 (30.10.2017, 8:45)
Děkuji za překrásný kabátek (Y) (Y) za vstřícnost a rychlé jednání |:o) |:o) Mohu jen doporučit Veronika (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Veronika K. (kozlikmazlik) ID 115522, mimibazar.cz/kozlikmazlik (28.10.2017, 12:41)
(Y) (Y) (Y)Děkujeme za nádherné bundy, (G) (G) (G)v pořádku doeazil a bundy klukům velmi sluší. Jsme velmi spokojení :-) (F) (F) (F)Doporučujeme , rychlá a milá komunikace i dodání.V + (child5) (child5) (child11)
ODPOVĚDĚT
Martina Z. (martababa) ID 36001 (24.10.2017, 12:01)
Obchůdek proběhl rychle a bezproblémově. K naší maximální spokojenosti. Bunda je krásná. Děkujeme. (Y) (Y) |:o)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook