HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerent získal za poslední měsíc 9 hodnocení, celkem již získal 5.747 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Lenka J. (Lenka Jan.) ID 428221 (7.11.2018, 21:12)
Balíček dorazil, moc děkuji!! Vše bez problémů (Y)
Zase u Vás ráda nakoupím (clamp)
Lenka
ODPOVĚDĚT
Lucie K. (lussy_2008) ID 243125 (6.11.2018, 20:41)
Dodané zboží je v pořádku. Děkuji a prodávající doporučuji všem.
ODPOVĚDĚT
Barbora V. (Vitka) ID 35862 (4.11.2018, 7:45)
Dobrý den, moc Vám děkuji za balíček :-) Vše proběhlo bez problémů, děkuji za rychlé odeslání a vstřícnost. (clamp) (clamp) (clamp) Určitě ráda doporučuji. (F) (F) (F)Barbora
ODPOVĚDĚT
Veronika K. (Berčík) ID 11095, mimibazar.cz/bercik (3.11.2018, 11:34)
(Y) :-) Marcelko, moc děkujeme za super obchůdek, syn nadšený a chtěl ve věcičkách od Vás i spát :) ,-) (clamp) (L) |:o) Ráda doporučuji a ráda si zase něco objednám! (F) Mějte se krásně, Verča a Fany (hello) (flower)
ODPOVĚDĚT
Jaroslava J. (Slávina55) ID 606645 (1.11.2018, 20:14)
(G) už je doma u bratra, kalhoty jsou (Y) . Moc děkuji i za něho (F).Jarka
ODPOVĚDĚT
Kamila F. (Kamila 007) ID 201320, mimibazar.cz/kamila007 (29.10.2018, 19:19)
Dobrý večer (F) balíček dorazil (witch) rychle , kalhoty jsou parádní (Y) (Y) (Y) sedí skvěle,mám velikou radost |:o) |:o) |:o) moooooc děkuji (clamp) (L) (hello) Kamila (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Zdeňka H. (zdéňa001) ID 470643 (23.10.2018, 18:24)
Dobrý den (G) v pořádku dorazil a oblečení je super (Y) (Y) (Y) Syn je nadšený (clamp) (clamp) (clamp) Všem Vás DOPORUCUJI |:o) |:o) rychlá a milá komunikace,rychlé dodání zboží,prostě super. Děkuji a přeji další spokojené lidičky (flower) (flower) Zdeňka Havlínová (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Renata K. (Renka74) ID 474498 (22.10.2018, 22:45)
Dobrý den,
děkuji za krásnou mikinu. Vše v pořádku.
Renata
ODPOVĚDĚT
Lucie H. (xstol04) ID 420709, mimibazar.cz/xstol04 (21.10.2018, 16:22)
Děkuji za krásné kalhoty pro (Z), sedí dobře, snad budou i i skvělé na (lyzar) Děkuji Lucie
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt